02 / 10 / 2024

gölbaşı kaçak yapı

gölbaşı kaçak yapı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı'nda yapılan tanıtımına katıldı. Tanıtımda önemli açıklamalarda bulunan Kurum, "Denetimlerimizde bugün itibarıyla 18 projenin incelemesini yaptık. 12 projede tespit edilen aykırılıklara ilişkin mühürleme işlemini uyguladık. Yine bu p

Vaniköy’deki kaçak yapıya göz yuman İBB’nin Sarıyer’deki kaçak villaya da seyirci kaldığı ortaya çıktı!

İstanbul Vaniköy'de ağaçlık alana inşa edilen kaçak yapıya aylarca göz yuman Boğaziçi İmar Müdürlüğü'nün Sarıyer'deki bir kaçağa da seyirci kaldığı ortaya çıktı. İşte detaylar…

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

Meclis üyesinden şok iddia: Kaçak yapıya göz yumuluyor!

Ak Parti Elazığ Belediyesi meclis toplantısında konuşan MHP’li Meclis üyesi Behçet Susmaz'ın kaçak yapılara ilişkin şok iddiası büyük ses getirdi. Susmaz, kentte yapılan kaçak yapılara belediyenin göz yumduğunu söyledi. 

Antalya'nın Kaş ilçesindeki kaçak yapılaşma meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya'nın Kaş ilçesindeki kaçak yapılaşmayı meclis gündemine taşıdı. Çetin Osman Budak, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Antalya'daki kaçak yapı miktarı meclis gündeminde!

Antalya'daki konut sayısı ve tespit edilen kaçak yapı miktarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kaş'taki kaçak yapılaşma meclis gündeminde!

Antalya'nın Kaş ilçesindeki kaçak yapılaşma meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çankaya'da kaçak yapılarla mücadelede önemli adım!

Ankara Çankaya Belediyesi, plansız yapılaşma nedeniyle baş gösteren kaçak yapıları ortadan kaldırmak için hummalı çalışma gerçekleştiriyor.

Gürsel Uçar'dan kaçak yapı yapmayın çağrısı!

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, ilçeye kaçak yapı yapılmaması çağrısı yaptı.

Bursa İnegöl'de kaçak yapıların yıkımı gündemde!

Bursa İnegöl Belediyesi Ekim ayı olağan meclisi ikinci oturum toplantısı Pazartesi günü yapıldı. 7 gündem maddesiyle açılan mecliste, kaçak yapıların yıkımında encümen kararı alındı.

Salda Gölü kıyısındaki bir kaçak yapı daha yıkılıyor!

''Türkiye'nin Maldivleri'' olarak bilinen, Burdur Yeşilova'da bulunan Salda Gölü'nün hemen yanındaki kaçak yapının yıkımına başlandı.

Gökçeada'daki kaçak yapılar 60 gün içinde yıkılacak!

Çanakkale Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Gökçeada'da arkeolojik sit alanına inşa edilen kaçak yapıların 60 gün içerisinde yıkılıp arazinin eski hale getirilmesini istedi.

Suat Özçağdaş'tan kaçak yapı itirafı!

Cumhurbaşkanlığı İiletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Kuzguncuk’taki konutunu fotoğrafladığı ortaya çıkan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş ifadesinde olay yerine gittiğinde kaçak yapı görmediğini belirtti.

Bodrum’daki kaçak yapılar yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bodrum, Hisarönü, Selimiye, Kocabahçe, Orhaniye, Bencik ve Göcek koylarındaki kaçak yapıları tespit etti. Tespit edilen kaçak iskele, kaçak yapı, kaçak lokantalar için yıkım kararı verildi...

gölbaşı kaçak yapı Haberi

gölbaşı kaçak yapı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Daire Başkanlığının, park, bahçe, mesire alanı ve sahillerin temizliğinin denetimli serbestlik kapsamında yapılan hükümlüler tarafından yapılmasıyla ilgili "Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi"nin Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı'nda yapılan tanıtımına katılım gösterdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakan Kurum ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 100 yükümlü ile park alanında yere atılan çöpleri topladı, çevre temizliğinde bulundu.

Temizlik sonrası açıklamada bulunan Kurum, Bakanlığın 2002 yılından bu yana çevreyi korumak için bir çok projeye imza attığını, kıyıların, doğal güzelliklerin, yaylaların, meraların kirlenmesine asla müsaade etmeyeceklerini kaydetti.

Atık su arıtma ve katı atık tesislerinin artırılması için bakanlığın hedeflerini gerçekleştirmeye devam ettiğini dile getiren Kurum, çevre konusundaki en önemli projelerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın...