10 / 05 / 2024

gökçukur 2016 yatırımları

gökçukur 2016 yatırımları

Manisa merkezde hayata geçirilen dev projelerin yanı sıra ilçe merkezleri ile birlikte mahallelerinde sorunlarına el atan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç Gökçukur mahallesinin de kaderini değiştirdi.

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Dünyada otel yatırımı sadece Asya’da arttı! İşte rakamlarla yeni otel yatırımları!

Açıklanan resmi rakamlara göre yeni otel yatırımları başını Çin’in çektiği Asya kıtası dışında dünya genelinde azalma gösterdi. İşte rakamlarla yeni otel yatırımları...

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakmak ve Mehmet Göksel Cihan ortaklığında kuruldu. 

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Singapur'da kripto yatırımları 10 kattan fazla artarak rekor kırdı!

Singapur'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto yatırımları 2021 yılında 10 kattan fazla arttı ve yeni bir rekora imza attı.  

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Saim Öztürk tarafından kuruldu.

Yabancıların Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre, 2021 yılının ilk dokuz ayında Türkiye’de yabancı gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23'ü vatandaşlık hakkı için yapıldı. 

Kripto para yatırımları meclis gündeminde!

Kripto para yatırımları ve denetimleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılınç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

gökçukur 2016 yatırımları Haberi

gökçukur 2016 yatırımları


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç’ı ziyaretinde önemli hizmetlerin kazandırıldığı Gökçukur Mahallesi’ni de ziyaret etti. Mahalleyi ziyaretinde Muhtar Ramazan Gökçe ve mahalleliler tarafından karşılanan Başkan Ergün’e ziyaretinde MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, daire başkanları, şube müdürleri ve Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman eşlik etti. Başkan Ergün’ü çiçekler ve teşekkür pankartlarıyla karşılayan Gökçukurlular, Başkan Ergün’e hizmetleri için teşekkür etti. Başkan Ergün mahalleyi ziyaretinde çocuklara da çeşitli hediyeler dağıttı.

“Mahalleye Önemli Hizmetler Kazandırıldı”

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gökçukur Mahallesi’ne önemli hizmetler kazandırıldı. Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte köyden, mahalleye dönüşen Gökçukur’un kaderi de değişmiş oldu. İlk olarak alt yapısı yenilenen Gökçukur’a, bin 160 metre...