29 / 04 / 2024

göktürk iz evler fiyatları

göktürk iz evler fiyatları

Toplam 46 konuttan oluşan İz Evler'de satışına devam edilen son 3+1 560 bin TL'den alıcılarını bekliyor...

Akro Yapı İz Evler Göktürk'te 565 bin TL'ye 3+1! Son 3 daire!

İstanbul Kemerburgaz Göktürk'ta hayata geçirilen İz Evler projesinde daireler 395 bin TL ile 565 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede son 3 dairenin satışına devam ediliyor...

Özak GYO'dan Göktürk’e yeni proje!

Göktürk’teki arsaları üzerinde konut projesi üreteceklerini söyleyen Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, “İlk etapta 200 konutla başlayıp sonrasında etaplar halinde devam edeceğiz. Satışlara mayıs-haziranda başlamayı planlıyoruz” dedi.

Özak Gayrimenkul'den Beşiktaş ve Göktürk'e iki yeni proje!

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Capital dergisine verdiği röportajda "Beşiktaş, Göktürk ve Antalya’daki projelerimizi hayata geçireceğiz. Beşiktaş’ta otel projesi olacak, Göktürk’de de konut projesi yapacağız" dedi.

Göktürk Petnahor İkiz Evler Sitesi'nde icradan 1.4 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi; Eyüp ilçesi, Göktürk Köyü, Mandıra Mevkii'ndeki Petnahor İkiz Evler Sitesi 'nde yer alan villayı 1 milyon 400 bin TL'den satışa çıkarıyor.

Yalın Evler Göktürk adres!

İstanbul Avrupa yakasında hayata geçirilen Yalın Evler Göktürk adres bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yalın Evler Göktürk projesinde 1+1' den 5+1'e kadar daire seçeneği yer alıyor...

Yalın Evler Göktürk'te yaşam yaz sonu başlıyor!

Kemerburgaz Göktürk'te, güneş ve oksijeni hayata katan şeffaf cam dış cephesi ve özgün mimarisiyle "yerden göğe kadar farklı" bir proje olan Yalın Evler'de yaşam, yaz sonu okullar açılmadan önce başlıyor.

Göktürk Yalın Evler'de yaşam yaz sonu başlıyor!

Şeffaf cam cephesiyle dikkat çeken Kemerburgaz Göktürk Yalın Evler'de yasam yaz sonu itibariyle başlıyor. Yüzde 80'i tamamlanan cevreci projede 146 konut ve 10 dükkan yer alıyor.

Yalın Evler Göktürk adres bilgileri!

Dairelerin teslimlerinin Ağustos 2014'de gerçekleşeceği Yalın Evler Göktürk adres bilgileri şu şekilde: İstanbul Caddesi No:56 Göktürk Eyüp/İSTANBUL. Proje, 39 bin 800 metrekare alan üzerinde konumlanıyor...

Göktürk Yalın Evler’de yaşam, yaz sonu başlıyor!

Kemerburgaz Göktürk’te, güneş ve oksijeni hayata katan şeffaf cam dış cephesi ve özgün mimarisiyle “yerden göğe kadar farklı” bir proje olan Yalın Evler’de yaşam, yaz sonu okullar açılmadan önce başlıyor.

Yalın Evler Göktürk örnek daire!

İstanbul Avrupa yakası Göktürk'te inşa edilen ve Keleşoğlu İnşaat ve de Zilal İnşaat tarafından inşa edilen Yalın Evler Göktürk örnek daire görselleri ni haberlerimizde bulabilirsiniz.

Göktürk Yalın Evler'de fiyatlar 207 bin dolardan başlıyor!

Keleşoğlu İnşaat tarafından Kemerburgaz Göktürk'te inşa edilen Yalın Evler'de örnek daireler hazırlandı. Fiyatların 207 bin dolardan başladığı projede toplam 146 konut ve 10 dükkan bulunuyor...

Yalın Evler Göktürk'ün örnek dairesi 22 Nisan'da görücüye çıkıyor!

Keleşoğlu ve Zilal İnşaat işbirliğiyle yaşama geçirilen Yalın Evler Göktürk'ün örnek dairesi 22 Nisan Salı günü Keleşoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş ve Zilal İnşaat Genel Müdürü Abdullah Sağlam’ın katılımıyla görücüye çıkıyor.

Yalın Evler Göktürk satılık!

Yalın Evler Göktürk satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı

Yalın Evler Göktürk!

Yalın Evler Göktürk satılık konut fiyatları 1 oda 1 salon daireler için 267 bin liradan başlıyor. Proje banka kredisi ile ev sahibi olma imkanı sunuyor...

göktürk iz evler fiyatları Haberi

göktürk iz evler fiyatları

1,590 metrekare alana sahip İz Evler, Akro Yapı imzasıyla inşa ediliyor. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yer aldığı projede ödemelerde yüzde 30 peşinatla banka kredisi kullanılıyor.



Teslimlerin hemen gerçekleştiği İz Evler Kemerburgaz'ın sosyal alanları arasında; sauna, fitness center, kapalı yüzme havuzu, 24 saat güvenlik ve teras bahçeleri hizmeti yer alıyor. Proje, 46 daireden meydana geliyor.


İstanbul Kemerburgaz Göktürk'te hayata geçirilen Göktürk İz Evler'de yer alan dairelerin alanları 130 metrekare ile 141 metrekare arasında 2+1, 186 metrekare 3+1 olarak tasarlandı.




FSM Köprüsü'ne 15 dakika, Beşiktaş, Ortaköy, Bebek ve Rumeli Hisarı'na 20 dakika Atatürk Havalimanı'na ise 30 dakika uzaklıkta konumlanan Kemerburgaz İz Evler'de satışına devam edilen son 3+1 dairenin fiyatı 560 bin TL olarak belirlendi.


0212 322 44 92

www.izevler.com 

Merve...