04 / 05 / 2024

Gökhan Özkök

Gökhan Özkök

Özkök Şişli Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Hakan Özkök, Abdullah Hat Özkök, Can Özkök, Cem Cek Özkök, Gökhan Özkök, Lütfi Özkök tarafından kuruldu

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kum tarafından kuruldu.

Survivor'dan elenip Türkiye'ye dönen ünlü oyuncu Gökhan Keser markette şok geçirdi

Türkiye'de son 4 aylık enflasyon rakamı yüzde 70'e dayandı. Bu dönemde Dominik Cumhuriyeti'nde Survivor yarışmasında yarışan ünlü isim Gökhan Keser, ülkeye dönünce ilk iş markete gitti. Raflardaki fiyatları görünce şok geçirdi.

Gökhan Özer, Pera GYO'nun yeni Genel Müdürü oldu!

Pera GYO'nun 9 Ağustos 2021 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Şirket Genel Müdürü Fatma Gül ÇEVİK'in görevden ayrılmış olması sebebiyle Gökhan ÖZER'in Şirket Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi. 

Gökhan Yıldız, Kiler GYO Genel Müdürü oldu!

Kiler GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği kapsamında şirket Genel Müdürlük görevine Gökhan Yıldız atandı.

Ülgür Gökhan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımını her fırsatta eleştirdiği 1915 Çanakkale Köprüsü’ndeki çalışmaları ilk defa değerlendirdi. Köprüye hayran kalan Gökhan, 333 metre yükseklikte çektirdiği fotoğrafı da paylaştı ve yapılan hizmeti tebrik etti.

Gökhan Gürlek'ten Azerbaycan ve Ermenistan paylaşımı!

PROKULE Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Kurucu Ortağı Gökhan Gürlek, Azerbaycan ve Ermenistan arasında yaşanan savaş krizi hakkında açıklama yayınladı.

Ülgür Gökhan: İmara açmadan önce inceleme yaptık!

Geçtiğimiz yıllarda imara açılan ve imara açıldığı gibi hızla inşaat faaliyetlerine başlanan, Karacaören ovasında vatandaşlar yerleşmeye ve yaşamaya başladılar. Başkan Gökhan, dün Kanal İstanbul projesi ile ilgili basın mensuplarına açıklama yaparken, Karacaören ovasına da değindi...

Gökhan Özoğuz'dan 5,5 milyon liraya satılık tarihi köşk!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, 4 yıl önce Karagümrük’ten aldığı ve geçen yıl 3 milyon liraya satışa çıkardığı evinin fiyatını 5.5 milyona yükseltti. 

Gökhan Halil Proje Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Halil Proje Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Halil tarafından kuruldu. 

Gökhan Döküm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gökhan Döküm İnşaat Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Bulut ve Erkan Bulut ortaklığında kuruldu.

Gökhan Özoğuz Karagümrük’teki villasını satıyor!

Gökhan Özoğuz, Karagümrük’ten aldığı villasını satışa çıkardı. Etrafı ağaçlarla çevrili, özel garajı bulunan villası için 3 milyon TL isteyen şarkıcı, alıcı bulamazsa evi kiraya verecek.

Serdar Gökhan'dan ev fiyatına mezar aldığı iddialarına yanıt!

Usta oyuncu Serdar Gökhan, kendisi için Zincirlikuyu Mezarlığı’ndan 150 bin TL'ye mezar yeri aldığı haberlerine açıklık getirdi.

Gökhan Taş: Türkiye’de 4 yılda 130 ofise ulaştık!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda yaptığı konuşmada “Türkiye’de 4 yılda 130 ofis ve 1.500 gayrimenkul profesörüne ulaştık. 1906’dan bu yana edindiğimiz 111 yıllık tecrübeyi ofislerimizi aktarıyoruz” dedi.

Gökhan Özkök Haberi

Gökhan Özkök

Özkök Şişli Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Hakan Özkök, Abdullah Hat Özkök, Can Özkök, Cem Cek Özkök, Gökhan Özkök, Lütfi Özkök tarafından 180 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de kuruldu. 


Özkök Şişli Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat yapmak müteahhitlik yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özkök Şişli Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Yenibosna, Merkez Mahallesi, 29 Ekim Caddesi, Kuyumcu Kent Sitesi, 4. Fabrika Bloğu,...