29 / 04 / 2024

Gizem Kızanlık

Gizem Kızanlık

Gio Turizm Ticaret Limited Şirketi, Gizem Kızanlık tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım 2014 tarihinde Kadıköy, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, Akbank Blokları'nda kuruldu.

Ekas Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ekas Desıgn Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Albayrak, Emre Kılıç ve Gizem Albayrak ortaklığında kuruldu.

Gizem Şipkan Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gizem Şipkan Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Şİpkan tarafından kuruldu.

Cana Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cana Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Gizem Gereçci tarafından kuruldu.

İkigai Group Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkigai Group Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Gizem Ayangil tarafından kuruldu.

Plaın Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Plaın Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Cihanlı ve Gizem Cihanlı ortaklığında kuruldu.

Zyron Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zyron Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  ile Gizem Özer tarafından kuruldu.

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli  Özcan Özgen ve Gizem Akova tarafından kuruldu.

İg Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İg Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Şule Coşar ve İrem Şura Coşar ortaklığında kuruldu.

Sava Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sava Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Demircan Özyurt tarafından kuruldu.

Diyarbakır'da tapu işlemlerinde usulsüzlük operasyonu!

Diyarbakır Çınar'da rüşvet karşılığı tapu işlemlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla gözaltına alınan 41 zanlıdan biri tutuklandı.

Gizem Karaca: İzmir'deyim, köy hayatı yaşıyorum!

Evlenip İzmir'de yaşamaya başlayan Gizem Karaca önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel oyunca köy hayatını çok sevdiğini anlattı.

EGK Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EGK Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Bağcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kocaer ve Gizem Kocaer  tarafından kuruldu.

Diagon Tasarım İç Mimarlık İnşaat İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu! 

Diagon Tasarım İç Mimarlık İnşaat İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Almila Gizem Ek tarafından kuruldu.

Gizem Kızanlık Haberi

Gizem Kızanlık

Gio Turizm Ticaret Limited Şirketi, Gizem Kızanlık tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım'da kuruldu. 


Gio Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-Şirketin amaç ve konusu şöyledir;  1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü toplantı,kokteyl,seminer,gezi vb. etkinliklerin organizasyonunu yapmak.  2-Turizm ile ilgili her türlü otomobil,otobüs,minibüs ,yat,gezi teknesi vb. araçları kiralar,kiraya verir,bunları kiralamak amacı ile satın alır.  3-1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak, tur düzenlemek.  4-Turizm amaçlı otel,motel,kamping,restoran vb. gibi her türlü turizm işletmeciliği yapmak,işletmek,kiralamak,kiraya vermek,   5-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü turistik tesis inşa etmek,bunları işletmek,bunları kiraya vermek,  6-Her türlü hava yolu, deniz yolu ve kara yolu işletmeciliği yapan firmaların bilet...