29 / 04 / 2024

Gökdeniz Kartal ödemeleri

Gökdeniz Kartal ödemeleri

GÜLSA İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Gökdeniz Kartal 204 konuttan oluşuyor. Fiyatların 332 bin liradan başladığı projede yüzde 50 peşinatla, kalan konut bedeli 48 ay 0 faizle taksitlendiriliyor...

Gökdeniz Kartal'da 48 ay 0 faiz! 4 farklı ödeme seçeneği!

İstanbul Kartal'da yükselen Gökdeniz Kartal, Gülsa İnşaat ve Bay Yapı ortak girişimiyle 70 milyon TL'lik yatırım ile hayata geçiriliyor. Projede 4 farklı ödeme planı sunuluyor.

Gökdeniz Kartal arsa alanı!

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon bahçe dubleksi konutlardan meydana gelen Gökdeniz Kartal arsa alanı 7 bin 80 metrekare olarak belirlendi.

Mazot ve gübre desteği ödemeleri ne zaman ve nasıl yapılacak? 

Eylül ayının ortalarına yaklaştığımız bu sürelerde, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın mazot ve gübre desteği ödemeleri için vatandaşlar merakla beklemektedir. Mazot ve gübre destek ödemeleri çiftçilik sektöründe faaliyet gösterenler için ödenecektir. Peki ödemeler nasıl ve nereden yapılacak?

Çiftçiler aman dikkat! Nisan 2023 mazot gübre destek ödemeleri hesaplara yatırıldı mı?

Çiftçiler aman dikkat! Nisan 2023 mazot gübre destek ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Çiftçilere resmen Nisan 2023 müjdesi geldi! Mazot ve gübre destek ödemeleri il il hesaplara yatırıldı! Sakın kaçırmayın!

Çiftçilere resmen Nisan 2023 müjdesi geldi... Mazot ve gübre destek ödemeleri il il hesaplara yatırıldı... Sakın kaçırmayın...

Çiftçilere resmen son dakika müjdesi geldi! Mazot gübre destek ödemeleri il il hesaplara yatırıldı! Aman kaçırmayın!

Çiftçilere resmen son dakika müjdesi geldi... Mazot gübre destek ödemeleri il il hesaplara yatırıldı... Aman kaçırmayın...

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Hemen Ocak 2023 ödemelerine bakın!

Milyonlarca çiftçi merakla mazot ve gübre desteği ödeme tarihlerini araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Hemen Ocak 2023 ödemelerine bakın!

Gökdeniz Karadeniz: Kazan'daki camiyi Cumhurbaşkanımız açsın!

Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Tataristan Cumhuriyeti'nde yapımını üstlendiği ve inşaatında sona gelinen caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istediğini açıkladı.

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Gündüz tarafından kuruldu. 

Ankara Göksu Prestij ödemeleri!

Ankara Göksu Prestij ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Mutluluktan dört köşe! sloganıyla tanıtılan projede dairelerin tamamı 4+1'lerden oluşuyor.

Kayıhan Yapı Cordella Kartal ödemeleri!

Kayıhan Yapı Cordella Kartal ödemeleri kapsamında 60 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. Cordella Kartal Evleri üç blok olarak Kayıhan Yapı tarafından hayata geçirildi....

Greenist Güneşli ödemeleri!

Greenist Güneşli projesinde son dubleks daireler için satış süreci devam ediyor. İşte, Greenist Güneşli ödemeleri...

Gökdeniz Karadeniz, Tataristan'da cami yaptırıyor!

Rusya Birinci Futbol Ligi takımlarından Rubin Kazan'da görev yapan Gökdeniz Karadeniz, Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde cami inşa ettiriyor.

Gözdeniz Kartal'da teslimler Haziran'da başlayacak!

Gökdeniz Kartal'ın mimarisi Ömer Çamoğlu imzası taşıyor. 70 milyon TL'lik yatırım değeri ile inşaatına Mayıs 2014'te başlanan projenin. Haziran 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Bodur İnşaat Daire Kartal ödemeleri!

Konum bilgisine göre Şehit Hakan Kaban Parkı’na yakın mesafede bulunan projede ev alanları 61 metrekareden başlıyor. Bodur İnşaat Daire Kartal ödemeleri yüzde 4 indirim sağlanıyor.

Gökdeniz Kartal ödemeleri Haberi

Gökdeniz Kartal ödemeleri

GÜLSA İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Gökdeniz Kartal 204 konuttan oluşuyor. Fiyatların 332 bin liradan başladığı projede yüzde 50 peşinatla, kalan konut bedeli 48 ay 0 faizle taksitlendiriliyor. Ayrıca, yüzde 40'ı peşin ödeyen alıcılar geri kalan miktarı teslimde ödeyebiliyor. Yüzde 5 peşin veren alıcılar ise teslimde yüzde 20 öderken, yüzde 75'i için banka kredisi kullanabiliyor. Yüzde 25 peşin ödeme yapanlar ise geri kalan miktar için bankadan kredi alabiliyor. Proje, 26 katlı 2 bloktan meydana geliyor. 


Telefon: 0216 353 4010

Web: www.gokdenizkartal.com


Sözcü...