03 / 05 / 2024

Gökdeniz Kartal yol tarifi

Gökdeniz Kartal yol tarifi

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon bahçe dubleksi konutlardan meydana gelen Gökdeniz Kartal arsa alanı 7 bin 80 metrekare olarak belirlendi.

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündüz tarafından kuruldu.

Rize Güneysu yol yapım ihalesi 152.6 milyon TL ile Fora inşaat'a verildi!

Kanal İstanbul ihalesinden bir gün sonra, Güneysu’ya yol yapımı için de ihale yapıldı. 152.6 milyonluk ihaleyi Fora İnşaat'ın aldığı öğrenildi...

Gökdeniz Karadeniz: Kazan'daki camiyi Cumhurbaşkanımız açsın!

Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Tataristan Cumhuriyeti'nde yapımını üstlendiği ve inşaatında sona gelinen caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istediğini açıkladı.

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Gündüz tarafından kuruldu. 

Gündoğdu Yol Yapım Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Yol Yapım Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile Rasim Gündoğdu tarafından bugün kuruldu. 

Gökdeniz Karadeniz, Tataristan'da cami yaptırıyor!

Rusya Birinci Futbol Ligi takımlarından Rubin Kazan'da görev yapan Gökdeniz Karadeniz, Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde cami inşa ettiriyor.

Gözdeniz Kartal'da teslimler Haziran'da başlayacak!

Gökdeniz Kartal'ın mimarisi Ömer Çamoğlu imzası taşıyor. 70 milyon TL'lik yatırım değeri ile inşaatına Mayıs 2014'te başlanan projenin. Haziran 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Batman Gültepe-Esentepe yol düzenleme çalışmaları ne zaman bitecek?

Esentepe giriş yolunun da birleştiği Gültepe-Esentepe yol güzergâhındaki düzenleme çalışmaları, çevredeki semt sakinlerini de kaygılandırıyor. Peki yol düzenleme çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

Happy Center Kartal Cevizli mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor ve 125. şubesini 9 Ocak günü Kartal’da hizmete sundu. Cevizli mağazası 3 kasa ve 20 personel ile müşterilerine alışveriş imkanı sunacak.

Cordella Kartal satılık!

Konum bilgisine göre Kartal İDO İskelesi'ne 4 dakika uzaklıkta yer alan projede yüzde 1 KDV avantajı sağlanıyor. Cordella Kartal satılık daireler metrekare birim bazında 3 bin 600 TL'den başlıyor.

Muş'ta yol çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Dere Mahallesi Taşo Mezarlığı güzergahındaki yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Muş Belediyesi, yol çalışmalarını sürdürüyor!

Kış mevsimi öncesi çalışmalarını hızlandıran Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Dere Mahallesi Taşo Mezarlığı güzergahındaki yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İşte ayrıntılar

Gökdeniz Kartal yol tarifi Haberi

Gökdeniz Kartal yol tarifi

Konut teslimlerinin 2016 yılı Şubat ayında gerçekleşeceği Gökdeniz Kartal arsa alanı hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. 


Gülsa İnşaat ve Bay Yapı ortak projesi olarak yaşama geçirilen Gökdeniz Kartal Konutları, İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde inşa ediliyor. 


Ödemelerde banka kredisi kullanılan Gökdeniz Kartal Rezidans'ta yer alan konut alanları 81 metrekareden başlayıp, 265 metrekareye kadar yükseliyor. 



İçerisinde;  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon bahçe dubleksi daire tiplerinin yer aldığı Gökdeniz Kartal arsa alanı 7 bin 80 metrekare olarak belirlendi.


Gökdeniz Kartal Residence'ın sosyal alanları arasında; açık yüzme havuzu, fitness center, sauna, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları, sosyal tesis, cafe/market, kapalı otopark yer alıyor. 


Gökdeniz Kartal telefon numarası: 0216 353 4010

Web: