25 / 07 / 2024

Global Liman yeni liman

Global Liman yeni liman

Global Yatırım Holding'in iştiraki Global Liman İşletmeleri, M.Demajo Port Ventures'ın (MDPV) tamamını satın almak için bağlayıcı sözleşme imzaladı.

Aderan Global'den Antalya'ya 26 konutluk yeni proje! Palma Residence için start verildi! 

Antalya’nın yeni rezidans yaşamı Palma Residence projesi için start verildi. 26 konuttan oluşan proje Aderan Global tarafından hayata geçiriliyor.

Son dakika: 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı'nı hizmete açtı.

Tuzlaport Liman için düğmeye basıldı! Tuzla'ya yeni liman geliyor!

Tuzlaport Liman ve Tersane İşletmeciliği tarafından İstanbul ili Tuzla İlçesi'ne Tuzlaport Liman'ı için düğmeye basıldı. İşte yeni liman projesi ile ilgili detaylar...

GYODER'in yeni konut modeli Cityscape Global 2023'e damga vurdu!

Riyad'da gerçekleştirilen ve merakla beklenen Cityscape Global 2023'e katılım sağlayan GYODER'in yeni konut modeli Cityscape Global 2023'e damga vurdu...

Ünlü firma o listeyi paylaştı! İşte 2022'nin ''en''leri

Analiz firması Canalys'in verilerine göre geçtiğimiz sene en çok satan cep telefonu listesi paylaşıldı. Tabiki listede en favori telefonların yanı sıra son zamanlar global çapta yeni çıkış yapan markalarda var. işte merak edilen o liste...

Yeni Doğuş Global İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Doğuş Global İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Karadurdu tarafından kuruldu.

Bodrum'a yeni yat limanı yapılıyor!

Kovid-19 salgınının turizmdeki genel olumsuz etkisine karşılık Bodrum'da son 1.5 senede birçok yeni otel hayata geçirildi. Yeni oteller şu anda da yapılmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra konut üretimi de rekor seviyeye ulaştı. Kentte yeni bir yat limanı için de adımlar atıldı.

Global Word Liman İşletmeciliği İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Global Word Liman İşletmeciliği İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Sakyatan tarafından kuruldu.

Dorak Holding ve HIS Global yeni otel açacak!

Dorak Turizm ile Japon turizm devi HIS Global Kapadokya'da ve Pamukkale'de yeni otel açmak için çalışmalara başladı.

İstanbul'un yeni cruise limanı Yenikapı'da inşa edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul'da yeni cruise limanının Yenikapı'da inşa edileceğini açıkladı. Ersoy, ''Yıl sonuna kadar Ulaştırma Bakanlığımız ihaleye çıkacak. Orası en az 5-6 cruise gemisini aynı anda alabilecek kapasiteye sahip'' diye konuştu.

Yenikapı’ya yeni liman yapılıyor!

Milliyet köşe yazarlarından Güngör Uras, bugünkü yazısında Yenikapı'ya yapılacak yeni limanı yazdı..

Global Liman, Havana'dan liman alacak!

Global Yatırım Holding’in kruvaziyer liman işletmecisi şirketi Global Liman İşletmeleri, 8 ülkede 14 kruvaziyer limanı işletiyor. Global Liman, Havana’da da liman almak için ihaleye hazırlanıyor.

Mersinli iş adamlarından yeni konteyner limanı talebi!

Mersin iş dünyası uzun yıllardır bekleyen yeni konteyner limanı projesinin bir an önce hayata geçirilmesini istiyor. Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir projenin Mersin Limanı'nı Akdeniz çanağının önemli bir yük aktarma merkezine dönüştüreceğini ifade etti.

Global Liman yeni liman Haberi

Global Liman yeni liman

Global Yatırım Holding'in iştiraki Global Liman İşletmeleri, M.Demajo Port Ventures'ın (MDPV) tamamını satın almak için bağlayıcı sözleşme imzaladı.


Global Yatırım Holding'den KAP'a yapılan açıklamada, hisse devir bedelinin varılan anlaşma gereği ilgili önşartların ve hisse devrinin tamamlanması sonrası açıklanacağı belirtildi.

              

Açıklamada yer alan bilgiye göre M.Demajo Port Ventures, Global Liman'ın Eylül ayında yüzde 30.79 hissesini satın almak için bağlayıcı sözleşme imzaladığı Valletta Cruise Port'un (VCP) yüzde 33.14'ünün dolaylı sahibi konumunda bulunuyor.


Buna göre MDPV'den devralınacak hisseler, VCP'nin hisselerinin dolaylı olarak satın alınması sonucunu doğuracağı için, VCP'nin diğer hissedarlarının ön alım haklarına tabi bulunmadığı belirtilen açıklamada, "Global Liman bahsi geçen iki işlem sonucu, ilk işlemdeki ön alım haklarının kullanılmamasına bağlı olarak, doğrudan ve dolaylı şekilde VCP hisselerinin yüzde...