17 / 05 / 2024

Gölbaşı hastanesi bittimi

Gölbaşı hastanesi bittimi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gölbaşı'nda 200 yataklı hastane çalışmasının son aşamaya geldiğini, Mogan Gölü'nün yakında temizleneceğini söyledi.

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin yapımı meclis gündeminde!

Gölbaşı 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin yapım bedeline ve 2019 Şubat ayına kadar taşeron şirketlere ödenen miktar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gölbaşı'nda 200 yataklı Devlet Hastanesi yapılıyor!

Gölbaşı'nda 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin yapımına başlanıyor. Birkaç gün içerisinde şantiye alanı kurulmasına başlanacak.

Ankara Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Gün geçtikçe nüfusu hızla artan Ankara Gölbaşı'na yapılması planlanan 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı. İhalenin kazananı Kemal İnşaat ve Arıtürk İnşaat oldu.

Adıyaman Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin otoparkı tamamlanıyor!

ADIYAMAN'ın Gölbaşı ilçesi Devlet Hastanesinin otoparkında sona gelindi. Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yeniden inşa edilen hastanenin otoparkının duvar ve zeminin yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Ankara Gölbaşı Hastanesi ihale aşamasına geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gölbaşı'nda 200 yataklı hastane çalışmasının son aşamaya geldiğini, Mogan Gölü'nün yakında temizleneceğini söyledi.

Gölbaşı Hasvak Hastanesi'ne ek bina inşa edilecek!

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, Hasvak Hastanesi’nin Gölbaşı’na artık yetersiz olduğunu ve ek bina yapılması için gerekli çalışmaların başladığını söyledi..

Gölbaşı Hasvak Hastanesine ek bina yapılacak!

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, kaymakamlıkta basın mensupları ile yaptığı toplantıda, Gölbaşı Hasvak Hastanesi'nin artık yetersiz kaldığını, ek bina yapılması için gerekli çalışmaların başladığını söyledi.

Gölbaşı Ballıkpınar imar planı değişikliği onaylandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Gölbaşı Ballıkpınar'da imar değişikliği için 1/25.000 ölçekli Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi Çevre Düzeni Planı Değişikliği ile 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliğini onayladı...

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları sürüyor!

Vatandaşın hayatını kolaylaştırmak ve sürücülere konforlu bir yolculuk sağlamak amacıyla çalışan Gölbaşı Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt çalışma ekipleri, tüm yollarda asfalt, yama ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları sürüyor!

Gölbaşı Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt çalışma ekipleri, tüııı yollarda asfalt, yama ve onarım çalışmalarını sürdürürken, kış aylarında zarar gören ve yıpranmış yollarda, tek tek onarılıyor.

Gölbaşı'nda molozlar evlerden toplanacak!

Gölbaşı'nda evlere 'moloz' toplama hizmeti Gölbaşı Belediyesi, yeni bir temizlik hamlesi başlattı. Temizlik işleri ekiplerince, "Siz dert etmeyin, biz topluyoruz" adı altında düzenlenen kampanya ile inşaat atık ve molozları toplanacak.

Gölbaşı'nda tapular verildi!

Başkent Ankara Gölbaşı'nda tapular verildi. Gölbaşı'nın Karaoğlan Mahallesi"nin imar çalışmaları tamamlandı. Tamamlanan imar çalışmaları sonucunda Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay tarafından mahalle sakinlerine tapuları verildi.

Gölbaşı hastanesi bittimi Haberi

Gölbaşı hastanesi bittimi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Gölbaşı ilçesinde kıldı. Eski Belediye Meydanı'nda Gölbaşılılara seslenmeden önce cuma namazı için Fatih Camisi'ne gelişinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, namazın ardından vatandaşları selamlayarak camiden ayrıldı. Vatandaşların alkışları eşliğinde otobüse binen Cumhurbaşkanı Erdoğan, aracın kapısından çocuklara satranç takımı dağıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Gölbaşı Belediye Başkanlığı'na ziyarette bulundu. Belediye çalışmaları hakkında Başkan Fatih Duruay'dan bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Gölbaşılılarla bir araya geleceği Eski Belediye Meydanı'na gitti. Meydanda Gölbaşı halkıyla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 yıldır Ankara'da yaşadığını belirterek, artık Ankara'nın fahri değil, asıl hemşehrisi olduğunu söyledi. Erdoğan, "Ne kadar Rizeli ne kadar İstanbulluysam artık o kadar da Ankaralıyım" diye konuştu. Ankara'nın her ilçesinde, caddesinde, mahallesinde çok güzel hatıraları bulunduğunu...