05 / 05 / 2024

gökhan özoğuz taş ev restorasyon

gökhan özoğuz taş ev restorasyon

Gökhan Özoğuz, Nureddin Cerrahi Dergahı’na yakın olmak için Fatih’teki binasının yanında bulunan eski bir taş evi alıp restore ettirdiği haberlerine yanıt verdi.

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kum tarafından kuruldu.

Gökhan Taş yeni şirket kurdu! 

Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak şirketlerinin patronu Gökhan Taş, yeni şirket kurdu. Masterturk Premier Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Türkiye’de 185 emlak ofisi bulunan ve 2 bin 100 çalışana sahip Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak zincirlerinin patronu Gökhan Taş, 700 milyon TL'lik projelerle inşaat sektörüne giriş yaptı. 

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu!

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu. Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu. 

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Mimar Zeynep Melek Bulut, Gökhan Özoğuz'dan şikayetçi oldu!

Mimar Zeynep Melek Bulut, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un Suriyeliler hakkında yaptığı paylaşımıyla ilgili suç duyurusunda bulundu. 

Gökhan Çeliktürk: Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkililere çağrıda bulundu. Çeliktürk, “Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulmalı” dedi…

Gökbostan İnşaat Taşımacılık ve Nakliyecilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökbostan İnşaat Taşımacılık ve Nakliyecilik Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL TL sermaye bedeli ile Gökhan Çelik tarafından kuruldu.

Gökhan Özoğuz’dan Kaz Dağları’nda villası olduğu iddialarına yanıt!

Athena grubundan Gökhan Özoğuz, Kaz Dağları'nda villası olduğu iddialarına yanıt verdi. Özoğuz, "Aaa benim Kaz Dağları'nda Villam mı varmış, ah bee keşke ben de bilseydim" dedi.

Gökhan Özoğuz'dan 5,5 milyon liraya satılık tarihi köşk!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, 4 yıl önce Karagümrük’ten aldığı ve geçen yıl 3 milyon liraya satışa çıkardığı evinin fiyatını 5.5 milyona yükseltti. 

Gökhan Özoğuz Karagümrük’teki villasını satıyor!

Gökhan Özoğuz, Karagümrük’ten aldığı villasını satışa çıkardı. Etrafı ağaçlarla çevrili, özel garajı bulunan villası için 3 milyon TL isteyen şarkıcı, alıcı bulamazsa evi kiraya verecek.

Gökhan Taş kimdir?

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş kimdir? Gökhan Taş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan-Hakan Özoğuz'dan Bayramiç'e milyonluk yatırım!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, aynı grupta çaldığı ikiz kardeşi Hakan Özoğuz'la Bayramiç'te milyonluk iki tarla satın aldı.

gökhan özoğuz taş ev restorasyon Haberi

gökhan özoğuz taş ev restorasyon

Athena grubunun ikizleri Gökhan ve Hakan Özoğuz, önceki akşam jüri üyeliği yaptıkları “O Ses Türkiye”nin yeni birincisi Emre Sertkaya ile Nişantaşı’nda objektife takıldı. Özoğuz kardeşler, kendi takımlarında yer alan genç şarkıcı için “Emre gerçekten gelecek vaat eden biri, ona elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.




Hiçbir cemaate bağlı değilim

Gökhan Özoğuz, Nureddin Cerrahi Dergahı’na komşu olmak için Fatih’teki binasının yanında bulunan eski taş evi aldığı iddiasıyla ilgili ise şunları söyledi: “Haftanın 3-4 günü Türk Tasavvuf Musikisi Vakfı’na musiki öğrenmeye gidiyorduk. Civarda yıkık dökük tarihi evler vardı. 2007’de onlardan birini alıp restore ettik. Yani orası dergah evi değil musiki okulu. Ben de hiçbir cemaate bağlı değilim.” 



Hürriyet


Gökhan Özoğuz, Fatih'ten ev aldı!




Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, önceki...