21 / 05 / 2024

Göç ve çevre sorunları

Göç ve çevre sorunları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki bugün Eğiticilerin Eğitimi Semineri sertifika törenine katıldı. Özhaseki tören konuşmasında, şehirlerin çok hızlı göç aldığını ve belediyelerin göçe karşı planlı bir hazırlığı olmadığı için sağlıksız yapıların ortaya çıktığını anlattı.

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Sg Müşavirlik Mühendislik Geoteknik Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sg Müşavirlik Mühendislik Geoteknik Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sami Gültekin tarafından kuruldu.

Sg Müşavirlik Mühendislik Geoteknik Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sg Müşavirlik Mühendislik Geoteknik Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sami Gültekin tarafından kuruldu.

Dorçe Prefabrik'ten dönüştürülebilir ve çevre dostu volumetrik modüler yapılar!

İnşaat sektöründe geleneksel yapı sistemlerinin aksine "dönüştürülebilir ve çevre dostu" olan Volumetrik Modüler yapıları ön plana çıkarken, yatırımlarına devam eden Dorçe Prefabrik de buna göre üretimler yapıyor.

Salda Gölü Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile korunuyor!

Bilimsel değerinin yanı sıra beyaz kumsalı, turkuaz rengi berrak suyuyla eşsiz doğa güzelliğiyle dikkat çeken Burdur Salda Gölü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile her açıdan korunuyor.

Emlak ve çevre temizlik vergisinde son gün bugün!

2018 yılı vergi takvimine göre emlak ve çevre temizlik vergisinin 2. taksit dönemi bugün sona eriyor. Mükelleflerin ödemelerini mesai bitimine kadar yapmaları gerekiyor...

Emlak ve çevre temizlik vergisinde son gün yarın!

1 Kasım 2018 tarihinde başlayan emlak ve çevre temizlik vergisinde 2. taksit dönemi yarın sona eriyor. Mükelleflerin mesai bitimine kadar ödemelerini gerçekleştirmeleri gerekiyor...

Muş Belediyesi'nden emlak ve çevre temizlik vergisi uyarısı!

Muş Belediyesi, 2018 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin son gününün 30 Kasım 2018 Cuma olduğunu ifade ederek vergi mükelleflerine hatırlatmada bulundu. 

3 maddede emlak ve çevre temizlik vergisi ödeme işlemleri!

Gayrimenkul sahipleri tarafından ödenmesi gereken emlak ve çevre temizlik vergisinde sona yaklaşıldı. Henüz ödeme yapmamış olan mükelleflerin son 10 günü bulunuyor..

Emlak ve çevre temizlik vergisinde son 15 gün!

Gayrimenkul sahiplerinin ödemekle mükellef olduğu emlak ve çevre temizlik vergisinin 1. taksitinde son 15 gün kaldı..

NEF’e Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci ödülü!

İş dünyasının Oscar'ı kabul edilen Londra merkezli European Business Awards tarafından NEF'e, ‘Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci’ kategorisinde ödülü layık görüldü.

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksiti yarın bitiyor!

2017 yılı vergi takvimine göre emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödeme dönemi yarın mesai bitiminde sona eriyor.

Emlak ve çevre temizlik vergisi ödemelerinde son 3 gün!

1 Kasım'da başlayan emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri 30 Kasım'da sona eriyor. Buna göre henüz ödeme yapmamış olan mükelleflerin önünde son 3 günü bulunuyor..

Göç ve çevre sorunları Haberi

Göç ve çevre sorunları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğünce geliştirilen 4 bilgi sistemi için düzenlenen Eğiticilerin Eğitimi Semineri Sertifika töreninde, eğitimin ülke ve şehirler için hayırlı olmasını diledi.


Türkiye'nin teknoloji alanındaki gelişimine değinen Özhaseki, güçlü devlet olmak için güçlü bir bilişim ağının kurulması gerektiğini belirterek, "Devlet olarak büyük hedeflerimiz var. Bu konuda mutlaka eksikliklerimizi tamamlamamız ve bilişim alanını kurmamız icap ediyor. Tabii ki bazı sıkıntılarımız var ama bunları aşacak gücümüz ve kabiliyetimiz de var. Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü ciddi bir şekilde bunları hazırlıyor ve çalışıyor." diye konuştu.


Şehirlerin çok hızlı büyüdüğünü ve göç aldığını, bazı belediyelerin de bununla ilgili hazırlığı olmadığını dile getiren Mehmet Özhaseki, belediyelerin göçe karşı planlı bir hazırlığı olmadığı için sağlıksız yapıların ortaya çıktığını anlattı.


Büyük...