10 / 05 / 2024

Gökçe Barajında kaç günlük su var

Gökçe Barajında kaç günlük su var

Yalova'nın su ihtiyacını karşılayan Gökçe Barajı'nda, kuraklık nedeniyle su tükendi. Yalova Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz, israflı kullanılan içme suyunun daha dikkatli bir şekilde tüketilmesi için çağrıda bulundu...

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Nusret Gökçe'den İspanya'ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!

Dünyaca ünlü iş adamlarından Nusret Gökçe, İspanya'nın kalbine dev proje yaptırmak için kolları sıvadı. Dünyanın konşacağı dev projede, rezidans ve yeme-içme kompleksi yer alacak.

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Bmu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Berk Ozan ve Uğur Gökçe ortaklığında kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

Aile Bakanlığı 2023 ödemelerini tek tek açıkladı! Yatırılan bu paraları duyan zevkten dört köşe oldu! Aman kaçırmayın!

Aile Bakanlığı 2023 ödemelerini tek tek açıkladı... Yatırılan bu paraları duyan zevkten dört köşe oldu... Aman kaçırmayın...

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökçe, Erkan Yılmaz ve Hasan Başçuhadar ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den Çanakkale Gökçeada'ya 240 ay taksitle 160 yeni konut!  

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Çanakkale Gökçeada 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Çanakkale Gökçeada projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Çanakkale Gökçeada 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Zonguldak Gökçebey 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Gökçebey 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Gökçebey projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Zonguldak Gökçebey 2022 sosyal konut projesi...

Gökçe Cbs Harita Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Cbs Harita Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mesut Bahitar Gökçe tarafından kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda en düşük işçi maaşı 7 bin lira oldu

Asgari ücretin yüzde 30 zamla 5 bin 500 lira açıklandığı 1 Temmuz itibarıyla şirketler çalışanlarının maaşlarını yeniden düzenlemeye başladı. İstanbul'un en yoğun ikinci havalimanı Sabiha Gökçen'de en düşük işçi maaşları da belli oldu.

Gökçe Barajında kaç günlük su var Haberi

Gökçe Barajında kaç günlük su var

Yalova'nın su ihtiyacını karşılayan Gökçe Barajı'nda, kuraklık nedeniyle su tükendi. Yalova Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz, israflı kullanılan içme suyunun daha dikkatli bir şekilde tüketilmesi için çağrıda bulundu. Barajda bölgesel kuraklık nedeniyle 3 ya da 4 günlük su bulunduğunu belirten Ömer Nergiz, su sorununun yaşanmaması için diğer illerden de takviye su aldıklarını açıkladı.


Sorunun giderilmesi için kenti yönetenlerin çalıştıklarını belirten Nergiz, "Aldığımız su takviyesi yetersiz. Kurtköy Deresi’ni ve Ortaburun Göleti'ni, Gökçe Barajı'na bağlayacağız. Bu çalışmaların tamamlanması için en az bir haftaya ihtiyaç var. Önlemlerimiz arasında bulunan kuyu sularınıda kullanmaya başladık. Yaşanan su sıkıntısı, bir afet durumudur. Olayın bu boyuta gelmesinde suyu bilinçsizce kullanan bazı belediyelerimizin suçu büyük. Vatandaşlarımızı suyu daha dikkatli kullanmaları için uyarıyoruz" dedi.


Yalova’da Gökçe Barajı havzası...