19 / 05 / 2024

gölcük otogarı son durum

gölcük otogarı son durum

Gölcük'te 17 Ağustos 1999 depreminin sonrasında Kavaklı Mahallesi sınırları içerisinde bulunan sanayi çarşısının olduğu noktaya yapılan Gölcük Şehirlerarası Otobüs Terminali, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yenilenmeyi bekliyor.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Gölcük'ün 3 bölgesinde kentsel dönüşüm rüzgarı!

Gölcük Belediyesi, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Gölcük Sanayi Sitesi Haziran 2018'de tamamlanacak!

Gölcük Belediyesi'nin 3 bölgede başlattığı kentsel dönüşüm son sürat devam ediyor. İşte Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in kentteki dönüşümle ilgili yaptığı açıklamalar...

Gölcük Hisar Deresi Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’ndaki çalışmalarına devam ediyor.

Gölcük Asar Deresi’nin ıslahı 25 milyon TL'ye mal olacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 25 Milyon TL’ye mal olacak Gölcük Asar Deresi’nin ıslahı ve bununla birlikte gerçekleştirilen yan yolların geldiği son durumu yerinde denetledi.

Gölcük'teki tarihi konakta son düzlüğe gelindi!

Gölcük Örcün Köyü'nde Yapımı Hızla süren Tarihi Konakta son düzlüğe gelinmekle beraber, konak çevre düzenlemesinin de tam haliyle bitirilmesiyle hizmete girecek.

Gölcük Yunusemre Parkı'nda son durum!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yunus Emre Mahallesi'nde yapımına devam edilen ve yapımında büyük aşama kaydedilen park alanını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Gölcük Örcün'deki tarihi konakta sona gelindi!

Gölcük belediyesince Örcün Köyünde Yapımı Hızla süren Tarihi Konakta son düzlüğe gelindi

Kocaeli Gölcük kentsel dönüşümünde son durum!

Gölcük'te devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler veren AKP Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, "Şu ana kadar hak sahiplerine 30 milyon lira ödendi. Böyle bir dönüşüm ilk kez Gölcük'te yapılıyor" dedi.

Gölcük Yolu Outlet Center çalışmaları sürüyor!

Gölcük Yolu Outlet Center köprülü kavşak, Gölcük Yolu Outlet Center son durum, Gölcük Yolu Outlet Center inşaatı, Gölcük Yolu Outlet Center inşaat çalışmaları,

Gölcük Tabiat Parkı'na Europark Projesi uygulanacak!

Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Gölcük Tabiat Parkı'nda uygulanacak 'Europark' projesinin onay sürecinde olduğunu belirtti. Yılmaztürk, "Proje içerisinde bir Macera Parkı, bisiklet parkurları var.

Gölcük Yaylası Rekreasyon Alanı için çalışmalar başlıyor!

Ödemiş Belediyesi'nce başlatılan Gölcük Yaylası 1. Etap Rekreasyon Projesi'ne mevsimsel nedenlerle çalışmalara ara verilirken çalışmaların hava koşullarının elverişli hale gelişinin ardından hız kazanması bekleniyor.

Gölcük Mahalle Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

gölcük otogarı son durum Haberi

gölcük otogarı son durum

Gölcük'te 17 Ağustos 1999 depreminin sonrasında Kavaklı Mahallesi sınırları içerisinde bulunan sanayi çarşısının olduğu noktaya yapılan Gölcük Şehirlerarası Otobüs Terminali, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yenilenmeyi bekliyor.


Gölcük'te 17 Ağustos 1999 depreminin sonrasında Kavaklı Mahallesi sınırları içerisinde bulunan sanayi çarşısının olduğu noktaya yapılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük Şehirler Arası Otobüs Terminali, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yenilenmeyi bekliyor. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımız uzun bir süredir, ilçemize yeni bir otogar yapılmasının gerektiğini, otogarın otobüs giriş ve çıkışlarında sorunlar yaşandığını ve daha modern bir otogara sahip olmamız gerektiğini her fırsatta dile getirmelerinin ardından yeni otogarın yapılması, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamına alındı. 


TERMİNALİN MODERN BİR HALE GELMESİ BEKLENİYOR 


Gölcük'te gerçekleştirilecek olan bu projenin ilk ayağında çarşı merkezdeki çalışmalar yapılacak ve ekonomik ömrünü tamamlayan binalar yıkılarak daha düzenli ve...