02 / 05 / 2024

Gölbaşı orman yangını

Gölbaşı orman yangını

Gölbaşı’nda orman yangını çıktı. Yangında,17 dönümlük ormanlık alanın zarar gördüğü bildirildi.İtfaiye ekipleri ve polis, olay yerinde çok sayıda alkol şişesi ve sigara izmariti buldu.

Son Dakika!... Hatay’da gece yarısı orman yangını çıktı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ormanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ve Orman bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahaleyi sürdürüyor.

ÖİB Ankara Gölbaşı'ndaki gayrimenkulün satışını onayladı!

Ankara Gölbaşı'nda yer alan 1.607 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satışı  Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Gölbaşı kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, kentsel dönüşüm projesi bölgenin çehresinin değişeceğini ve ir mahallenin tamamen yenileceğini açıkladı. 

Adıyaman Gölbaşı kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek!

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, proje ihalesi gerçekleştirilen kentsel dönüşümün çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti.

Gölbaşı TOKİ Konutları'nın ismi değişti!

15 Temmuz darbe girişimi sırasında savaş uçakları tarafından bombalanan Özel Hareket Daire Başkanlığının bitişiğindeki Gölbaşı TOKİ Konutları bünyesindeki 300 konutluk sitenin adı, "15 Temmuz Şehitler Sitesi" olarak değiştirildi.

YCY Yapı Market İnşaat Nakliye İş Güvenliği Yangın Ekipmanları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YCY Yapı Market İnşaat Nakliye İş Güvenliği Yangın Ekipmanları Ticaret Limited Şirketi, İrfan Yalın tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Sultanbeyli, Adil Mahallesi'nde kuruldu.

Adıyaman Gölbaşı Fen Lisesi önümüzdeki yıl eğitime başlayacak!

ADIYAMAN'ın Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, 150 öğrenci ve 5 şube kapasiteli Gölbaşı Fen Lisesi'nin önümüzdeki yıl eğitime başlayacağını ifade etti.

Ankara Gölbaşı'nda binaların cepheleri yenileniyor!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesi, cephe yenileme projesi ile kabuk değiştiriyor. Gölbaşı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Cephe Yenileme projesinin 4. Etabının yapımına başlandı.

Hatay'da orman yangını!

Hatay'ın Dörtyol İlçesinde Çökek Yaylası Kırmızıburun mevkisinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında 5 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Söndürülen yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bartın'da çıkan yangın nedeniyle 40 dönüm alan zarar gördü!

Bartın’da dün iki noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 40 dönümlük alan zarar gördü.Bartın Orman İşletme Müdürü Yanık: "Yanan alanların yeniden ağaçlandırılması için hazırlık çalışmalarımıza başladık” dedi.

Zonguldak Alaplı'da orman yangını meydana geldi!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde kontrol altına alınan orman yangınında soğutma çalışmaları sürdürülüyor. Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, yaptığı açıklamada, orman örtüsünde etkili olan yangında soğutma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Kastamonu'da orman yangını!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde çıkan orman yangını, kuvvetli lodos nedeniyle güçlükle kontrol altına alındı. Kuğu köyü Çiftlik Mahallesi'nde ormanlık alanda, yüksek gerilim hattından çıkan kıvılcım yangına neden oldu.

Avustralya'daki orman yangını uzaydan görüntülendi!

Avustralya'daki orman yangını uzaydan görüntülendi. Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi (NASA), Avustralya’nın Adelaide bölgesinde 3 Ocak'tan beri söndürülemeyen orman yangınını uzaydan çekilmiş görüntülerini web sitesinden paylaştı.

Gölbaşı orman yangını Haberi

Gölbaşı orman yangını

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde çıkan yangında, 17 dönümlük ormanlık alanın zarar gördüğü bildirildi.  


Edinilen bilgiye göre, Gölbaşı'na bağlı Karşıyaka Mahallesi Güzelyalı mevkisinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangına, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Orman yangını, vatandaşların da desteğiyle söndürüldü.


Soğutma çalışmaları sürerken, Gölbaşı Emniyet Müdürlüğüne bağlı olay yeri inceleme ekipleri bölgede incelemede bulundu. İtfaiye ekipleri ve polis, olay yerinde çok sayıda alkol şişesi ve sigara izmariti buldu. 


Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Gölbaşı Ekip Amiri Yusuf Kılınç ise yaptığı açıklamada, "Yangın piknikçiler tarafından ya da atılan sigara izmaritinden çıkmış olabilir. Yangın rüzgarın da etkisiyle ormana kadar sıçradı. 17-18 dönümlük arazide, yaklaşık 130 çam ağacı yandı" diye...