27 / 04 / 2024

Sosyal yardım alan vatandaşlara güzel bir haber: TCKN son hanelerine göre e-Devlet üzerinden ödeme yapabileceksiniz! 

Sosyal yardım alan vatandaşlara güzel bir haber: TCKN son hanelerine göre e-Devlet üzerinden ödeme yapabileceksiniz! 

Hükümet tarafından verilen sosyal destek ödemeleri, düzenli olarak yapılırken, yeni bir duyuru yapıldı. Bu ödemeler artık e-Devlet sistemi aracılığıyla alınabilecek! Tüm ayrıntılara haberimizden erişebilirsiniz.



Sosyal destek ödemeleri, dar gelirli vatandaşlar için aralıksız devam ederken, yeni bir gelişme yaşandı. Artık ödemeler e-Devlet sistemi üzerinden yapılabilecek! Tüm detayları öğrenmek için haberimize göz atabilirsiniz.

E-DEVLET SİSTEMİNDEN ÖDEME ALINABİLİR

PTT tarafından verilen sosyal destek ödemeleri kapsamında yapılan yeni bir duyuru ile, doğal gaz ve elektrik tüketim desteği alan vatandaşlar artık PTT şubelerine gitmeden ödemelerini e-Devlet sistemi üzerinden alabilecekler. PTT'nin yurt içi ve yurt dışı banka, posta ve kargo hizmetlerini dijitalleştirerek müşterilerin zaman ve yoğunluktan tasarruf etmelerini sağladığı belirtildi.

PTT tarafından yapılan bütün ödemeler e-Devlet sistemi üzerinden hesaba aktarılacak veya fatura ödenerek alınabilecek. Ayrıca e-Devlet sistemi üzerinden PTT aracılığıyla ödenen sosyal destek ödemeleri sorgulanabilecek. PTT hizmetlerinden faydalanmak için e-Devlet sistemine giriş yapılması gerekiyor ve ardından kurumlar bölümünden PTT seçeneği seçilerek işlemler gerçekleştirilebiliyor. Diğer bir seçenek ise PTT internet bankacılığı veya mobil bankacılık sistemi üzerinden Sosyal Yardım Ödemeleri bölümünden sorgulama ve para çekme işlemleri yapılabilir.


Geri Dön