30 / 04 / 2024

girişimciliğin artmamasının nedenleri

girişimciliğin artmamasının nedenleri

Etohum'un kurucusu Burak Büyükdemir, hedeflerine giden yolu ve en önemli engelleri anlattı. Büyükdemir, Türkiye'de girişimciliğin önündeki en önemli engelin gayrimenkul sektörü olduğunu söyledi.

Chery, Türkiye yollarına çıkmak için gün sayıyor!

Çin kökenli otomobil markası Chery, üç farklı modeli ile Türkiye yollarına çıkmak için gün sayıyor. Peki Chery, ne zaman Türkiye pazarına giriş yapacak? Modelin özellikleri neler? Detaylar haberimizde...

Ankara'da bir inşaatın temel kazısı esnasında yan binadaki dükkan çöktü!

Başkent Ankara'da bir inşaatın temel kazısı sebebiyle 4 katlı binanın girişinde yer alan iş yerinin bir kısmı çöktü.

Wanda Vista İstanbul, Çin basınında heyecan yarattı!

Çinli Wanda Group'un, yurt dışında açtığı ilk oteli Wanda Vista İstanbul, Çin basınında heyecana neden oldu. Wanda Hotels - Resorts'un Çin'deki en güçlü turizm girişimi Wanda Vista'nın ilk yurt dışı projesi otel endüstrisinin geleceğine de umut oldu.

Mersin'de tarım alanlarının azalmasının nedenleri mecliste!

Mersin'in Gülnar ilçesinde son beş yıl içinde tahıl tarım alanlarının azalmasının nedenleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sıdalı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Marmaris’te 30 yıllık otel inşaatının bitirilmesi bekleniyor!

Marmaris’in tek deniz yolu girişi üzerinde bulunan Kızılkum Koyu'ndaki 30 yıllık otel inşaatının bir an önce tamamlanması isteniyor.

ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, İstanbul, Ankara ve İzmir’de girişimcilerle bir araya geldi. ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı.

Gayrimenkul sektörü, Türkiye'de girişimciliğin en büyük engeli!

Etohum'un kurucusu Burak Büyükdemir, hedeflerine giden yolu ve en önemli engelleri anlattı. Büyükdemir, Türkiye'de girişimciliğin önündeki en önemli engelin gayrimenkul sektörü olduğunu söyledi.

Gözde Girişim, Azmüsebat Çelik’in tamamını satın alıyor!

Yıldız Holding’e bağlı şirketlerden Gözde Girişim, 3 yıl önce ortak olduğu DERBY, TOKAI gibi markaların üreticisi Azmüsebat Çelik’in tamamını satın alıyor.

Meydan Dükkanları başvuruları için yarın son gün!

Teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan Meydan Dükkanları başvuruları için yarın son gün. Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile hayata geçirilen proje 65 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

İstimlak yapılmasının nedenleri!

Hükümet veya kamu tüzel kişileri tarafından kamu yararı için özel mülkiyete ait mallara el konulması işlemine istimlak deniyor. İstimlak kamu hizmet alanlarının genişlemesi için yapılıyor. İşte, istimlak yapılmasının nedenleri!

Stüdyo 24 projesi teslimleri için gün sayılıyor!

Gençleri ve kendini genç hissedenleri hedefleyerek gayrimenkul sektörüne giriş yapan 24 İleri Projeler şirketi ilk konut projesi Stüdyo 24'ün ardından ikinci projesine başladı.Şirket Başkanı Ahmethan Yılmaz, '' Stüdyo 24 projesi teslim için gün sayıyoruz.

Trendist Ataşehir'de inşaatın yüzde 30'u, satışların ise yüzde 55'i tamamlandı!

K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu tarafından Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir'de inşaatın yüzde 30'u, satışların ise yüzde 55'i tamamlandı. İstanbul'da 2019 yılına kadar tamamlanması planlan iki raylı sistem hattının kesişim noktasında bulunuyor.

Trendist Ataşehir inşaatının yüzde 30'u tamamlandı!

Trendist Ataşehir'in inşaatının yüzde 30'u, satışlarının ise yüzde 55'i tamamlandı. Konut ve ticari alanların yer alacağı proje, farklı büyüklükteki daireleri ile yaklaşık 2 bin 500 kişiye ev sahipliği yapacak.

girişimciliğin artmamasının nedenleri Haberi

girişimciliğin artmamasının nedenleri

Etohum'un kurucusu Burak Büyükdemir, hedeflerine giden yolu ve en önemli engelleri anlattı.


"Eğer Türkiye'de bir inovasyon müzesi kurulacaksa, O'nun hologram heykeli mutlaka bu müzede olmalı." Prof. Erhan Erkut'un Startup İstanbul etkinliğinde sahnede bu sözlerle tanıttığı kişi, Etohum'un kurucusu ve yöneticisi Burak Büyükdemir. Büyükdemir'le, 63 ülkeden girişimci ve yatırımcıları İstanbul'da topladığı Startup İstanbul'un hemen ardından konuştuk. Büyükdemir, Türkiye'de girişimciliğin önündeki en önemli engelin gayrimenkul sektörü olduğunu söylüyor. "Herkes inşaata yatırım yapıyor, internet girişimleri yatırımcı bulmakta zorlanıyor. Girişimlerin yüzde 50'si ilk yıl içinde kapanır. Riskli bir yatırımdır ama Türkiye'nin geleceğini kaybetmemek için yüksek teknolojiden vazgeçmemek gerek" diyor. Etohum, yüzde 70'i Burak Büyükdemir'in sahip olduğu, modanisa.com'un kurucusu Kerim Türe'nin ortaklığı bulunan ve Türkiye'de internetin 1 numaralı "meleği" Hasan Aslanoba'nın 1.2 milyon dolar yatırımla...