14 / 05 / 2024

Gölbaşı Yeşilyayla yolu yenilendi mi

Gölbaşı Yeşilyayla yolu yenilendi mi

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, Gölbaşı – Yeşilyayla hattında bulunan asfalt yollarda bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirerek yolları kışa hazırlıyor.

Gölbaşı'nda 97 bin 750 TL'ye imarlı arsa satılıyor! İhalesi 3 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi Karaali Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Ankara Gölbaşı'nda 37.8 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

T.C. Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, 401 ada 12 ve 13 parsellerde yer alan 2 arsayı 37 milyon 778 bin 809 TL'ye satıyor...

Ankara Gölbaşı'nda 26.1 milyon TL'ye icradan satılık tarla ve fabrika binaları!

T.C. Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Oğulbey Mahallesi, 125631 ada 7 parselde yer alan tarla ve fabrika binalarını 26 milyon 147 bin 135 TL'ye icradan satıyor...

Ankara Gölbaşı'nda 12.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 303 bin 900 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Gölbaşı'nda bisiklet yolu projeleri hızlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek 1. Etap Bisiklet Yolu Projesi’nin bitirilmesinin ardından bisiklet yolu projelerini hızlandırdı. 

Ankara Gölbaşı Millet Bahçesi 2022'de tamamlanacak!

Gölbaşı Mogan Gölü Kıyı Bandı Çevre Düzenlemesi ve Bisiklet Yolu Açılış Töreni'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ankara Gölbaşı Millet Bahçesi 2022'de tamamlanacak" dedi.

Ankara Gölbaşı'nda 62.7 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesinde yer alan 8 arsayı 62 milyon 767 bin 690 TL'ye satıyor...

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Gölbaşı Belediyesi'nden bisiklet yolu müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Gölü kıyı bandında hayata geçirdikleri yürüyüş yolunun ve bisiklet yolunun tamamlandığını belirtti.

Ankara Gölbaşı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 785 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Gölbaşı'nda 8.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Bahçelievler Mahallesi, 112302 ada 1 parsel yer alan arsayı 8 milyon 600 bin TL'ye satıyor...

Gölbaşı Prime home ofis konsepti ile satışta! Yeni proje!

Odabaşılar Firması ortaklığında inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konsepti ile satışa çıktı. Projede 1+1 home ofisler 340 bin TL'ye satılıyor.

Ankara Gölbaşı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 785 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Gölbaşı Yeşilyayla yolu yenilendi mi Haberi

Gölbaşı Yeşilyayla yolu yenilendi mi


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile Kula’nın mahallelerinde yer alan asfalt yolları kış aylarına hazırlıyor. Yağmur ve kar yağışında vatandaşların daha rahat ve güvenli ulaşımını sağlamak amacı ile Kula’nın Gölbaşı – Yeşilyayla hattında yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yollarda bulunan engebeleri ortadan kaldıran ve mahalleler arası ulaşımı daha kolay bir şekilde sağlayacak çalışma için vatandaşlar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a teşekkür etti.


Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, kış ayları gelmeden yolların bakım ve onarımlarını tamamlayarak vatandaşlara daha konforlu ve güvenli yollar sağlamak istediklerini ifade ederek, “Kulamızın mahalleleri arasındaki asfalt yollarda zaman ile yıpranma ve bozulmalar söz konusu oluyor. Özellikle ağır kış şartlarını da düşünürsek vatandaşlarımıza ciddi sıkıntılar yaşatabilir. Bu sebep ile...