09 / 05 / 2024

Gizay Özüm projeleri

Gizay Özüm projeleri

Mimar Gizay Özüm kimdir? Mimar Gizay Özüm, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gizay Özüm, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Gizay Özüm...

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm projeleri belirlendi!

Projeler için Urfa'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Şanlıurfa'ya müjdeleri verdi Bakan Kurum'un Urfa'da yapılacak kentsel dönüşüm projeleri, tapu sorunlarının çözümü, Büyükşehir'e yapılacak yeni hizmet binası ile birçok yenilik hakkında açıklamalar yaptı...

Müteahhit ve ev sahiplerine çözüm Birikimevim’den!

Türkiye'nin büyük kentlerinde gerçekleşen kentsel dönüşüm projeleri son yıllarda Anadolu’nun birçok kentine de yayıldı. Kentsel dönüşüm sürecinde olan yapılar için finansal çözümler sunan Birikimevim, bu konudaki bakış açısını sempozyuma taşıdı...

Temel Karadeniz: 5 yılda söz verdiğimiz tüm projeleri yaptık!

5 sene boyunca söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçede hayata geçireceği vizyon projeleri anlattı.

Dünya konut krizine etkili çözüm: Çevre dostu evler!

Dünya konut krizine etkili çözüm bulundu. Cal-Earth şirketi, evlerin yapımında kum ve kil olmak üzere maliyeti düşük ve tamamen çevre dostu doğal malzemelerin kullanılmasını öngören projeleri hazırladı. İşte sıradışı görünümüyle dikkat çeken çevre dostu evler...

Enplus Sub-zero Wolf ürünüyle mimarların çözüm ortağı oluyor!

Konut projeleri başta olmak üzere, her türlü mimari projeye özel hizmetler veren Enplus, tasarımları ve şıklığı ile herkesi kendine hayran bırakan Sub-zero Wolf ürünleriyle de mimarların çözüm ortağı oluyor.

Muhanver Gözüm: Yatırımcı teslime kısa süre kalan projeleri benimsiyor!

MFZ Grup'un ortaklarından Muhanver Gözüm, inşaat başlar başlamaz topraktan yatırıma girme döneminin sona erdiğini, yatırımcının teslimine 6 ay ya da bir yıl kalan projeleri daha çok benimsediğini söyledi

Kentsel dönüşüm projeleri AVM artış hızını tetikleyecek!

Yatırımcılar, harcama potansiyeli yüksek orta ve üst gelir grubunun yoğunlaştığı bölgelere AVM açacak. Başta İstanbul olmak üzere Türkiye'de başlatılan kentsel dönüşüm projeleri AVM yatırımlarını da hızlandırdı

Doğu'da TOKİ konutlarına çözüm süreciyle talep arttı!

Doğu'da TOKİ konutlarına çözüm süreci ile talebin arttığını belirten TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Özellikle Şanlıurfa, Diyarbakır, Gaziantep, Batman ve Mardin'de TOKİ konutlarına talep arttı." dedi.

Ergün Turan: Çözüm süreci TOKİ'yi güçlendirdi!

Çözüm süreci, bölgede ekonomiye canlılık getirirken TOKİ’yi de güçlendirdi. TOKİ Başkanı Turan “Çözüm süreci ile oluşan bahar havası Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki devasa yatırımlara yansıyacak” dedi.

Hüseyin Aslan'dan aylık 300 liraya konut çözümü!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Türkiye’de hem hiç evi olmayanlara ayda 300 lira ile 150 bin konut yapılabileceğini hem de sektörün hareketlendirilerek mimardan mühendise, teknisyenden işçiye birçok alanda işsizliğe çözüm üretilebileceğini söyledi.

İşte Türkiye'deki büyük ölçekli kentsel dönüşüm projeleri!

Kentsel dönüşüm projeleri hız kazandı. Şu anda 159 proje faaliyetteyken, 200 projenin daha hazırlığı sürüyor. Türkiye genelinde dönüşümden etkilenen kişi sayısı da 2 milyonu buldu.

Kıbrıs sorununun çözümü emlak fiyatlarını artırır!

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, dün Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile yaptığı görüşmede Kıbrıs sorununa değinerek, umutlu konuştu. Kuzey Kıbrıs'ta bulunan emlak fiyatlarının olası bir çözüm sonrası 3-4 kat değerlenmesi kaçınılmaz.

Gizay Özüm projeleri Haberi

Gizay Özüm projeleri

Gizay Özüm kimdir?

Gizay Özüm, 1991 yılında Gaziantep de doğdu. 2009 yılında Kırklareli Fen Lisesi'ni, 2014 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ni bitirdi. 


2013 yılında başladığı mimarlık kariyerine 2014 yılından itibaren CM mimarlıkta devam etmektedir.


CM Mimarlık

2001 yılında “CM Tasarım Mimarlık” ismiyle İstanbul’da kuruldu ve 2004 yılından itibaren “CM Mimarlık Ltd.” ismiyle faaliyet göstermektedir.


Fiziki konum, zaman  yapım maliyeti ekonomisi, kullanıcı ve fonksiyonel kriterlerin doğru, estetik ve bilimsel şartlar doğrultusunda paralel ele alınması ile üslup ve genel geçer eğilimlerin baskısı altında kalmadan, çağdaş, teknolojik, çevreye duyarlı bir tasarım anlayışı güdülmektedir.


CM Mimarlık projelerinden bazıları:

2014 — Ticari, Ofis

İZ EVLER II

2013 — Konut

KSM OFİS YAPISI

2013 — Ticari, Ofis

NEF SÜTLÜCE

2013 — Konut

FMV ISPARTAKULE KAMPÜSÜ

2013 — Eğitim, Renovasyon

NOXX APARTMANI

2013 — Konut

A+U OFİS

2013 —...