05 / 05 / 2024

Gökmen Uzay ve Eğitim Merkezi

Gökmen Uzay ve Eğitim Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye’nin ilk Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin son 1 yılda 120 bin ziyaretçi ağırladığını belirterek, BTSO tarafından yeni bina yapılacağını ifade etti...

Uzay ve savunma sanayinin incisi oldu! Halka arzda rekor kırıldı! 

Uzay ve savunma sanayii alanında güçlü isimlerden biri olan SDT, yüzde 21,12’lik bölümünü halka arz etti.

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi 23 Nisan 2020'de açılacak!

TÜBİTAK, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliğinde yapılan, Türkiye'nin uzay temalı ilk eğitim alanı Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezinin 23 Nisan'da açılması planlanıyor...

Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezi açılıyor!

Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezinde (GUHEM) açılış için gün sayıyor.

Türkiye’nin ilk uzay merkezi Ekim'de açılacak!

Türkiye’nin ilk uzay merkezi Bursa'da inşa ediliyor. 120 milyon liraya mal olacak Gökmen Uzay ve Havacılık Merkezi'nin Ekim'de açılması planlanıyor.

Türkiye'nin ilk uzay merkezi açılış için gün sayıyor!

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ı ziyaret eden BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener, Türkiye’nin uzay temalı ilk eğitim merkezi Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi’nin inşaatını ağustos ayında tamamlayacak. 

Gökmen Uzay Havacılık ve Eğitim Merkezi 2018'de tamamlanacak!

200 milyon lira yatırım bedeline sahip Bursa Gökmen Uzay Havacılık ve Eğitim Merkezi'nde çalışmalar hızla devam ediyor. GUHEM'in 2018 yılı içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından inşa edilen Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı.

Bursa'ya Uzay ve Havacılık Merkezi kurulacak!

Gökmen Uzay ve Havacılık Merkezinin tasarım ve projelerinin bittiğini ifade eden Bilim Teknoloji Merkezi Genel Koordinatörü Rıfat Bakan, yakında temelinin atılacağını söyledi.

Bursa'ya Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi geliyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi’nde Türkiye’nin kendi astronotunu yetiştirmesini hedefliyor. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, “Gökmen projesiyle uydumuz için uzaya kendi astronotumuzu göndereceğiz” dedi.

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nde sona gelindi!

120 milyonluk yatırımla Bursa’da kurulacak olan Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi (GUHEM) projesinde sona gelindi. BTSO öncülüğünde hazırlanan projeyle Türkiye’nin ilk astronotlarının yetiştirilmesi hedefleniyor...

Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi inşaatı bu yıl başlayacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "BTSO olarak Türkiye ve Bursa'nın en büyük yatırımlarından birisi olan BTSO Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nin 2016 yılında inşaatına başlamayı hedefliyoruz." dedi.

Lena Eğitim Kimya İnşaat Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lena Eğitim Kimya İnşaat Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mürsel Aydın, Gökmen Süzen ve Salih Soyluer ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Güngören'de kuruldu.

Bursa uzay ve havacılık binası hazırlıkları devam ediyor!

Geleceğin astronotlarının Bursa’da yetişmesine katkı sağlayacak Gökmen Eğitim Merkezi’nin, Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’ne eklenecek yeni bina projesinde hazırlıklar devam ediyor..

Gökmen Uzay ve Eğitim Merkezi Haberi

Gökmen Uzay ve Eğitim Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin ikinci kanadı olarak Bursa Ticaret Ve Sanayi Odası tarafından yaptırılacak Gökmen Uzay ve Eğitim Merkezi’nin protokolü, Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın da katıldığı törenle imzalandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye’nin ilk Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin son 1 yılda 120 bin ziyaretçi ağırladığını belirterek, BTSO tarafından yaptırılacak yeni bina ile Bursa’nın uzay ve havacılık noktasında da önemli bir merkez olacağını kaydetti.


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan ve son bir yıldır BUTTİM Fuar alanının yanındaki kendi binasın hizmet veren Bilim ve Teknoloji Merkezi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın desteğiyle yine Türkiye’de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Son 1 yıl içinde 120 bin ziyaretçiyi ağırlayan ve özellikle çocuklara okulda gördükleri...