03 / 05 / 2024

göğe bakma durağı istanbul modern

göğe bakma durağı istanbul modern

Yeni Mimarlık Programı'nın ilk projesi İstanbul Modern ve The Museum of Modern Art ortaklığıyla açıldı. Projeye Göğe Bakma Durağı adı verildi...

Dünya Bankası’ndan önemli uyarı…Bazı ülkeler küresel göçe bağımlı hale gelecek!

Varlıklı ülkelerin yanı  sıra orta gelirli orta gelirli ülkelerde nüfusun hızla yaşlandığına dikkat çeken Dünya Bankası, bu ekonomilerin gelecekte küresel göçe bağımlı hale geleceği öngörüsünde bulundu. Dünya Bankası, göç sürecinin daha iyi yönetilmesi gerektiği uyarısında bulundu.

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Fazlıoğlu ve Necdet Günay ortaklığında kuruldu.

İstanbul’dan Kırklareli’ne büyük göç dalgası başladı: Trakya bu göçe hazır mı?

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra bilim insanlarının olası Marmara depremiyle ilgili tespitleri, İstanbul’dan Trakya’ya büyük bir göç dalgası yarattı. 

Dolarlarınızı sakın satmayın! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak

Son günlerde dolardaki durağanlıktan sonra  yatırımcılar doların yönünün nasıl olacağını merak ediyor. Uzman isim açıkladı. Dolarlarınızı sakın satmayın! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak...

Gram altında yeni rekor yola çıktı geliyor! Öyle bir rakam açıklandı ki! Elinde altını olanların başı göğe erecek

Gram altın tüm zamanların rekorunu kırarken gözler yeni rekora çevrildi. Gram altın ne kadar olacak? Gram altında yeni rekor yola çıktı geliyor! Öyle bir rakam açıklandı ki! Elinde altını olanların başı göğe erecek.

Yüksek kiralar memur ve çalışanları göçe zorladı! Memurlar ve çalışanlar kira yardımı istiyor! 

Savaş sonrası Rusların akın ettiği Antalya'da kira fiyatları yalnızca 5 ayda yüzde 100 arttı. Memurlar daha uygun fiyatlı kiralar bulabilecekleri illere tayin istemeye başlarken, barınma sorununu aşamayan kalifiye turizm işçileri ise kentten göç ediyor. İşte ayrıntılar...

Fahiş kiralar zorunlu göçe sebep oldu! Memurlar tek tek büyükşehirden tayin istiyor!

Artan konut kiraları memurların büyükşehirden tayin istemesine sebep oluyor. Son zamanlarda büyükşehirde görev alan memurların tayin talebi sayısı önceki yıllara göre 3 kat arttı.

Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı davayı kazandı!

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle tanınan Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı nafaka davasını kazandı...

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı!

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı. Mağdur G.E'nin avukatı Sinan Keskin, "Evde kıymete haiz bir şey bulamadık, ev tamamen boşaltılmıştı" dedi.

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Şile Göçe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Şile ilçesi, Göçe Mahallesi, 926 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Ümraniye'de 2 kişinin öldüğü göçüğe ilişkin davada keşif kararı verildi!

Dudullu-Bostancı Metro Hattı şantiyesinin de bulunduğu caddede  Kasım 2018'de meydana gelen göçüğe ilişkin 16 sanığın yargılandığı davada, olay yerinde keşif yapılmasına karar verildi...

Almanya'da yüksek kira, göçe zorluyor!

Almanya’da büyük şehirlerde yaşayan, yüksek kira yükünden kurtulmak isteyenler, yaşadıkları bölgeleri terk edip kiraların düştüğü yerleşim merkezlerine taşınıyorlar. 

göğe bakma durağı istanbul modern Haberi

göğe bakma durağı istanbul modern
Göğe Bakma Durağı adı verilen Yeni Mimarlık Programı'nın ilk projesi, İstanbul Modern ve The Museum of Modern Art ortaklığıyla hayata geçirildi. Programın ilk geçici yapısı olan proje müzenin bahçesinde ziyarete...