28 / 08 / 2024

global warehouse mobilyaları

global warehouse mobilyaları

2008 yılında Türkiye'de faaliyete geçen yüzde yüz yerli Global Warehouse (GW) mobilya mazağası Genel Müdürü Arda Kilit, hedeflerinin dünya çapında ilk Türk dış mekan mobilyası olmak olduğunu söyledi..

Global Liman 'Barcelona'da payını artırıyor!

Global Yatırım Holding A.Ş.'nin bağlı ortaklığı Global Liman İşletmeleri, Barselona limanını işleten Creuers şirketindeki payını yüzde 78.07' ye yükseltmek üzere ön protokol imzaladı...

Kordsa Global yeni ürünü Kratos'u Yapı Fuarı'nda tanıtacak!

Takviye malzemeleri sektörünün dünya lideri olan Kordsa Global, inşaat alanındaki güçlendirme çözümlerini yapı fuarı Turkeybuild’te yapı sektörünün dikkatine sunuyor. Kordsa Global, Turkeybuild İstanbul 2014'te yerini alacak...

Gül Yapı Basın Ekspres Yolu'nda Inter Global Kargo arsasını satın aldı!

Gül Yapı Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Inter Global Kargo'nun arsasını satın aldı. Yaklaşık 16 bin metrekarelik arazide Gül Yapı'nın ne yapacağı henüz belli değil...

Turizmin yerli ve global devleri CATHIC konferansında buluşacak!

İstanbul, turizmin yerli ve global devlerini CATHIC konferansında ağırlamaya hazırlanıyor. TYD Başkanı Murat Ersoy, "Günümüzde trend şehir otelciliği" dedi. 3'üncü Havalimanı'nın devreye girmesiyle birlikte Türkiye'nin lojistik üs olacağını söyledi...

Vitra Shift+ banyo mobilyaları, banyoyu kişiselleştirme alternatifleri sunuyor!

Vitra’ nın, küçük büyük bütün banyo alanlarında kullanılabilen Shift+ banyo mobilyaları, modülerliği sayesinde kişiselleştirilebiliyor. Büyük mekanlarda ise ek ünitelerle, banyonun fonksiyonelliği artırılıyor ve hayat kolaylaştırılıyor.

Almanya’dan, Türkiye DHL Global Forwarding'e 2 ödül!

DHL Global Forwarding CEO’su Roger Crook, Türk çalışanlarının göstermiş olduğu olağanüstü performansları için övgü ve takdirlerini sundu. DHL Global Forwarding Türkiye Genel Müdürü Kerem İnanç konu ile ilgili açıklama yaptı.

Çalık Enerji en iyi global proje ödülü aldı!

Çalık Enerji, Irak'ın Kerbela Bölgesi'nde gerçekleştirdiği Al Khairat Elektrik Santralı projesiyle dünyanın en büyük mühendislik ve müteahhitlik ödülü olarak kabul edilen "Best Global Project" ödülünü kazandı.

Pera GYO'nun Global Yatırım Holding'e borcu 30,3 milyon TL!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan açıklamada şirketin hakim hissedarı olan Global Yatırım Holding A.Ş.'ye borcunun 30 milyon 327 bin 8 TL olduğu bildirildi...

Yücel Büro Mobilyaları, üretim kapasitesini ve cirosunu artırmayı hedefliyor!

GAZİANTEP Yakaladıkları yüzde 19.6'lık büyümeyle geçen yılı 21 milyon TL ciroyla geride bıraktıklarını dile getiren Yücel Büro Mobilyaları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halit Cem Büyüknacar, ürün çeşitliliğinde ise yüzde 47 artış yaşadıklarını aktardı.

UAT Global Danışmanlık Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UAT Global Danışmanlık Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Siham Sav, Mohamed Dıb Al Bakrı tarafından 110 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta kuruldu.

Lucis Global Turistik Yatırımlar ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Taksim Şubesi açıldı!

Lucis Global Turistik Yatırımlar ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Taksim Şubesi, Cem Öztanık tarafından 48 milyon 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Mart'ta kuruldu.

Global Yatırım Holding cirosunu 247,3 milyon TL'ye yükseltti!

Global Yatırım Holding (GYH), 2013 yılına ait finansal sonuçlarını açıkladı Global Yatırım Holding geçen yıl açıkladığı 166,3 milyon TL’lik cirosunu yüzde 49’luk artışla 247,3 milyon TL'ye yükseltti

Global Energy Mühendislik ve Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Energy Mühendislik ve Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Claudio Improta tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Mart'ta Maltepe, Küçükyalı İşmerkezi'nde kuruldu.

global warehouse mobilyaları Haberi

global warehouse mobilyaları

2007 yılında Dubai'de aktif olarak hizmete başlayan ve yüzde 100 Türk sermayesiyle kurulan Global Warehouse (GW), 2008 yılında da Türkiye'de faaliyete geçti. GW, birçok ürün ve markayı bünyesinde bulunduruyor. Tamamen iç mimarlara, mimarlara, inşaat firmalarına ve dolayısıyla hotel ve kontrat projelere hizmet veren GW, iç mekandan dış mekan mobilyasına, seramikten duvar kağıdına, kumaştan ahşap zemin malzemelerine ve aydınlatmaya kadar gerek kendine ait markalarıyla gerekse Avrupa distribütörlük ve temsilcilikleriyle pazara kalite ve yeni bir soluk getiriyor. 


GW, mobilya konusunda Resol, Point, Vermobil, Talenti, Sıka Design, Scab, Magis, seramik konusunda Eczacıbaşı'nm sahibi olduğu Villeroy&Boch'un bölge distribütörlüğü, aydınlatma da ise Tom Dixon ve Muna gibi birçok markayı bünyesinde bulunduruyor. 

Uygun fiyata kalite Global Warehouse (GW) Genel Müdürü Arda Kilit, şirket felsefelerinin her zaman en...