15 / 05 / 2024

Gökçeada İmroz Tasarım Çalıştayları

Gökçeada İmroz Tasarım Çalıştayları

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, İstanbul Tasarım Enstitüsü’nün bu yıl üçüncü kez düzenlendiği Gökçeada İmroz Tasarım Çalıştayları 12 Haziran Pazar günü başladı.

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Gökçeada'da satılık arsa fırsatı! İhalesi 13 Aralık'ta!

Gökçeada Belediyesi, Çanakkale ili, Gökçeada ilçesi, Yeni Mahalle'de yer alan arsayı satıyor. Peki Gökçeada'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte o satışla ilgili detaylar...

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Vivo'nun yeni atılımı: Vivo V29e 5G, güçlü performansı ve estetik tasarımıyla geliyor!

Vivo, pazardaki etkileyici ürün yelpazesine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Vivo V29e 5G modeli, 120Hz ekran tazelemesi, güçlü Snapdragon işlemcisi ve göz alıcı tasarımıyla akıllı telefon kullanıcılarına iddialı bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

Şık tasarımı ve yüksek teknolojik özellikleri ile Kia Sportage 2023'ün en dikkat çekeni oldu

Kia Sportage'ın en büyük özelliklerinden biri, şık ve modern tasarımıdır. Sportage, dinamik hatları, büyük ızgara ve LED farlarıyla dikkat çeker. Bu özellikleri sayesinde, Sportage, otomobil severler tarafından tercih edilen bir SUV haline gelmiştir. Peki Kia Sportage 10 Mayıs 2023 fiyat listesi ned

DDiamond'da tasarım yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim! 22 Aralık 2022 fiyat listesi...

DDiamond'da tasarım yüzüklere yüzde 50'ye varan inanılmaz bir indirim uygulandı. Peki, DDiamond'da satılan tasarım yüzükler kaç TL? DDiamond'da tasarım yüzük fiyatları ne kadar? 22 Aralık 2022 DDiamond tasarım yüzük fiyat listesi...

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

TOKİ'den Çanakkale Gökçeada'ya 240 ay taksitle 160 yeni konut!  

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Çanakkale Gökçeada 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Çanakkale Gökçeada projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Çanakkale Gökçeada 2022 ucuz konut projesi...

Zenith Mimarlık Proje Ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenith Mimarlık Proje Ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Şenol Barut tarafından kuruldu.

Super Space Mimarlık Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Super Space Mimarlık Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Nurhayat Öz ve Sinan Günay ortaklığında kuruldu.

Maryam Mimarlık Ve Ev Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Maryam Mimarlık Ve Ev Tasarımı Limited Şirketi Kadıköy'de Maryam Salkhordeh tarafından kuruldu.

Magna İç Mimarlık Ve Mekan Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magna İç Mimarlık Ve Mekan Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Ayşenur Kaydı ve Samet Kınık ortaklığında kuruldu.

Gökçeada Yıldız Koyu imar planına mahkemeden dur kararı!

Gökçeada’da konumlanan Türkiye'de bulunan tek ve ilk sualtı milli parkının bulunduğu Yıldız Koyu'nu imara açmayı hedefleyen “Yıldız Koyu Koruma Amaçlı İmar Planı” için İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Gökçeada İmroz Tasarım Çalıştayları Haberi

Gökçeada İmroz Tasarım Çalıştayları

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, İstanbul Tasarım Enstitüsü’nün bu yıl üçüncü kez düzenlendiği Gökçeada İmroz Tasarım Çalıştayları 12 Haziran Pazar günü başladı. Yaratıcı ve yenilikçi tasarım yönteminin yerel sosyo-ekonomik sorunların çözümünde kullanılmasına dayanan, Toplumsal Tasarım (Social Design) yaklaşımının Türkiye'deki en kapsamlı uygulaması niteliğindeki çalıştay, 19 Haziran Pazar gününe kadar devam edecek.


ÖzÜ / İID Gökçeada İmroz Tasarım Çalıştayları, Gökçeada’nın sahip olduğu kültürel ve doğal kaynakların, Gökçeada'lıların da aktif katılımıyla, katma değeri yüksek ürün ve hizmetlere dönüştürülerek, sürdürülebilir ve çevre dostu kalkınma sürecine katkıda bulunmayı amaçlıyor. 12 Haziran’da başlayan ve 19 Haziran Pazar gününe kadar dört farklı konuda ve yerde yapılacak çalıştaylara farklı üniversitelerden toplam 40 öğrenci katılıyor ve çalıştay organizasyonu Gökçeada Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Köy Muhtarlıkları tarafından destekleniyor.


Öğr....