25 / 07 / 2024

Giritligil Otel açıldı mı

Giritligil Otel açıldı mı

Manisa'da Giritligil ailesinin üç kompleksten oluşan turistik tesisleri ve butik oteli, hizmete açıldı. Otelin altında çıkan Saray-i Amire'ye ait Osmanlı sarayı kalıntıları, özel bir yöntemle korunarak butik otelin altında teşhir edilmeye başlandı

Manisa Giritligil Otel açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, işadamları Tamer Balatlı ve Ercüment Giritligil tarafından şehre kazandırılan Giritligil Otel’in açılışına katıldı, Başkan Ergün, yatırımlarından dolayı Balatlı ve Giritligil’e teşekkür etti.

Ayma Otel Ve Turizm İşletmecilik Kuyumculuk Limited Şirketi Aksaray Şubesi açıldı!

Ayma Otel Ve Turizm İşletmecilik Kuyumculuk Limited Şirketi Aksaray Şubesi Fatih'te 3 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Çelik tarafından açıldı.

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi açıldı!

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karadayı tarafından açıldı.

Kayseri Erciyes'te 4 yeni otel açıldı!

Kayseri'nin Erciyes Kayak Merkezi'ne 4 yeni otel inşa edildi. İnşa edilen yapıların toplam maliyeti 210 milyon liraya mal oldu.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Vatan Otel İşletmeciliği Tekstil Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Grand Liza Şubesi açıldı!

Vatan Otel İşletmeciliği Tekstil Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Grand Liza Şubesi 100 TL sermaye bedeli ile Fahrettin Akyüz tarafından açıldı.

BN Hotel Thermal Mersin'de açıldı!

BN Hotel Thermal Mersin'in İçmeler bölgesinde hizmete açıldı.  Otel Adana Havalimanı'na 45 dakika mesafede bulunuyor. 

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi açıldı!

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi Beyoğlu’nda açıldı.

Radisson Hotel City Centre Odesa açıldı!

Merakla beklenen Radisson Hotel City Centre Odesa, Radisson Otel Grubunun Ukrayna'da faaliyet gösteren ve gelişim aşamasındaki 7. oteli olarak açıldı.

Kemer NG Phaselis Bay Otel açıldı!

Kemer'de inşa edilen NG Phaselis Bay Otel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı...

Antalya Nirvana Cosmopolitan Otel açıldı!

Ünlü otel zinciri markası Kilit Grup, 21’inci oteli için Antalya’da açtı. Kilit Grup Yönetim Kurulu üyesi Tolga Kilit, pandemiden sonra otelleri etap şeklinde açmayı düşündüklerini söyledi.

Tuzla'da 168 bin metrekarelik alan imara açıldı!

Tuzla İçmeler’de yaklaşık 168 bin metrekare büyüklüğündeki askeri alan imara açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yeni konut alanı ilan edilen askeri alanda; AVM, otel ve konutlar inşa edilecek. 

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi açıldı!

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından açıldı.

Ers Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Ers Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi bugün Fatih'te 7 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Üvez tarafından açıldı.

Giritligil Otel açıldı mı Haberi

Giritligil Otel açıldı mı


Manisa'da Giritligil ailesinin üç kompleksten oluşan turistik tesisleri ve butik oteli, törenle hizmete açıldı. Otelin altında çıkan Saray-i Amire'ye ait Osmanlı sarayı kalıntıları, özel bir yöntemle korunarak butik otelin altında teşhir edilmeye başlandı. Giritligil Otel Kompleksi, 5 milyon dolara mal oldu. 14 Şubat 2014 tarihinde 1890'lı yıllarda inşa edilen Taş Fabrika'yı aslına uygun restore ettirip turistik restoran ve işletmelerini açarak Manisa'ya kazandıran aileye ait 42 odalı butik otel ve yan tarafındaki galeriyi Vali Erdoğan Bektaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik açtı. Açılışa Manisa protokolü yoğun ilgi gösterdi. 



Yeni...