07 / 05 / 2024

gölcük son durum

gölcük son durum

Gölcük'te Denizevler'in bulunduğu alan 3 Eylül 2001 tarihinde Bakanlar Kurulu kararıyla 'Afete Maruz Bölge' ilan edildi. Buradaki 500 hanenin boşaltılması, bina sahiplerine de kalıcı konutlardan ev verilmesi kararlaştırıldı.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Gölcük'ün 3 bölgesinde kentsel dönüşüm rüzgarı!

Gölcük Belediyesi, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Gölcük Sanayi Sitesi Haziran 2018'de tamamlanacak!

Gölcük Belediyesi'nin 3 bölgede başlattığı kentsel dönüşüm son sürat devam ediyor. İşte Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in kentteki dönüşümle ilgili yaptığı açıklamalar...

Gölcük Hisar Deresi Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’ndaki çalışmalarına devam ediyor.

Gölcük Asar Deresi’nin ıslahı 25 milyon TL'ye mal olacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 25 Milyon TL’ye mal olacak Gölcük Asar Deresi’nin ıslahı ve bununla birlikte gerçekleştirilen yan yolların geldiği son durumu yerinde denetledi.

Gölcük'teki tarihi konakta son düzlüğe gelindi!

Gölcük Örcün Köyü'nde Yapımı Hızla süren Tarihi Konakta son düzlüğe gelinmekle beraber, konak çevre düzenlemesinin de tam haliyle bitirilmesiyle hizmete girecek.

Gölcük Yunusemre Parkı'nda son durum!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yunus Emre Mahallesi'nde yapımına devam edilen ve yapımında büyük aşama kaydedilen park alanını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Gölcük Örcün'deki tarihi konakta sona gelindi!

Gölcük belediyesince Örcün Köyünde Yapımı Hızla süren Tarihi Konakta son düzlüğe gelindi

Kocaeli Gölcük kentsel dönüşümünde son durum!

Gölcük'te devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler veren AKP Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, "Şu ana kadar hak sahiplerine 30 milyon lira ödendi. Böyle bir dönüşüm ilk kez Gölcük'te yapılıyor" dedi.

Gölcük Yolu Outlet Center çalışmaları sürüyor!

Gölcük Yolu Outlet Center köprülü kavşak, Gölcük Yolu Outlet Center son durum, Gölcük Yolu Outlet Center inşaatı, Gölcük Yolu Outlet Center inşaat çalışmaları,

Gölcük Terminali ne zaman yenilenecek?

Modern ve marka kent yapılma çabası içinde bulunulan Gölcük'ün otobüs terminali birçok kesimin tepkisini çekiyor. Otobüs terminali yapımı konusunda Gölcüklüler, kentsel dönüşümün başlamasını bekliyor.

Gölcük'teki dönüşümde sosyal tesis yapılacak mı?

İlçemizde yaklaşık üç kilometrelik bir sahil şeridine sahip olan Kavaklı’da sosyal tesis olmaması, halkımızı Gölcük dışına itiyor. Kentsel dönüşüm projesi ile birlikte Kavaklı’da Gölcüklüler için birçok proje yapılabilir

Gölcük Hastanesi için 22 teklif var!

Yıllardır yapımı gündemde olan, ilçeye sözü verilen 250 yatak kapasiteli Gölcük Devlet Hastanesi binası için açılan ihale Sağlık Bakanlığında yapıldı. İhaleye 22 firma teklif verdi.

gölcük son durum Haberi

gölcük son durum

Marmara Bölgesi'ni sarsan, 17 bin 480 kişinin hayatını kaybettiği, 500 binin üzerinde kişinin evsiz kaldığı 17 Ağustos 1999 depreminin 16'ncı yıl dönümünde deprem kurbanları, başta Gölcük olmak üzere depremin etkilediği diğer yerleşim birimlerinde anılacak. Gölcük'te, depremin ardından 16 yıl gibi uzun süre geçmesine rağmen bazı aileler hasarlı evlerde oturmayı sürdürüyor.


Geçen yüzyılın en büyük felaketlerinden biri olarak kabul edilen, merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesi olan 7,4 şiddetindeki 17 Ağustos 1999 depremi, en büyük yıkıma yol açtığı Kocaeli'nin yanı sıra Sakarya, Bolu, Düzce, Yalova, İstanbul, Bursa, Eskişehir illerini de etkiledi. Resmi kayıtlara göre 17 bin 480 kişinin ölümüne, yüz binlerce insanın evsiz kalmasına yol açan depremin ardından 16 yıl gibi uzun süre geçmesine rağmen, deprem hasarlı bazı binalar hala büyük tehlike...