15 / 05 / 2024

GNYAPI 5. Usta Konferansı 2016

GNYAPI 5. Usta Konferansı 2016

5. Usta Konferansı'nı düzenleyen GNYAPI, ısı yalıtım sektöründe yaşanan gelişme ve yenilikleri yalıtım ustaları ile paylaştı. GNYAPI, tüketicileri ve yalıtım ustalarını sektördeki yenilikler ve tüketici beklentileri ile ilgili bilgilendirdi.

1071 Manzara 5 Kasım'da satışa çıkıyor!

Usta İnşaat kalitesiyle bütünleşerek hayata geçirilen “1071 Manzara” lansmanı 5 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 14.00’da gerçekleştiriliyor.

Usta Dönerci 5 yeni şehirde restoran açtı!

TAB Gıda’nın 20 yıllık deneyimini aktardığı Usta Dönerci, 5 yeni şehre uzandı. Firma İstanbul, Tekirdağ, Sakarya, Gaziantep ve Malatya’da şube açtı.

Türkan Şoray Bebek’teki villasını 10.5 milyon dolara sattı!

Usta oyuncu Türkan Şoray Bebek’teki deniz manzaralı villasını 10.5 milyon dolara sattı. Şoray aldığı paranın 6 milyon dolarıyla Tarabya’da bir sitede yeni bir villa aldı.

GNYAPI, 5. Usta Konferansı'nı düzenledi!

5. Usta Konferansı'nı düzenleyen GNYAPI, ısı yalıtım sektöründe yaşanan gelişme ve yenilikleri yalıtım ustaları ile paylaştı. GNYAPI, tüketicileri ve yalıtım ustalarını sektördeki yenilikler ve tüketici beklentileri ile ilgili bilgilendirdi.

Ustaş Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ustaş Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Ocak'ta Beylikdüzü, Organize Sanayi Bölgesi, Birlik Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Kalekim 5 yılda 5 bin usta ile tüm Türkiye'ye ulaşacak!

Her iki binadan birine adını yazan Kalekim, usta eğitim programlarıyla da sektörde ilklere imza atıyor: 5 yılda 5 bin usta ile Türkiye’nin her yerine ulaşmak..

Etçibaşı Naci Usta Çeşme Ilıca'da şube açtı!

Naci Usta, Narlıdere ve "Etçibaşı" olarak 1,5 yıldır hizmet verdiği Alsancak Limanı'nı karşısındaki şubesinden sonra, Çeşme'de de bir şube açtı. Yeni şube Çeşme Ilıca Otel Reyhan Pastanesi yanında yer alıyor...

Muammer Usta: Giresun'un yeni bir sanayi sitesine ihtiyacı var!

Sanayi sitesinin toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu üyesi Muammer Usta, Aksu'nun 5 yıldır imkanları doğrultusunda esnafa hizmet etmeye gayret gösterdiğini ifade etti.

3. Usta Konferansı Gn Yapı tarafından düzenlendi!

3. Usta Konferansı Gn Yapı tarafından düzenlendi. 3. Usta Konferansı’ nı düzenleyen GNYAPI, ısı yalıtım sektöründe yaşanan gelişme ve de yenilikleri yalıtım ustaları ile paylaştı.

Fatma Girik Ortaköy'deki villasını 2.5 milyon dolara sattı!

Fatma Girik, Ortaköy'deki villasını sattı. Usta sanatçının 7 odalı ve bin metrekarelik lüks villası; 2 buçuk milyon dolar yani yaklaşık 5 milyon 600 bin liraya alıcı buldu...

Çıtır Usta, 5 yıl içinde 200 restoran açacak!

Menüsünde lahmacun ve pideden kiremit saç tavaya, kebap çeşitlerinden dürüm dönere, Antep ve Kilis yöresi başta olmak üzere ülkenin farklı lezzetlerini bulmanın mümkün olduğu Çıtır Usta son yılların hızla büyüyen markalarından...

Mehmet Aygün, Titanic'i 5'ledi!

Aygün Şirketler Grubu krizde boş durmadı, Talimhane, Bakırköy ve Kartal'a 3 yeni şehir oteli açarak sayıyı 5'e çıkardı...

Başakşehir Metrokent'te 5 günde 800 konut satıldı!

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilecek olan Başakşehir Metrokent projesinde 5 günde 800 konut satıldı. 5+1 dubleksler şimdiden tükendi!

GNYAPI 5. Usta Konferansı 2016 Haberi

GNYAPI 5. Usta Konferansı 2016

5. Usta Konferansı'nı düzenleyen GNYAPI, ısı yalıtım sektöründe yaşanan gelişme ve yenilikleri yalıtım ustaları ile paylaştı.


GNYAPI, yaklaşık 4 bin yalıtım ustasını yöneten 370 ekip başının katılımı ile düzenlediği 5. Usta Konferansı'nı  The Green Park Hotel Bostancı'da gerçekleştirdi.


Konut yöneticilerini sektör liderleri ile buluşturan Konut Yöneticileri "Mantolama" Konferansları'nın ev sahibi GNYAPI, tüketicileri ve yalıtım ustalarını sektördeki yenilikler ve tüketici beklentileri ile ilgili bilgilendirdi.


Konut yöneticileri konferansları ve yıl içerisinde gerçekleştirilen tüketici araştırmaları doğrultusunda mantolama uygulamalarından beklentiler ve doğru mantolama teknikleri ile ilgili yalıtım ustalarını aydınlatan Güney Yapı Yönetim Kurulu Başkanı A. Bülent Güney, usta konferanslarının asıl amacının yüksek hizmet kalitesi seviyesinin korunabilmesi olduğunu dile getirdi.


Gerçekleştirilen mantolama uygulamalarından en yüksek verimi alabilmek için dikkat edilmesi gereken noktalar ile ilgili aktarımların yapıldığı gecede, başarı...