04 / 05 / 2024

Gökhan Kanal kimdir

Gökhan Kanal kimdir

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Kanal kimdir? Gökhan Kanal, bugüne kadar hangi işlere görev aldı? İşte TKGM Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Kanal...

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Gökhan Erün kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gökhan Erün hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? İşte Gökhan Erün’ün hayatı...

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Gökhan Keskin kimdir?

GABORAS Pazarlama Direktörü Gökhan Keskin kimdir? Gökhan Keskin hangi görevlerde bulundu?

Ülgür Gökhan: İmara açmadan önce inceleme yaptık!

Geçtiğimiz yıllarda imara açılan ve imara açıldığı gibi hızla inşaat faaliyetlerine başlanan, Karacaören ovasında vatandaşlar yerleşmeye ve yaşamaya başladılar. Başkan Gökhan, dün Kanal İstanbul projesi ile ilgili basın mensuplarına açıklama yaparken, Karacaören ovasına da değindi...

Gökhan Arslan kimdir?

Gökhan Arslan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Gökhan Arslan kimdir? Gökhan Arslan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Gökhan Arasan kimdir?

Gökhan Arasan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Gökhan Arasan kimdir? Gökhan Arasan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Taş kimdir?

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş kimdir? Gökhan Taş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Erün kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Gökhan Erün kimdir? Gökhan Erün, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Kanal İstanbul'un isim hakkını FETÖ'cü Gökhan Aygen almış!

Kanal İstanbul Projesi’nin isim hakkının Sakarya’da FETÖ’den tutuklanan Gökhan Aygen’in ortağı olduğu firma tarafından projenin açıkladığı gün Türk Patent Enstitüsü’nden tescil ettirildiği ortaya çıktı.

Gökhan Çeliktürk kimdir?

Gaziantep İnşааt Mühеndislеri Odаsı 12. dönemin yeni başkan Gökhan Çeliktürk oldu. Peki, Gökhаn Çеliktürk kimdir? Gökhаn Çеliktürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gökhаn Çеliktürk..

Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir?

Doğul GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Hasan Hüsnü Güzelöz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Hüsnü Güzelöz, ne zamandan beri Doğuş GYO bünyesinde? İşte Hasan Hüsnü Güzelöz...

Gökhan Kanal kimdir Haberi

Gökhan Kanal kimdir

Gökhan Kanal kimdir?

Gökhan Kanal, 06 Haziran 1973 Ladik doğumlu. 22 yıldır kamu hizmeti veren Gökhan Kanal, Tapu ve Kadastro Meslek Lisesi'nden mezun olduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdi.


Kanal, Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü'nde yüksek lisans yapıyor.


BULUNDUĞU GÖREVLER

08/07/1991 – 13/05/1993     : Tapu ve Kadastro Samsun Bölge Müdürlüğü / Kadastro Teknisyeni


13/05/1993 – 13/01/1994     : Eğitim Nedeniyle İstifa


13/01/1994 – 11/12/1996     : Üsküdar 3.Bölge Tapu Sicil Müdürlüğü / Sicil Memuru


12/12/1996 – 06/10/2003     : Gaziosmanpaşa Kadastro Müdürlüğü / Mühendis


06/10/2003 – 31/03/2004     : Gaziosmanpaşa Kadastro Müdürlüğü / Kontrol Mühendisi


31/03/2004 – 30/09/2004     : Asker


01/10/2004 - 25/04/2005      : Gaziosmanpaşa Kadastro Müdürlüğü / Kontrol Mühendisi


25/04/2005 – 12/11/2010  ...