29 / 04 / 2024

Global Liman İşletmeleri Yenikapı teklifi

Global Liman İşletmeleri Yenikapı teklifi

Global Liman İşletmeleri (GLİ), Avrupa’nın en büyük kruvaziyer limanını Barselona’da portföyüne katarak, kendi alanında Türk şirketleri açısından dünyada bir ilki gerçekleştirdi. GLİ’nin sıradaki hedefi Yenikapı’ya kruvaziyer limanı yapmak...

Mimarlar Odası'ndan Kalamış Yat Limanı’nın devrine dava!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri’ne ait Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın imar planlarında değişiklik yapılarak işletme hakkının 40 sene daha özelleştirilmesine karşı Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından dava açıldı.

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi açıldı!

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi Beykoz’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Yama tarafından açıldı.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı 40 yıllığına özelleştirilecek!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait "Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı" 40 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştiriliyor.

Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi sonucu onaylandı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye (TDİ) ait Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi sonucu onaylandı.

Global Word Liman İşletmeciliği İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Global Word Liman İşletmeciliği İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Sakyatan tarafından kuruldu.

İstanbul’un ikinci cruise limanı için ihale hazırlığı!

İstanbul, 5 Nisan’da açılması planlanan Galataport limanını beklerken, ikinci bir cruise limanı için de ihale hazırlığı başladı. Global Ports Holding’in CEO’su İstanbul’daki liman ihalesine hazır olduklarını açıkladı.

Türkmenbaşı Limanı New York’ta “ENR Best Project Ödülü” kazandı!

Türkmenistan’ı dünya ticaretinde lojistik merkez haline getirecek Uluslararası Türkmenbaşı Limanı; mühendislik, müteahhitlik ve mimari alanda dünyanın en prestijli ödülü olarak gösterilen “Global Best Project” ödülünü almaya hak kazandı. 

OYAK Port projesi için imzalar atıldı!

OYAK Denizcilik ve Liman İşletmeleri ile Japon denizcilik devi NYK, Gebze’de 110 milyon dolarlık yatırımla sadece otomotiv sektörü için bir Ro-Ro limanı inşa edecek.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nda tarih uzatıldı!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirmesinde son teklif verme tarihi uzatıldı..

Tekirdağ Limanı'nı 347 milyon TL teklifle Ceynak aldı!

İkimzi kez ihaleye çıkan Tekirdağ Limanı’nı Ceynak, 347 milyon 100 bin lira teklif vererek devraldı. Ceynak Tekirdağ Limanı ile işletmeleri arasına ikinci limanını dahil etmiş oldu..

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştiriliyor!

Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştiriliyor. Özelleştirme için teklifler 15 Şubat 2018 tarihine kadar verilebilecek..

Güllük Liman Sahası özelleştiriliyor!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait Güllük Liman Sahası'nın Güllük Yat Limanı olarak özelleştirilmesi ihalesinde, en yüksek teklifi 11 milyon 300 bin lira ile İş-Kaya İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ verdi.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı'na 62 milyon dolarlık yatırım!

Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri AŞ Genel Müdürü Demirtaş: "Ataköy Marina Mega Yat Limanına, DATİ Yatırım Holding tarafından yaklaşık 62 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirildi" dedi.

Global Liman İşletmeleri Yenikapı teklifi Haberi

Global Liman İşletmeleri Yenikapı teklifi

Global Liman İşletmeleri (GLİ), Avrupa’nın en büyük kruvaziyer limanını Barselona’da portföyüne katarak, kendi alanında Türk şirketleri açısından dünyada bir ilki gerçekleştirdi. GLİ’nin sıradaki hedefi Yenikapı’ya kruvaziyer limanı yapmak.


Dünyanın en büyük beşinci kruvaziyer limanı olan Barselona Limanı’nın (Creuers del Port de Barselona)yüzde 62’si Türk yatırımcı Mehmet Kutman’ın. İspanya’nın gözde şehri Barselona, Avrupa’nın ve Akdeniz’in en çok turist alan şehirlerinden biri. Tarihi ve kültürel dokusunun yanı sıra, sosyal açıdan birçok farklılığı bir arada barındırması, Barselona’yı kruvaziyer turizmi açısından üst sıralara taşıyor.

Tüm terminalleriyle günlük 21.000 yolcu ağırlayan Barselona Limanı’ndan aylık ortalama 630 bin yolcu geçiş yapıyor. Barselona limanının 2013 yılı cirosu 20.5 milyon euro oldu. Her gün binlerce turistin dev kruvaziyerlere inip bindiği limanda hareket hiç kesilmiyor. Sadece Akdeniz Bölgesi’nde değil, dünya...