16 / 05 / 2024

Gökhan Yılmaz Şehir Planlama Müdürlüğü İBB

Gökhan Yılmaz Şehir Planlama Müdürlüğü İBB

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Planlama Müdürü Gökhan Yılmaz, bu görevine 27 Mayıs 2013 tarihinde geldi. Yılmaz, daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdür Yardımcılığı da yaptı. Peki Gökhan Yılmaz kimdir? İşte cevabı…

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

AFAD yöneticisi uyardı! Deprem öncesi İstanbul'da neler yapılmalı?

AFAD Risk Belirleme ve Önlem Dairesi Başkanı Gökhan Yılmaz, olası bir Marmara depremi öncesi İstanbul'da yapılması ve alınması gereken önlemşeri açıkladı. Olasuı bir depremde beler yapılmalı işte yanıtı...

Kiler GYO Genel Müdürü Gökhan Yıldız istifa etti!

Kiler Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız'ın istifa ettiği bildirildi.

Emg Tasarım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Emg Tasarım İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Gökhan Yıldız, Kiler GYO Genel Müdürü oldu!

Kiler GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği kapsamında şirket Genel Müdürlük görevine Gökhan Yıldız atandı.

Yılmaz Büyükerşen'den Eskişehir İnönü'deki arazi için açıklama! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı, Yılmaz Büyükerşen son günlerde sosyal medyada ortaya çıkan İnönü ilçesindeki Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkezi’nin arazisi ile ilgili açıklamalada bulundu. 

Erel İnşaat'ın acı günü! Yılmaz Öney vefat etti!

Erel otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Işıkel'in kayınpederi Yılmaz Öney vefat etti.

Gökhan Yüksel: Konumuz deprem dönüşümü olmalı!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Meclisi'nin Şubat ayı Toplantısı’nda kentsel dönüşüm süreciyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başkan Yüksel; “En önemli konumuz deprem dönüşümü olmalı” dedi.

Gökhan Yüksel: Deprem toplanma merkezlerinin sayısını artırıyoruz!

Kartal Belediyesi tarafından bu yıl 125'ncisi düzenlenen Muhtarlar Toplantısı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel öncülüğünde gerçekleşti. Yüksel, deprem merkezlerinin artırılacağını söyledi…

Gökhan Yüksel: İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'la nefes alacak!

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, Kartal ile ilgili sorunları ve projelerini açıkladı.İşte Gökhan Yüksel'ın projeleri...

Gökhan Yüksel, Kartal projelerini anlattı!

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, hayata geçireceği projelerini ve Kartal'ı beraber yöneteceği meclis üyelerini tanıttı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz istifa etti!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "23 yıllık aktif siyasi hayatıma son veriyorum. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi...

Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz oldu!

CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin geçtiğimiz hafta görevden alınması üzerine yerine aranacak vekil başkan seçimleri bugün tamamlandı. Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz oldu.

Gökhan Yılmaz Şehir Planlama Müdürlüğü İBB Haberi

Gökhan Yılmaz Şehir Planlama Müdürlüğü İBB

Gökhan Yılmaz kimdir?


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Planlama Müdürü Gökhan Yılmaz, 29 Mayıs 1973 yılında İstanbul’da doğdu, ilk ve ortaokul tahsilinin ardından 1990 yılında Kabataş Erkek Lisesinden, 1994 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümünden mezun oldu.  


1996 yılında Kağıthane Belediyesi İmar Müdürlüğünde Bölge Mühendisi olarak göreve başladı. Daha sonra sırasıyla Planlama biriminde Şehir Plancısı , Planlama Şefi olarak çalıştı. Daha sonra İmar Müdürlüğü görevini yürüttü. 


2009 yılında Büyükşehir Belediyesinde İmar Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan, ve bir süre  Şehir Planlama Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Gökhan Yılmaz 27.05.2013 tarihinden itibaren Şehir Planlama Müdürlüğü görevini yürütmektedir. Belediyedeki görevinin yanında 1 nolu, 2 nolu,  3 nolu KTVK Bölge Kurulunda belediye temsilcisi olarak görev almış olup,. Lisans eğitiminin ardından İTÜ...