28 / 04 / 2024

Göbel termal tesis

Göbel termal tesis

Kütahya Tavşanlı Belediyesi Göbel Termal Tesisi yatırımlarına devam ediyor. Lüks villalar ve yeni cami inşasına hazırlanan belediye ihale aşamasına geldi.

Belediyeden 2 ilde satılık arsa ve tesis!

Samsun ve Kayseri'de yer alan arsa ve günübirlik tesis satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 27 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

Üç ildeki gayrimenkuller kiraya veriliyor! 7 iş yeri ve Amasya'daki termal tesis için tarih açıklandı!

Çanakkale Bayramiç ve Uşak Merkez'de yer alan 7 adet iş yeri ile Amasya'daki termal sosyal tesis kiraya veriliyor. İşte detaylar...

Antalya Phaselis’in koylarında inşaatı başlatılan halk plajı ‘hukuka aykırı’ görüldü!

Birinci derece arkeolojik sit alanı olan Phaselis’in koylarına günübirlik tesis ve plaj ihalesinde ‘hukuka aykırı’ görüşü çıktı.

İl Özel İdare, Çanakkale Ayvacık'taki günübirlik tesis alanını satışa çıkardı!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta yer alan günübirlik tesis alanını satışa çıkardı. 

Son tarih 1 Ocak! Artık o hizmet de vergiye tabi olacak

Konaklama Vergisi'ne ilişkin yasal düzenleme 1 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe giriyor. Buna göre otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi kamping gibi tesislerden vergi alınabilecek. İşte tüm detaylar...

Konaklama vergisi uygulamaya hazır

Konaklama vergisi otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi gibi tesislerden alınacak. Bunun yanı sıra çadır, çadır-araba, çekme karavan, motokaravan, bungalov gibi ünitelerde yapılan konaklama da vergiye tabi tutulacak.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! O ilde günübirlik tesis inşa ettirecek!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Balıkesir'de uzun süreli kiralama yöntemiyle günübirlik tesis inşa ettirecek. İşte ihale detayları...

Güryaka Turizm Tesis İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güryaka Turizm Tesis İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Yahya Gürtekin tarafından kuruldu.

Yks İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Yks İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile İkbal Semra Göbel tarafından kuruldu.

Kütahya'da 14.4 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık termal tesis!

Mülkiyeti Emet Belediyesine ait, Kütahya ili, Emet ilçesi, Hamam Mahallesi, Firuze Sokak'ta yer alan termal tesis 20 yıllığına 14 milyon 400 bin TL'ye kiraya verilecek.

Niğde Narlıgöl'e turizm tesisi inşa edilecek!

Niğde Narlıgöl Turizm Bölgesi'ne günübirlik tesis yapılması için proje hazırlıkları tamamlandı.

Taraklı Termal'de devre mülklerin gelir getirici olması için kira çalışmaları tamamlandı!

Sağlıklı yaşam konseptiyle 2010'dan bu yana yatırımlarını sürdüren Taraklı Termal Turizm, pandemide yol haritasını belirledi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç, termal tesis projesinin ikinci etabında çalışmaların hızlandığını belirtti.

Turizm merkezlerinde planlama ve uygulamaya ilişkin yönetmelikte değişiklik!

Turizm merkezlerinde planlama ve uygulamaya ilişkin yönetmelikte yapılan değişikliğe göre, turizm tesis alanı kullanımları için maksimum yatak kapasitesi belirlenmesi esas olacak.

Göbel termal tesis Haberi

Göbel termal tesis

Tavşanlı Belediyesi Göbel Termal Tesislerindeki yatırımlarına devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yeni tesisleri ve aile banyolarını vatandaşların hizmetine açan Tavşanlı Belediyesi bir başka yatırım olan lüks villaların inşaatına hazırlanıyor. Projesi hazırlanan çalışmada ihale aşamasına gelindi. 



Belediye Başkanı Mustafa Güler konu hakkında bilgilendirme yaparken, villalarla birlikte mevcut caminin yıkılabileceğini, yerme daha geniş ve modem bit" cami yapılacağını söyledi. Güler; "Göbel Kaplıcalarında yeni yapacağımız havuzlu villa apartlarımızın projeleri hazırlandı ve ihale sürecine başlanıyor. Fiyat aralığında farklı tercihler oluşturmak amacıyla üst düzey proje olarak yapılacak tesislerle birlikte mevcut camiyi de yenileme kararı aldık. Son yıllarda yaptığımız yatırımlar ve tanıtımlar sonrasında yıllık bazda yüzde 70 oranında doluluk gösteren Göbel Termal Tesislerinde, uygulama oteli gibi yeni projeleri de göz önüne alırsak ileriye dönük olarak camüıüı tekrar...