01 / 05 / 2024

gölcük depreme hazır mı

gölcük depreme hazır mı

Elazığ’daki deprem sonrasında kentsel dönüşüm konusu yeniden gündem oldu. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Gölcük Arama Kurtarma Derneği GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman ise kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili konuştu.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Dolarda depreme hazır olun! Uzman isimden korkutan tahmin

Ekonomist Alaattin Aktaş, bu tarih aralığına dikkat çekerek vatandaşları uyardı. 4 gün sonra dolarda depreme hazır olun! İşte dolar kahininin korkutan tahmini...

İstanbul'dan sonra o ilin de adı geçti: Depreme hazır değil! Kentsel dönüşüm çalışmaları için hemen düğmeye basıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'nın depreme hazır olmadığını ve kentsel dönüşüm konusun daha yeni konuşulmaya başlandığını açıkladı. 

Dolarda büyük depreme hazır olun! Tunç Şatıroğlu dört gözle beklenen o tarihi açıkladı!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, dolarda büyük depremin olacağı tarihi açıklayarak yatırımcılara ''hazır olun'' uyarısında bulundu. 

Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te riskli binalar yıkılıyor! 

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, güçlendirilmemiş olan orta hasarlı binaların yıkımı tüm hızıyla sürdürülüyor.

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

İzmir büyük depreme hazır mı?

Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, İzmir’in olası depreme hazırlıklı olmadığına dikkat çekti.

Gölcük Tabiat Parkı’nda terk edilen 25 bungalov ev ne olacak?

Gölcük Tabiat Parkı’nda 2018'de 7 milyon TL harcanarak yapılan fakat daha sonra mahkemenin yürütmeyi durdurma ve yıkılma kararı alması üzerine atıl durumda kalan 25 adet bungalov ev çürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projeye en başından itibaren karşı çıktıklarını belirtti.

İstanbul depreme hazır değil: Eksikler çok!

Bu yıl deprem maalesef Türkiye'yi oldukça salladı. Birçok şehirde yüzbinlerce kişi geceleri uykusuz geçirdi. Fakat en büyük endişe, beklenen İstanbul depremi... İstanbul gelecek büyük depreme hazır mı? İşte uzman yorumları...

Gölcük'teki hasarlı binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük'te metruk durumdaki orta ve ağır hasarlı yapıların yıkımına başladı. 

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

Gölcük depremzedeleri korkudan evlerine giremiyor!

1999 senesinde Gölcük'te yaşanan depreme yakalanan ve sonrasında İzmir'e yerleşen Hasan İnce ve eşi, İzmir'deki depremde evleri hasar almamasına rağmen korkudan evlerine giriş yapamıyor. 

Gölcük'ün konut stoku yenilendi!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde can kayıplarının yanı sıra binlerce binanın da yerle bir olduğu Gölcük'te 21 senede yapılan yatırımlarla sosyal ve kültürel alanlar ile ekonomik anlamda büyük gelişme yaşanıyor.

gölcük depreme hazır mı Haberi

gölcük depreme hazır mı

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından kentsel dönüşüm konusu bir kez daha gündeme geldi. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Gölcük Arama Kurtarma Derneği GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman, Gölcük’teki kentsel dönüşüm planları hakkında açıklama yaptı.

Gölcük Haber’de yer alan habere göre; Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Gölcük Arama Kurtarma Derneği GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman, geçen ay yaşanan 6.8 şiddetindeki Elazığ depreminden sonra tekrar gündeme gelen kentsel dönüşümün aciliyetini vurgulayarak, “Gölcük’te kentsel dönüşüm planları için acele edilmeli” ifadelerini kullandı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Başkan Kocaman; “Elazığ ve Malatya başta olmak üzere çevre illerde de hissedilen deprem hepimizi derinden üzdü. Geçmişte olduğu gibi bu depremde de kaybettiğimiz canların acısı hiç unutulmayacak. Ülke olarak deprem kuşağında yaşadığımız gerçeğini kabullenerek daha büyük felaketler...