04 / 05 / 2024

Gölbaşı arsa fiyatları

Gölbaşı arsa fiyatları

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi ,Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 474 bin 450 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Uzmanı açıkladı: Ev, araba ve arsa fiyatları altın bazında çakıldı! 

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram altın 2 bin 500 lira seviyelerini geçti. Altın fiyatlarındai yükseliş devam ederken gözler konut, arsa ve araba fiyatlarına çevrildi. Konut ve arsa fiyatlarının ne olacağı erak edilirken uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. 

İstanbul'dan tersine göç başladı: Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de arsa fiyatları resmen uçtu!

Megakentteki yüksek konut fiyatları, deprem riski ve hayat pahalılığı tersine göçü hızlandırdı. Megakentten kaçanlar, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'yi mesken tuttu. Söz konusu illerde arsa fiyatları resmen uçtu. İşte detaylar...

Gölbaşı, Ceyhan ve Yusufeli'nde 64 adet arsa, arazi, iş yeri ve konut satılıyor!

Gölbaşı, Ceyhan ve Yusufeli belediyeleri 64 adet gayrimenkulü bu ay satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Gölbaşı Belediyesi başkentte imarlı 3 arsa satacak! 

Ankara İli Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Ankara Gölbaşı'nda yer alan imarlı 3 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 31 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 adet arsa satılıyor! Eğitim alanı imarlı arsa fırsatı! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Örencik mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bu ilde ev ve arsa fiyatları resmen 10 katına çıktı! Emlakçılar talep artışına yanıtsız kalıyor!

Türkiye'de plaj ve doğal güzellikleriyle ünlü olan Ege ve Akdeniz bölgelerinde ev ve arsa fiyatları hayrete düşürüyor. Yılda binlerce yabancı turist ağırlayan bu bölgelerde nüfus artışının ev ve arsa fiyatlarını artırdığı biliniyor.

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli hemen teslim tapu fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de arsa satışları başladı. Peki Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de fiyatlar ne kadar? Arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte merak edilenler... 

Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, İstanbul'dan başlayan göç ve arsaya artan talep ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Yılbaşı bilet fiyatları ne kadar? İşte 20 Aralık 2022 tam bilet, yarım bilet, çeyrek bilet fiyat listesi...

Yılbaşına sayılı gün kala bilet alamayanlar yılbaşı için çeyrek, tam ve yarım bilet fiyatlarını araştırıyor. Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları geçtiğimiz günlerde duyuruldu. 2023 Milli Piyango yılbaşı bileti fiyatları ile ilgili güncel bilgiler için tıklayınız…

Ankara Gölbaşı'nda imarlı arsa fırsatı! Satış fiyatını duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı  ilçesi Karaali Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:30'da yapılacak.

Gölbaşı'nda 97 bin 750 TL'ye imarlı arsa satılıyor! İhalesi 3 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi Karaali Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Ankara Gölbaşı Belediyesi 5 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Taşpınar, Kızılcaşar ve Örencik mahallelerinde yer alan 5 arsayı 1 milyon 731 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler dikkat! Ankara Gölbaşı'nda satılık 3 bin 441 metrekare arsa! 

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Güzelyalı Mahallesi, 127 ada 4 parseldeki 3 bin 441 metrekarelik boş arsayı satışa sunuyor...

Gölbaşı arsa fiyatları Haberi

Gölbaşı arsa fiyatları

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi ,Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan arsa vasıflı gayrimenkul icradan satışa sunuluyor. Satışa konu olan arsa için  6 milyon 474 bin 450 TL bedel isteniyor. 

Özellikleri : Ankara İli, Gölbaşı İlçesi ,Karşıyaka Mahallesi, cilt/ sahife no: 28/2694, 600 Ada, 9 Parsel'de tapuya kayıtlı Arsa vasfındaki taşınmazın Gölbaşı- Haymana yolu ile Mogan Gölü arasında ve cepheli olduğu, Liman Restorant'ın Güney Batısına bitişik durumda boş arsa vasıfında olantaşınmazın her türlü yapılaşmaya uygun Topografik yapıya sahip, Haymana yolundan Mogan Gölüne doğru % 2-3 dolayında eğimli, özel çevre koruma alanı dahilinde olduğu, Elektrik, su, yol Kanalizasyon ve Otobüs gibi Belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. TaşınmazınOrtaklığın Satış Suretiyle Giderilmesine karar verilmiştir.

Kıymeti : 6.474.450,00 TL
1. Satış Günü : 27/03/2018 günü 11:00 - 11:10 arası
2. Satış...