29 / 04 / 2024

Global danışmanlık adres

Global danışmanlık adres

Global Atölye Turizm Etkinlik Prodüksiyon ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ulusoy tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Rasyonel Global Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rasyonel Global Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Birlik tarafından kuruldu.

Mıraculous Global Sağlık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mıraculous Global Sağlık Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Yüksel tarafından kuruldu.

Ata Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Kaymak, Tolga Merpez ve Zarif Özdoğan ortaklığında kuruldu.

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İnce ve Ahmet Yaman ortaklığında kuruldu.

Wasata Global İhracat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Wasata Global İhracat Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Hadi Uçkun ve Mahamat Tahır D Abdallah ortaklığında kuruldu.

The Global Poınt Ticari Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The Global Poınt Ticari Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Al Mamun tarafından kuruldu.

Rast Global Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rast Global Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da Hamza Mert Sarıkurtbay tarafından kuruldu.

Global Busıness Group Emlak İnşaat Danışmanlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Busıness Group Emlak İnşaat Danışmanlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Aslambek Luluev, Islam Shaıpov ve Iznaur Tychaev ortaklığında kuruldu.

Mm Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Mınet Musıc ve Murat Soyaltay ortaklığında kuruldu.

Tsp Global Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tsp Global Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tsp Global Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Edpa Global İnşaat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Edpa Global İnşaat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Erçim Tosyalı tarafından kuruldu.

Cave Global Danışmanlık Organizasyon Bilişim Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cave Global Danışmanlık Organizasyon Bilişim Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  A. Buğra Ağbayırt tarafından kuruldu.

Global danışmanlık adres Haberi

Global danışmanlık adres

Global Atölye Turizm Etkinlik Prodüksiyon ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ulusoy tarafından kuruldu.

Global Atölye Turizm Etkinlik Prodüksiyon ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketikonusu:
Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir,...