19 / 05 / 2024

Gök ve Tuğ İnşaat Malzemeleri Matbaa ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Gök ve Tuğ İnşaat Malzemeleri Matbaa ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Gök ve Tuğ İnşaat Malzemeleri Matbaa ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Karadağ tarafından 40 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Bağcılar, Çınar Mahallesi, 6. Sokak'ta kuruldu.

Karat Turizm Gıda Ve Peyzaj Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karat Turizm Gıda Ve Peyzaj Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Noyan Kara ve Neslihan Ayça Tunçbilek ortaklığında kuruldu.

Konutta güvenli ve kârlı yatırım imkanı ABD'de!

Yıllardır Türkleri Amerika’da ev sahibi yaptığını belirten isteamerika kurucusu Bahtiyar Yurtoğlu, sitenin tecrübesiyle ABD’de güvenli ve kârlı bir yatırım fırsatı sunduğunu vurguladı.

Yeşilyurt Maden İnşaat Nakliyat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilyurt Maden İnşaat Nakliyat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hami Kalaycı tarafından kuruldu. 

Gök Beyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Beyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Gök ve Ali Fuat Gök ortaklığında kuruldu. 

Yıldırım Ortabağlar, Güllük ve Mimarsinan'da dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Ortabağlar, Güllük ve Mimarsinan'da kentsel dönüşüm görüşmelerine başlıyor.

Gün Fore Kazıkları İnşaat Nakliyat Hafriyat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Fore Kazıkları İnşaat Nakliyat Hafriyat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Gündoğdu tarafından kuruldu. 

Gölcük Tabiat Parkı’na dağ köşkü ve bungalov evler yapılacak!

Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında yer alan Gölcük Tabiat Parkı’na dağ köşkü ve bungalov evler inşa edilecek. Yapılacak olan evler 19 Aralık’ta ihaleye çıkılacak. 

Abdullah Savaşçıoğlu: Antplato projesi görkemli ve şık!

Metalform'un ortaklarında Yüksek Makine Mühendisi Abdullah Savaşçıoğlu Antplato'daki ofisini tanıtırken, "Ant Yapı’nın iddialı ve ilk ofis projesi beklendiği gibi görkemli ve şık" dedi.

Gökçeler Mimari Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gökçeler Mimari Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Akgün Gökçe tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Gökmen Uzay Havacılık ve Eğitim Merkezi 2018'de tamamlanacak!

200 milyon lira yatırım bedeline sahip Bursa Gökmen Uzay Havacılık ve Eğitim Merkezi'nde çalışmalar hızla devam ediyor. GUHEM'in 2018 yılı içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Şeyhanlı Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Tem.Lojistik Katı Atık Ve Geri Dönüşüm San.Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Şeyhanlı Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Tem.Lojistik Katı Atık Ve Geri Dönüşüm San.Dış Tic.Limited Şirketiİsmail Kabul tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mavi Gök Yapı Malzemeleri İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Gök Yapı Malzemeleri İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hikmek Parladı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Melih Gökçek Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'nin park ve rekreasyon alanlarının tanıtımı amacıyla hazırlanan programın çekimleri için Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi.

Gök ve Tuğ İnşaat Malzemeleri Matbaa ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Gök ve Tuğ İnşaat Malzemeleri Matbaa ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Gök ve Tuğ İnşaat Malzemeleri Matbaa ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Karadağ tarafından 40 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Bağcılar, Çınar Mahallesi, 6. Sokak'ta kuruldu.


Gök ve Tuğ İnşaat Malzemeleri Matbaa ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları...