04 / 05 / 2024

Gölcük meydan düzenleme ihalesi

Gölcük meydan düzenleme ihalesi

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; meydan düzenleme işi ve katlı otopark işini 5 Mart 2015 tarihinde saat 10.30'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu düzenleme işi 100 günde tamamlanacak.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Necmi Kocaman: Gölcük’te dönüşüm planları için acele edilmeli!

Elazığ’daki deprem sonrasında kentsel dönüşüm konusu yeniden gündem oldu. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Gölcük Arama Kurtarma Derneği GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman ise kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili konuştu.

Gölcük'te kentsel dönüşüm projesinin yüzde 99'u tamam!

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gürel, yüzde 99’u biten projeyle ilgili hak sahiplerinin bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.

Gölcük alt gelir TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesi kapsamındaki konutlar için başvuru dönemi başladı.

Gölcük'te deprem enkaz alanında artık at yarışları yapılıyor!

Binlerce binanın yıkıldığı Marmara Depremi'nin merkez üssü olan Gölcük'te, enkazın döküldüğü alanda oluşturulan at yarışı pistiyle ata sporu binicilikle ilgili etkinliklere ev sahipliği yapıyor...

TOKİ Gölcük Sivritepe başvuruları bugün sona eriyor!

Gölcük Belediyesi tarafından Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Şirinköy Sivritepe’de hayata geçirilen TOKİ evleri için başvurular bugün sona eriyor.

Gölcük Sivritepe alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Gölcük Saraylı'daki bina Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edildi!

Gölcük Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısında Saraylı'daki binanın Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edilmesine karar verildi.

Gölcük Denizevler Dönüşüm Projesi yükseliyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi, Denizevler Dönüşüm Projesi'ni tamamlıyor.

Gölcük eski sanayi sitesindeki dükkanlar yıkılıyor!

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'ni tamamlayan Gölcük Belediyesi, eski sanayi sitesindeki dükkanların yıkımını sürdürüyor.

Gölcük Denizevler Dönüşüm Projesi'nde binalar yükseliyor!

Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda en hızlı ilerlemeyi sağlayan belediyeler arasında yer alan Gölcük Belediyesi, yılların sorunu olan Denizevler kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor.  

Gölcük meydan düzenleme ihalesi Haberi

Gölcük meydan düzenleme ihalesi

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; meydan düzenleme işi ve katlı otopark işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu işe sözleşme imzalandıktan sonra 5 gün içinde başlanacak. İş 100 takvim gününde tamamlanacak. 


İhalesi; 5 Mart 2015 tarihinde saat 10.30'da Gölcük Belediye Başkanlığı Toplantı Salonu'nda açık ihale usulü ile yapılacak. 



İHALE İLANI:


KAPALI OTOPARK VE MEYDAN DÜZENLEME İŞİ YAPTIRILACAKTIR

GÖLCÜK BELEDİYESİ / FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ


KAPALI OTOPARK ve MEYDAN DÜZENLEME yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 

İhale Kayıt Numarası : 2015/12913

1-İdarenin

a) Adresi : Merkez Mah. Atatürk Bulvari 121 41650 GÖLCÜK/KOCAELİ

b) Telefon ve faks numarası : 2624144585 - 2624144500

c) Elektronik Posta Adresi : [email protected]

ç)...