01 / 07 / 2024

Gloria Serenity Resort en iyiler listesi

Gloria Serenity Resort en iyiler listesi

Tophotelsru'nun misafirlerden aldığı yorumlar sonucunda; Gloria Golf Resort Türkiye'nin en iyi 10 konferans otelinden biri olurken, Gloria Serenity Resort de Türkiye'nin en iyi dizayna sahip 10 oteli arasında yer aldı.

Gloria Otelleri'nden 3 yeni otel yatırımı projesi!

Gloria Hotels ve Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Uzan, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Uzan, 3 yeni otel yatırımı projesinin olduğunu açıkladı.

Gloria Golf Resort en iyi 250 otel arasına girdi!

ANTALYA Belek’te bulunan Gloria Golf Resort Gloria Serenty Resort ve Gloria Verde Resort, Touristik Union International (TUI) tarafından müşteri değerlendirmesine göre dünadaki en iyi 250 otel arasına girdi.

Gloria Serenity Resort, en iyi dizayn edilen oteller listesinde!

Tophotelsru'nun misafirlerden aldığı yorumlar sonucunda; Gloria Golf Resort Türkiye'nin en iyi 10 konferans otelinden biri olurken, Gloria Serenity Resort de Türkiye'nin en iyi dizayna sahip 10 oteli arasında yer aldı.

Gloria Golf Resort en iyi otel seçildi!

CORAL Travel'ın Moskova'da üçüncüsünü düzenlediği Starway World Best Hotel ödül töreninde Özaltın Grubu'na ait Gloria Golf Resort dünyanın en iyi otelleri kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Gloria Verde Resort Serik'e Yeşil Yıldız getirdi!

2 bin 122 dönümlük arazideki Gloria Hotels&Resorts grubu içindeki Gloria Verde Resort Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından 'Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi' almaya hak kazandı.

Gloria Verde Resort Yeşil Yıldız aldı!

Doğa ile iç içe tatil imkanı sunan Gloria Verde Resort, doğaya duyduğu saygı ve duyarlılığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen ve Yeşil Yıldız olarak da bilinen "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi"ni almaya layık görüldü.

Gloria Verde Resort Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi aldı!

Gloria Verde Resort, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirme sonucu "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi" almaya hak kazandı.

Borvo Termal Resort iletişim!

Borvo Termal Resort iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Borvo Termal Resort projesi kapsamında yer alan devremülklerin ödemeleri peşin ya da vadeli bir şekilde yapılıyor

Serenity Halkalı satılık!

Serenity Halkalı satılık dairelerinin fiyatları 237 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor

Nuri Özaltın, otel zinciri Gloria’ya yenilerini eklemeye hazırlanıyor!

İnşaat, enerji, turizm ve tarımdaki yatırımlarıyla tanınan Türkiye’nin önemli iş adamlarından Özaltın Holding Başkanı Nuri Özaltın, dünyanın en iyi otel zinciri Gloria’ya yenilerini eklemeye hazırlanıyor. Özaltın’ın yeni rotası İstanbul...

İksir Resort Town, öğretmenler gününe özel indirim sunuyor!

İksir Resort Town Tatil ve Yaşam Kasabası’nda, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel, konaklamalı veya konaklamasız katılacak öğretmenler, bütün hizmet ve aktivitelerden % 25 indirimli olarak yararlanıyor

İksir Resort Town ücretsiz yoga eğitimi düzenliyor!

Kastamonu Daday’daki İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’nda, 17 Kasım Pazar günü saat 12.00’de, Yoga Academy eğitmenlerinin gerçekleştireceği ücretsiz etkinlik kapsamında, katılımcılar ‘Orijinal Yoga Sistemi’ ile Yaşam İksir’ine ulaşacak...

Uluslararası Resort Turizm Kongresi 28-29 Kasım 'da!

Gerhard Schröder, bu yıl 3’ncüsü yapılacak olan, ‘Geleceğin Turizmi,Turizmin Geleceği’ ana temalı Uluslararası Resort Turizm Kongresi’ne ana konuşmacı olarak katılarak; turizmcilere yeni dünya düzeni süreci ve turizmin etkilerini anlatacak.

Gloria Serenity Resort en iyiler listesi Haberi

Gloria Serenity Resort en iyiler listesi

Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu pazarında yaygın olarak kullanılan internet portalı Tophotelsru'nun misafirlerden aldığı yorumlar sonucunda; Gloria Golf Resort Türkiye'nin en iyi 10 konferans otelinden biri olurken, Gloria Serenity Resort de Türkiye'nin en iyi dizayna sahip 10 oteli arasında yer aldı. Dünya çapındaki oteller baz alınarak ve hizmet kalitesi değerlendirilerek yapılan en iyi 100 otel listesine girmeyi başaran otel ise Gloria Verde Resort oldu. 

Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu BDT'nin en büyük online otel katoloğu Tophotels.ru sitesi üzerinden yapılan oylamalar sonucunda; Türkiye'nin en iyi balayı, aile, dizayn, konferans ve spa kategorilerinde yer alan oteller belirlendi. Özaltm Holding'in turizm yatırımları olan Gloria Golf Resort ve Gloria Serenity Resort, iki kategoride Türkiye'nin en iyi ilk 10 oteli arasında yer aldı. Çok sayıda...