03 / 05 / 2024

Gökhan taşın yeni kitabı

Gökhan taşın yeni kitabı

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş’ın girişimcilere yol haritası olacak bir hayat dersini içeren “Çekilin, Ben Doktor Değilim” isimli kitabı okuyucularla buluştu.

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 11 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Gürgentepe projesi 112 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu projenin ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak.

Gökhan Erün kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gökhan Erün hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? İşte Gökhan Erün’ün hayatı...

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

5 bin 785 konutluk Emlak Konut GYO Firuzköy projesinin ilk etabı Tual Gölyaka yarın ön satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Küçükçekmece Gölü kıyısında hayata geçireceği yeni semtin 1. etabı olan Tual Gölyaka yarın ön satışta...

Altın için yeni senaryo! Resmen rakam verildi! Altın fiyatları dibe vuracak! Bu rakamı gören başını taşlara vuracak

Piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Ocak enflasyon verisine çevrildi. Enflasyon öncesi dev kurumdan altın için yeni senaryo geldi! Resmen rakam verildi! Altın fiyatları dibe vuracak!  Bu rakamı gören başını taşlara vuracak.

Ankara'nın yeni gözdesi: AP İst Port - Residence & Shopping Center Üçlüsü!

Ankara’nın Yeni Gözdesi AP İst Port Avm, Meydan, Rezidans'ta toplam 750 Rezidans ve 100 adet işyeri satışı tam gaz devam ediyor. Peki AP İst Port Avm, Meydan, Rezidans nerede konumlanıyor? işte detaylar...

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Gökhan Taş yeni şirket kurdu! 

Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak şirketlerinin patronu Gökhan Taş, yeni şirket kurdu. Masterturk Premier Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Türkiye’de 185 emlak ofisi bulunan ve 2 bin 100 çalışana sahip Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak zincirlerinin patronu Gökhan Taş, 700 milyon TL'lik projelerle inşaat sektörüne giriş yaptı. 

Konut yatırımının yeni gözdesi Miami oldu!

Yüksek kira getirisi, eyalet vergisi bulunmaması gibi avantajlarıyla Miami’den ev almak, Avrupa’dan Rusya’dan ve Amerika'nın çeşitli eyaletlerinden başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından yatırımcıların yeni gözdesi oldu.

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu!

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu. Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu. 

Gökhan Toksun İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Toksun İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Toksun tarafından kuruldu.

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Gökhan taşın yeni kitabı Haberi

Gökhan taşın yeni kitabı


Ardahan’ın Çıldır ilçesine bağlı Tezeköy’de doğan ve azimli bir süreçle Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş’ın  “Şans bulduklarınızdır, başarı değiştirebildikleriniz” dediği, girişimcilere yol haritası olacak bir hayat dersini içeren “Çekilin, Ben Doktor Değilim” isimli kitabı okuyucularla buluştu.


Dünyada binlerce girişimciye iş fırsatı sunan, gayrimenkulde dünyanın 1 numaralı markası Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş,  “Şans bulduklarınızdır, başarı değiştirebildikleriniz” dünyada ikna etmeniz gereken en önemli kişi kendinizdir. Bu kitap, Anadolu’nun herhangi bir köyünde doğup, Türkiye’nin en küçük şehirlerinden  birinde büyüyüp, dünyanın zirvesine yürüyen bir Türk gencinin doktorluğu değil de girişimciliği tercih etmesinin  ve süt satarak başladığı satış serüveninde gayrimenkul satışında dünyanın 1 numarası olmasının hikâyesidir”...