02 / 05 / 2024

global holding bar limanı

global holding bar limanı

Global Yatırım Holding ile Karadağ Özelleştirme Konseyi arasındaki, Bar Limanı'nın yük ve kargo terminalinin işletme hakkı ile hisselerinin yüzde 62'sinin devredilmesine ilişkin sözleşme, Başbakanlık'ta düzenlenen törenle imzalandı....

Özak GYO'nun hedefi 4 yılda 3 bin konut!

Özak Global Holding, konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık yaptığı son dakika açıklamasında 4 yılda 3 bin konut hedeflediklerini dile getirdi.

Barış Erdeniz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Kazancı Holding A.Ş, Aksa Elektrik İcra Kurulu Başkanı Barış Erdeniz kimdir? Barış Erdeniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Barış Erdeniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Barış Erdeniz`in hayatına dair merak edilenler.

Ticari gayrimenkulde kira sınırı kaldırılacak mı? 

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, kira artışına getirilen yüzde 25 sınırını konutlar için desteklediğine dikkat çekti. Fakat Akbalık, ticari gayrimenkulde de sınırlama olmaması gerektiğini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Kalyon Holding ve International Holding Company stratejik iş birliğine imza attı!

Global ölçekli yatırımlarıyla Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınmasındaki başrol oyuncuları arasında yer alan Kalyon Holding, dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden International Holding Company’nin (IHC) iştiraki International Energy Holding (IEH) ile enerjide stratejik iş birliğini başlattı.

Konut fiyatlarındaki artış hız kesmeyecek! Sektörü neler bekliyor?

Özak Global Holding Başkanı Ahmet Akbalık, konut fiyatlarında yaşanan artışın süreceğine dikkat çekti. Akbalık, her sene en az 700 bin konut üretilmesinin gerekli olduğuna vurgu yaparak sektörü değerlendirdi...

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Tosyalı Holding, küresel büyümesinde hız kesmiyor!

Tosyalı Holding, Türkiye’nin global çelik üreticisi olarak 3 kıtada sayıları 30’u bulan tesis ve yaklaşık 15 bin çalışanıyla küresel büyümesine devam ediyor.

Global Yatırım Holding ilk 3 ayda gayrimenkullerinden 5.3 milyon TL gelir elde etti!

Global Yatırım Holding (GYH), 2021'in ilk üç ayını kapsayan finansal sonuçlarını duyurdu. Şirket, gayrimenkul iş kolunda 5,3 milyon Türk Lirası gelir ve 0,4 milyon Türk Lirası FAVÖK kazandı. 

Bemsa Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bemsa Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Barış tarafından kuruldu.

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

Sabancı Holding'te bayrak değişimi: Barış Oran ve Tamer Saka ayrılıyor!

Sabancı Holding'in Finans Grup Başkanı Barış Oran ve Yapı Malzemeleri Grup Başkanı Tamer Saka, kariyer tercihleri sebebiyle bayrağı devrediyor.

Tosyalı Holding'ten dünyanın en yeşil çelik üretimi!

Yıllık 6 milyon tonu aşan üretim rakamı ile global demir çelik sektöründe önemli marka olan Tosyalı Holding, DRI teknolojisi ile dünyanın en yeşil çeliğini üretti...

Özak Global Anadolu'nun en etkin 37. iş insanı oldu!

"Anadolu'nun En Etkin 50 iş insanı” araştırmasının 2020 sonuçları belli oldu. Özak Global Holding ise listede 37. sırada yer aldı.

global holding bar limanı Haberi

global holding bar limanı


Geçtiğimiz günlerde ortağıyla birlikte Avrupa'nın en büyük yolcu limanı olan Barselona Limanı'nın işletmecisi Creuers del Port de Barcelona'nın yüzde 23 hissesini satın alan Global Yatırım Holding şimdi de Adriyatik'in eş işlek limanlarından Karadağ'ın Bar Limanı'nın yük ve kargo terminali aldı....


Global Yatırım Holding ile Karadağ Özelleştirme Konseyi arasındaki, Bar Limanı'nın yük ve kargo terminalinin işletme hakkı ile hisselerinin yüzde 62'sinin devredilmesine ilişkin sözleşme, Başbakanlık'ta düzenlenen törenle imzalandı.

      

Karadağ Özelleştirme Konseyi İhale Komisyonu Başkanı Branko Vuyoviç, törende yaptığı konuşmada, bir Türk şirketinin Karadağ'da liman devralmasından memnuniyet duyduklarını ve özelleştirmelerden olumlu sonuç almaya dair beklentilerinin karşılanacağına inandıklarını söyledi.

      

İmzaladıkları anlaşmanın, Türkiye ile Karadağ arasındaki ekonomik işbirliğinin daha da gelişeceğinin göstergesi olduğunu belirten Vuyoviç,  Karadağ'ın yabancı yatırımları teşvik etmeye devam edeceğini...