16 / 05 / 2024

Gökçeler Mimari Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Gökçeler Mimari Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Gökçeler Mimari Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Akgün Gökçe tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Nusret Gökçe'den İspanya'ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!

Dünyaca ünlü iş adamlarından Nusret Gökçe, İspanya'nın kalbine dev proje yaptırmak için kolları sıvadı. Dünyanın konşacağı dev projede, rezidans ve yeme-içme kompleksi yer alacak.

İstanbul Havalimanı ile Sabiha Gökçen birleştiriliyor! İki Havalimanı birbirine kenetlenecek...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün ortasından geçecek hızlı tren yolu için betonların döküldüğünü açıkladı. Bu proje ile İstanbul Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı adeta birbirine kenetlenmiş olacak. İşte ayrıntılar...

Göktürkler Mimari Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürkler Mimari Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celal Çakmak ve Zekiye Kılıç Ünğan ortaklığında kuruldu.

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gül tarafından kuruldu.

Cmt Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Ve Metal Limited Şirketi kuruldu!

Cmt Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Ve Metal Limited Şirketi Beşiktaş'ta Cem Güneş tarafından kuruldu.

777 Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

777 Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Serhan Günay tarafından kuruldu.

Gökşin Grup'tan Urla'ya butik villa projesi!

İzmir'de 2017 senesinden itibaren arazi alım ve satım faaliyetleri gerçekleştiren Gökşin Grup A.Ş İzmir Urla'da 3-4 villalık butik proje inşa etmeye hazırlanıyor. 

İnşaat Mühendisi Sadık Gökçe vefat etti!

Artı Proje A.Ş. kurucu ortaklarından, İnşaat Mühendisi Sadık Gökçe hayatını kaybetti. Artı Proje A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

İBB Sosyal Merkezler Mimari Proje Yarışması düzenliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı, Sosyal Merkezler Mimari Proje Yarışması düzenleyeceğini açıkladı. 

Ana Transfer Merkezi Mimari Proje Yarışması'nda ödüller sahiplerine teslim edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin otogar için düzenlediği ulusal mimari proje yarışmasında dereceye giren proje sahipleri ödüllerini teslim aldı. 

Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor!

Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası ve Türkiye’nin en büyük güneş santrali Karapınar GES ile yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarını büyüten Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor.

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Gündüz Budak tarafından kuruldu.

San Deco Mimari Proje Yarışması için son başvuru tarihi 8 Haziran! 

Mimarlık ve İç Mimarlık öğrencileri için düzenlenen 'San Deco mimari Proje Yarışması: Duvarın Ötesinde' yarışması için son katılım tarihi 8 Haziran olarak belirlendi...

Gökçeler Mimari Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Gökçeler Mimari Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Gökçeler Mimari Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Akgün Gökçe tarafından kuruldu. 

Gökçeler Mimari Proje ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi  iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Gökçeler Mimari Proje ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi  adres; ABDURRAHMANGAZİ MAH.EBUBEKİR CAD.NO:24/2...