06 / 05 / 2024

Gölbahçe Konutları teslim tarihi

Gölbahçe Konutları teslim tarihi

150 milyon TL yatırım bedeline sahip Sur Yapı Gölbahçe Konutları Eylül 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Sur Yapı Gölbahçe Konutları fiyat listesi 2017...

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Kahramanmaraş Elbistan'daki afet konutları teslim için gün sayıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Saygın Trend Palmiye'de 1+1'ler 3 milyon 670 bin TL'ye! İzmir Gülbahçe'de yazlık fırsatı! 

İzmir Gülbahçe'de inşa edilen Saygın Trend Palmiye projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 3 milyon 670 bin TL'den başlıyor. İşte Saygın Trend Palmiye projesi ile ilgili detaylar...

Ankara Gölbahçe Konutları geliyor! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat Gölbahçe Konutları projesi karma proje olarak hayata geçirilecek. Projede 1.978 konutun 1.978 konut, 70 adet iş yeri ve 150 ofisin yanı sıra 1 adet otel de yer alacak.

Lal Bahçe Konutları ne zaman teslim?

Kiptaş ve HYK Yapı ortaklığıyla İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe projesinde daireler 4+1 olarak tasarlanıyor. Lal Bahçe Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir Konutları teslim bilgisi!

Asmalı Bahçe Şehir projesi 600 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Asmalı Bahçe Şehir Konutları teslim tarihi ne zaman?

Sinpaş Gökorman Konutları teslim tarihi!

Gökorman Evleri projesi İstanbul Ümraniye'de 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleriyle hayata geçirildi. Sinpaş Gökorman Konutları teslim tarihi ne zaman?

Gördes Sosyal Konutları teslim edildi!

Gördes Belediyesi Sosyal Konutlarının anahtar teslim töreni ile Şehir İçi Doğalgaz Hattı Temel atma töreni yapıldı.

Urla Gülbahçe arkeolojik sit alanı imar planı askıda!

İzmir Urla İlçesi, Gülbahçe Mahallesi, 1. ve 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı'na ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı...

Gölbahçe Sultanbeyli Projesi 2017 fiyat listesi!

Gölbahçe Evleri İstanbul Sultanbeyli'de yükseliyor. 21 bin metrekare alana sahip Gölbahçe projesinde fiyatlar 594 bin TL'den başlıyor...

Gölbahçe Konutları Gölbahçe fiyat bilgisi!

Gölbahçe Evleri toplam altı blokta toplam 227 daireden oluşuyor. Proje

Gölbahçe Evleri Suryapı satılık daire fiyatları!

Sur Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de hayata geçirilen Gölbahçe Evleri projesinde dairelerin 2018 yılının sonuna doğru teslim edilmesi planlanıyor. Proje

Gölbahçe Konutları teslim tarihi Haberi

Gölbahçe Konutları teslim tarihi


Gölbahçe Konutları İstanbul'un Anadolu yakasında Sultanbeyli'de hayata geçiriliyor.  Sur Yapı  tarafından hayata geçirilen Gölbahçe Konutları 150 milyon TL yatırımla yükseliyor. Proje 21 bin metrekare alanda inşa ediliyor. 


Altı blokta 277 daireden meydana gelen Gölbahçe Sultanbeyli projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Projede fiyatlar 594 bin TL'den başlayarak değişiyor. 


Eylül 2018'de teslim edilecek olan Gölbahçe Evleri'nde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, otopark gibi ortak alanlar olacak.


Sur Yapı Gölbahçe Konutları fiyat listesi 2017!



133 metrekare 2+1 dubleks daireler 594 bin TL’den,

150 metrekare 3+1 daireler 688 bin TL’den,

4+1 daireler 800-850 bin TL’den başlıyor.


Tel: 444 5 787

Web : http://golbahceevleri.com.tr/

Pınar...