06 / 05 / 2024

Göksal Bulut

Göksal Bulut

Mira İmar Yatırım ve Yönetim Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Göksal Bulut, Nuran Bulut, Mehmet Keleş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu.

Gdi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gdi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Oğuz Duman ve Gökhan Bulut ortaklığında kuruldu.

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Muti Grup Yapı Teknik Temizlik Ambalaj Kırtasiye Medikal Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Muti Grup Yapı Teknik Temizlik Ambalaj Kırtasiye Medikal Pazarlama Limited Şirketi  Ümraniye’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Göksal Mutlu ve Kemal Mutlu tarafından kuruldu.

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi açıldı!

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi Beykoz’da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Göksal Tekneci tarafından açıldı.

Trakya Platformu'ndan Kanal İstanbul projesine itiraz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çılgın proje olarak nitelendirdiği ve gündemden düşmeyerek tartışmalara neden olan Kanal İstanbul, yalnızca İstanbul’u değil, Kırklareli'ni de etkisi altına alacak. Trakya Platformu Kırklareli Dönem Sözcüsü Göksal Çidem, konuya ilişkin konuştu.

Gökbulut Makina İnşaat Yol Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökbulut Makina İnşaat Yol Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatmanur Bulut tarafından kuruldu.

Temel Bulut'a 316 yıl 3 ay hapis cezası!

Konut mağdurlarıyla sık sık gündeme gelen Esenyurt’ta maket üzerinden daire satışı yaptıkları gerekçesiyle "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 6 sanığın yargılandığı davada mahkeme, şirket sahibi sanık Temel Bulut'a 316 yıl 3 ay hapis ile bir milyon 275 bin lira adli para cezası verdi.

Dora 60 Geri Dönüşüm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora 60 Geri Dönüşüm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Göksal Yılmaz tarafından kuruldu.

Afyon TOKİ Konutları'nın kredi taksitleri ve faiz oranları TBMM gündeminde!

Afyon'un Merkez ilçesi Çetinkaya Mahallesinde TOKİ konut alımında kullandırılacak kredilerin taksit ve faiz oranları meclis gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'da gökdelen devri sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, İstanbul'da gökdelenlere karşı yapı formüllerinin ‘zemin +5’ olduğunu dile getirdi. 

Amiral Güvenlik Ekipmanları Yapı Malzemeleri Ve Pvc Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiral Güvenlik Ekipmanları Yapı Malzemeleri Ve Pvc Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Çilem Köksal Sürer tarafından kuruldu.

Mimar Zeynep Melek Bulut, Gökhan Özoğuz'dan şikayetçi oldu!

Mimar Zeynep Melek Bulut, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un Suriyeliler hakkında yaptığı paylaşımıyla ilgili suç duyurusunda bulundu. 

Sgs Group Yapı Teknik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgs Group Yapı Teknik Mühendislik Medikal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Göksal  Mutlu, Selim Günay ve Serdar Erikci tarafından kuruldu.

Göksal Bulut Haberi

Göksal Bulut

Mira İmar Yatırım ve Yönetim Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Göksal Bulut, Nuran Bulut, Mehmet Keleş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. 


Mira İmar Yatırım ve Yönetim Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve dışında her nevi resmi ve özel turistik tesis, otel, motel, tatil köyleri, termal ve sportif tesis, konaklama, dinlenme, eğlence ve benzeri yerler, işyeri, konut, kooperatif binaları, toplu konut siteleri, okul, hastane, petrol istasyonu, depo ve ardiye ve benzeri binalar, özellikle ile yol, kanalizasyon, elektrifikasyon, kanal, sondaj, iskele, liman, hava alanı, baraj, endüstriyel, tesisler, boru hatları, enerji nakil hatları, köprü, tünel ve benzeri yapıları inşa etmek yada ettirmek, taahhütlerde bulunmak, satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, işlettirmek. b. ...