02 / 05 / 2024

Gökşin İnşaat 20 milyon euroluk yatırım

Gökşin İnşaat 20 milyon euroluk yatırım

Aynı anda yılda dört projeyi yürütebildiklerini dile getiren Gökşin İnşaat İnsan Kaynakları Müdürü Eray Güvenç, son olarak Balıkesir Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi Yönetimi Projesi'ni haziran ayında bitirerek teslim ettiklerini bildirdi...

Mavi Gök İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Gök İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 25 milyon 802 bin 542 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatı tamam! Bakan Uraloğlu: Çok yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatının tamamlandığını ve yakında açılacağını aktaran Uraloğlu, Çukurova Havalimanı için de tarih verdi. 

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Gök tarafından kuruldu.

İhsan Gökşin Durusoy kimdir? 

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İhsan Gökşin Durusoy kimdir? İhsan Gökşin Durusoy, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İhsan Gökşin Durusoy'un biyografisi...

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülçin Elçin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Gökşin Grup'tan Urla'ya butik villa projesi!

İzmir'de 2017 senesinden itibaren arazi alım ve satım faaliyetleri gerçekleştiren Gökşin Grup A.Ş İzmir Urla'da 3-4 villalık butik proje inşa etmeye hazırlanıyor. 

Sancaktepe metro inşaatında göçük: 1 ölü, 1 yaralı!

Sancaktepe metro inşaatında göçük meydana geldi. Meydana gelen göçükte, 1 işçi yaşamını yitirirken 1 işçi de yaralandı.

Levent Gökçe İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levent Gökçe İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli  ile Levent Gökçe tarafından kuruldu.

Gökşin İnşaat 20 milyon euroluk yatırım Haberi

Gökşin İnşaat 20 milyon euroluk yatırım


Aynı anda yılda dört projeyi yürütebildiklerini dile getiren Gökşin İnşaat İnsan Kaynakları Müdürü Eray Güvenç, son olarak Balıkesir Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi Yönetimi Projesi'ni haziran ayında bitirerek teslim ettiklerini bildirdi. Güvenç, "20 milyon euro'luk proje bütçesinin tamamı Avrupa Birliği (AB) tarafından karşılandı. Projenin en önemli özelliği entegre bir tesis olmasıdır. Proje kapsamında geri dönüşüm tesisi de yapıldı" diye konuştu. Balıkesir'de tamamlanan proje ile toplanan atığın tamamının değerlendirilmesinin ve çöpün enerjiye dönüşümünün sağlandığım kaydeden Eray Güvenç, "Yaklaşık 1.5 yılda hayata geçirdiğimiz projenin teslimini Haziran 2014'te yaptık" dedi. 



Geçen yıl başladıkları Düzce İli Katı Atık Bertaraf Tesisi 1. Etap İnşaatı ve Transfer İstasyonu Yapım İşi Projesi'nin 15 milyon TL yatırım bedeli olduğunu belirten Eray Güvenç, projenin yüzde 80'ini tamamladıklarını ifade etti....