03 / 05 / 2024

gökhan çarmıklı boşandımı

gökhan çarmıklı boşandımı

Gökhan Çarmıklı ile Ulus'taki 4 katlı villada yaşamaya devam eden Siren Ertan hafta sonu moral bulmak için Fransa'ya gitmişti. Siren Ertan Paris dönüşü kendine yeni bit ev aramaya başlayacak.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Hacı Bayram Gökhan hangi tarihte doğdu? Nereden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Hacı Bayram Gökhan ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Hacı Bayram Gökhan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kiler GYO Genel Müdürü Gökhan Yıldız istifa etti!

Kiler Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız'ın istifa ettiği bildirildi.

Yatırım Danışmanı Gökhan Öztürk, Avrupa Birincisi oldu!

Uzun yıllar gayrimenkul yatırım danışmanlığı alanında çalışan ve Ankara'da birçok projeye imza atan Gökhan Öztürk, Remax Europe geçtiğimiz Haziran ayında açıkladığı satış rakamlarıyla Avrupa'daki 30.000 gayrimenkul profesyoneli arasından birinci oldu.

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu!

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu. Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu. 

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu.

Gökhan Özer, Pera GYO'nun yeni Genel Müdürü oldu!

Pera GYO'nun 9 Ağustos 2021 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Şirket Genel Müdürü Fatma Gül ÇEVİK'in görevden ayrılmış olması sebebiyle Gökhan ÖZER'in Şirket Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi. 

Güngören'de boşaltılan 4 katlı bina mühürlendi!

İstanbul Avrupa Yakası Güngören'de yer alan 4 katlı bina Cumartesi günü meydana gelen deprem sonrası mühürlendi.

Erol Çarmıklı kimdir?

Nurol Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı kim? Erol Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erol Çarmıklı'nın biyografisi...

Gökhan Yıldız, Kiler GYO Genel Müdürü oldu!

Kiler GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği kapsamında şirket Genel Müdürlük görevine Gökhan Yıldız atandı.

Mehmet Oğuz Çarmıklı kimdir?

Nurol GYO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Oğuz Çarmıklı kimdir? Mehmet Oğuz Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Oğuz Çarmıklı'nın biyografisi...

gökhan çarmıklı boşandımı Haberi

gökhan çarmıklı boşandımı

Siren Ertan, 14 Şubat 2006'da Hollanda Rotterdam'da evlendiği Gökhan Çarmıklı'dan 19 Ekim'de boşanmıştı. Gökhan Çarmıklı ile Ulus'taki 4 katlı villada yaşamaya devam eden Siren Ertan hafta sonu moral bulmak için Fransa'ya gitmişti. Siren Ertan Paris dönüşü kendine yeni bit ev aramaya başlayacak. Hatta sağa-sola haber bile verdi. Aylık 20 bin kira kirayı gözden çıkaran Siren Hanım taşınana kadar Gökhan Çarmıklı ile...