30 / 04 / 2024

Gölbaşı osb son durum

Gölbaşı osb son durum

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde yapılması öngörülen Gölbaşı 2. Etap OSB Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gölbaşı 2. Etap OSB Projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde yapılması öngörülen Gölbaşı 2. Etap OSB Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Gölbaşı'da metruk yapılar yıkılıyor!

Ankara Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgedeki metruk yapıları yıkıyor. Son olarak Selametli Mahallesi'ndeki tehlikeli binaların yıkımı gerçekleşti.

ÖİB Ankara Gölbaşı'ndaki 11 gayrimenkul özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Gölbaşı'ndaki 11 gayrimenkulü satış yöntemiyle özelleştiriyor. Son teklif verme tarihi 21 Nisan 2017 olarak belirlendi.

Ankara Gölbaşı konut fiyatları artışında lider!

16 yıl amortisman süresi olan Ankara'da son bir ayda satılık konut fiyatlarının en fazla arttığı ilçe yüzde 5,4 ile Gölbaşı oldu.

Adıyaman Gölbaşı'nda konut satışları arttı!

Adıyaman Gölbaşı'nda son bir yıl içerisinde konut satışlarında artış meydana geldi. Gölbaşı ilçesinde bir yıl içerisinde yeni yapılan toplam 186 adet konutun satışı yapıldı.

Ankara Gölbaşı Hastanesi ihale aşamasına geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gölbaşı'nda 200 yataklı hastane çalışmasının son aşamaya geldiğini, Mogan Gölü'nün yakında temizleneceğini söyledi.

Reysaş GYO Gölbaşı'ndan 1 milyon 670 bin TL'ye arsa aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Gölbaşı Oğulbey Mahallesi'ndeki 15 bin 905 metrekarelik arsayı 1 milyon 670 bin 750 TL'ye satın aldı.

Aselsan Gölbaşı tesisinin açılış töreni gerçekleşti!

Ankara Gölbaşı'nda 157 milyon doları yatırım yapılarak kurulan tesiste; yeni Türkiye'nin gücü ortaya çıkarılacak. Tesis 75 bin m2 kapalı olmak üzere toplam 350 bin m2 alan üzerine kuruldu.

Manisa Gölbaşı’nın isale ve terfi hatları yenileniyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Gölbaşı mahallesinde içme suyu isale ve terfi hatlarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Yenileme kapsamına alınan mahallenin borularının değişmesi sonucu daha kaliteli ve sağlıklı içme suyu kullanacağı belirt

Gölbaşı Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni binasına taşınıyor!

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarını yeni hizmet binasında sürdürecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bundan böyle sera ve üretim hizmetlerini gerçekleştirdiği alanda hizmet vermeye devam edecek.

Gölbaşı Hasvak Hastanesi'ne ek bina inşa edilecek!

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, Hasvak Hastanesi’nin Gölbaşı’na artık yetersiz olduğunu ve ek bina yapılması için gerekli çalışmaların başladığını söyledi..

Gölbaşı Hasvak Hastanesine ek bina yapılacak!

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, kaymakamlıkta basın mensupları ile yaptığı toplantıda, Gölbaşı Hasvak Hastanesi'nin artık yetersiz kaldığını, ek bina yapılması için gerekli çalışmaların başladığını söyledi.

Özelleştirme İdaresi Gölbaşı'nda imar değişikliği yapıyor!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Gölbaşı sınırlarındaki 2 parsel için imar değişikliğine gitti. 1 / 5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 'nin kabulüne dair kararının yürütmesi durduruldu.

Gölbaşı osb son durum Haberi

Gölbaşı osb son durum

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde yapılması öngörülen Gölbaşı 2. Etap OSB Projesi'ne ilişkin soru önergesi hazırladı. Tutdere, sorusunun Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere'nin soruları:
1. Adıyaman ili, Gölbaşı ilçesinde yapılacağı belirtilen Gölbaşı li. Etap OSB projesi tamamlanmış mıdır?Tamamlanmadıysa proje ne aşamadadır? 
2. Gölbaşı li. Etap OSB yapım işi ihalesi yapılmış mıdır? Yapılmadıysa yapım işi ihalesi hangi tarihte yapılacaktır? 
3. Gölbaşı li. Etap OSB inşaatına ne zaman başlanacaktır? 
4. Gölbaşı li. Etap OSB projesi için 2021 yılında ödenek ayrılacak mıdır? Ne kadar ödenek ayrılacaktır? 
5. Gölbaşı II. Etap OSB çalışmaları ne aşamadadır? Bu çalışmalar ne...