06 / 05 / 2024

Gökhan Sarı

Gökhan Sarı

Sarı Yalıtım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Sarı, Gökhan Sarı, Volkan Sarı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Gökhan Taş yeni şirket kurdu! 

Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak şirketlerinin patronu Gökhan Taş, yeni şirket kurdu. Masterturk Premier Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Gökhan Akbulut: Kas hastalarına uygun konut üretilmeli!

Prof. Dr. Gökhan Akbulut, bugün Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Turan'a "Yeni projelerde kas hastaları için özel evler dizayn edin" önerisinde bulunacak.

Ülgür Gökhan Çanakkale İsmetpaşa'daki dönüşümü anlattı!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale İsmetpaşa Mahallesi Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Projesi'nde gelinen son aşamayı hak sahiplerine anlattı.

Fatma Güldemet Sarı: Bakanlığımız şehrin dokusuna önem veriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı "Bakanlığımız yatırımlarında, şehrin tarihi dokusuna uygun yapılar yapılmasına önem verilmektedir." diye konuştu.

Fatma Güldemet Sarı: Sur'a konut da yapılacak otel de!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakam Fatma Güldemet Sarı, önceki gün katıldığı bir televizyon programında, terörün yakıp yıktığı il ve ilçelerde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Fatma Güldemet Sarı, Ekonomi Bakanlığı'na vekalet edecek!

Bugün Amerika Birleşik Devletleri'ne gidecek olan Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş'ın dönüşüne kadar Ekonomi Bakanlığı'na, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın vekâlet etmesine dair tezkere bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Fatma Güldemet Sarı: Türkiye'de sürekli büyümenin mimarı müteahhitlerdir!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı MIPIM'de inşaat sektörünün aktörlerini yemekte buluşturdu. Yemeğe katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, "Türkiye'de kesintisiz büyümenin mimarı müteahhitlerdir" dedi

Ülgür Gökhan Çanakkale'deki yatırımlarını anlattı!

Çanakkale'nin geçmişinden gelen tarihi, doğal ve arkeolojik değerleriyle marka şehir olduğunu anlatan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 'Marka Kent'i ileriye taşıyoruz' dedi.

Fatma Güldemet Sarı MIPIM fuarına katıldı!

Türk firmaları ve belediyelerinin adeta çıkarma yaptığı Mipim Fuarı’na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, “Dünya Türkiye’nin gücünü ve potansiyelini keşfediyor” dedi.

Fatma Güldemet Sarı, Esenler Kentsel Dönüşüm Konutları'nı inceleyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn. Fatma Güldemet Sarı, Esenler'e Kentsel Dönüşüm Konutları'nı incelemeye geliyor. Bakan Sarı 10 Mart'ta Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nı yerinde inceleyecek.

Fatma Güldemet Sarı, Bülent Tüfenkci'ye vekalet edecek!

Bülent Tüfenkci'nin yerine Gümrük ve Ticaret Bakanlığına, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın vekâlet etmesine dair tezkere bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gökhan Özoğuz'dan eski taş evi restore ettirdiği haberlerine yanıt!

Gökhan Özoğuz, Nureddin Cerrahi Dergahı’na yakın olmak için Fatih’teki binasının yanında bulunan eski bir taş evi alıp restore ettirdiği haberlerine yanıt verdi.

Gökhan Çeliktürk kimdir?

Gaziantep İnşааt Mühеndislеri Odаsı 12. dönemin yeni başkan Gökhan Çeliktürk oldu. Peki, Gökhаn Çеliktürk kimdir? Gökhаn Çеliktürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gökhаn Çеliktürk..

Gökhan Sarı Haberi

Gökhan Sarı

Sarı Yalıtım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Sarı, Gökhan Sarı, Volkan Sarı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu. 


Sarı Yalıtım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-    Her Türlü Konut, mesken, işyeri, depo, Fabrika Atölye ve benzeri binalara çatı, duvar, temel ve benzeri alanlarda izolasyon yapma, ısı yalıtımlı giydirmeli dış cephe kaplama işleri dekorasyon yapma bu malzemelerin toptan alım ve satım işlerini yapma. Konusuyla alakalı her türlü işleri yapmak. 2-    Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını toptan ticaretini yapmak 3-    Her türlü inşaat taahhüt işleri müteahhitlik işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait...