01 / 05 / 2024

girişimci kredisi

girişimci kredisi

Halkbank'tan girişimci kadınların yüzünü güldürecek haber geldi. Banka tarafından başlatılan faizsiz kredi kampanyası kapsamında ilk defa iş kuracak ya da işini kurmuş kadın girişimcilere para desteği verilecek. İşte tüm detaylar...

Halkbank'tan kadın girişimcilere müjde! 225 bin TL verilecek! Üstelik faiz yok

Halkbank'tan kadın girişimcilere sağlanan destek kampanyası bütün kadınlar tarafından detaylarıyla merak ediliyor. Girişimci kadınlara yönelik yapılan bu büyük destek toplumun büyük bir kesimi tarafından çok ilgi gördü. Kampanyanın detayları için haberimizi okuyun. 

KOBİ'lere girişimci desteği 750 bin TL'yi aşıyor! KOBİ Desteği nasıl alınır?

Kendi işini kurmak isteyen kişilere müjdeli bir haber geldi! KOBİ’lere özel 750 bin TL üzerinde girişimci desteği sağlanarak pek çok kişinin kendi işini kurmasına yardımcı oluyor. Artık kendi işinin patronu olmak bu destek ile mümkün olacak gibi görünüyor…

Halkbank, girişimcilere destek oluyor: ''Cesur Girişimci Kredisi'' ile iş kurma fırsatı!

Bankalar, kredi imkanlarını ardı ardına duyurmaya devam ediyor. Halkbank, Ziraat Bankası'ndan sonra önemli bir konuda müjde verdi.

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

Halkbank kadın girişimciler için destek veriyor! Bakın faizsiz kredinin tutarı ne kadar? 

Müjdeli haber Halkbank tarafından kadın vatandaşlara duyuruldu. Faizsiz kredi sayesinde girişimci kadın vatandaşlar sıfır faizli destek paketinden faydalanabilecek. Başvuru için gerekli detaylar haberimizde... 

Halkbank’tan müşterilerine büyük jest! Bir yıl geri ödemesiz tam 300 bin TL kredi fırsatı! Hemen bakın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Halkbank Usta Girişimci Kredisi’yle bir yıl geri ödemesiz 300 bin liraya kadar kredi verileceğini duyurdu.

18-28 yaş arasındaki gençlere destek müjdesi! Genç Girişimci Desteği ne kadar? Hemen başvuru şartlarına bakın! 

Kendi işini kurmak ve gelirini ticaretten elde etmek isteyen gençler için Genç Girişimci Desteği veriliyor. Peki Genç Girişimci Desteği nasıl alınır? Genç Girişimci Desteği ne kadar? 

Kredi almak isteyenlere efsane haber! 12 ay geri ödemesiz kredi başvurusu başladı! Fırsat bu fırsat!

Üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerinden mezun olanlara bir yıl geri ödemesiz kredi verileceği duyuruldu. Halkbank’ın ‘Genç Girişimci Kredisi’, sayesinde genç girişimciler uygun koşullarda kredi çekerek kendi işini kurabilecek.

Girişimci kadınlara müjde! 13 bin kadın girişimciye destek geliyor!

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), girişimcilik destekleri çerçevesinde 2023’te 13 bin kadın girişimciyi desteklemeyi hedefliyor.

Kredi almak isteyenlere müjde! 12 ay geri ödemesiz kredi başvurusu başladı! Fırsat bu fırsat!

Üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerinden mezun gençlere 12 ay geri ödemesiz kredi verileceği açıklandı. Halkbank’ın ‘Genç Girişimci Kredisi’ adı verdiği kredi imkânıyla genç girişimciler uygun koşullarda kredi çekerek kendi işini kurabilecek.

Erdoğan duyurdu! Başvuran herkese geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verilecek!

Beştepe'deki “1 Milyon İstihdam Projesi” Kamuoyu Bilgilendirme Programı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verileceğini söyledi.

Milyonlarca esnafa faizsiz kredi veriliyor! 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan yeni esnaf destek paketinin şartları ve tüm ayrıntıları netleşti. Genç girişimci esnafa kredi destek paketi yürürlüğe alındı. Peki 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

KOSGEB genç girişimci desteği 2022 ne kadar? Genç girişimci yaş sınırı nedir?

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, esnaf ve sanatkarlar ile tarımsal üretime yönelik kredi paketleri ve genç girişimci desteği ile ilgili paylaşımda bulundu. Peki, KOSGEB genç girişimci desteği 2022 ne kadar? Genç girişimci yaş sınırı nedir?

girişimci kredisi Haberi

girişimci kredisi

Kendi işi kurup patron olmak isteyen girişimci kadınlara özel kredi kampanyası Halkbank tarafından duyuruldu. Kadın girişimcilere 6 ay ödemesiz ve sıfır faizli kredi veriliyor. 100-150 bin TL arasında değişen kredi ödemeleri için banka belirli şartların taşınmasını istiyor.  

Halk Bankası'ndan yeni kampanya duyurusu geldi. Güçlü Türkiye'nin güçlü kadınları için "Önce Halk, Sonra Bankayız" anlayışıyla hareket ettiklerini belirten banka başlattıkları kampanya hakkında detayları tek tek açıkladı. 

HALKBANK KADIN GİRİŞİMCİ KREDİ KAMPANYASI 

Halkbank ilk defa iş kuracak ya da işini kurmuş kadın girişimcilere finansman desteği veriyor. Kadın girişimcilerin cesaretlendirilmesi ve teşvik edilmesini sağlayan "Kadın Girişimci Kredi" paketini hayata geçirildi. Kredinin özellikleri ve şartları şöyle: 

Azami kredi limiti, işini kurmuş kadın girişimciler için 150 bin TL, yeni iş kuran ve işletme yaşı 6 ayı geçmeyen...