10 / 05 / 2024

Gölcük turizm

Gölcük turizm

Gölcük Belediyesi Ekim ay Meclis toplantısının 2. oturumu gerçekleşti. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in başkanlığında toplanan meclis 2015 yılı bütçesini ve Gölcük'ün 4 yıllık stratejik planını tartıştı.

Gölcük Turizm Ve Otelcilik Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölcük Turizm Ve Otelcilik Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Balpetek, Hasan Hasgül, Suat Teymur ve Yaşar Çelen ortaklığında kuruldu.

Gölcük Tabiat Parkı'na 25 bungalov ev inşa edilecek!

Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden birisi olan Gölcük Tabiat Parkı’nda doğaya uyumlu şekilde inşa edilecek olan 25 adet bungalov evin inşaatlarına başlandı. 

Gölcük Tabiat Parkı için imza kampanyası!

Bolu’nun en önemli turizm merkezlerinden biri olan Gölcük Tabiat Parkı için bir imza kampanyası başlatıldı.

Gölcük Tabiat Parkı’na dağ köşkü ve bungalov evler yapılacak!

Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında yer alan Gölcük Tabiat Parkı’na dağ köşkü ve bungalov evler inşa edilecek. Yapılacak olan evler 19 Aralık’ta ihaleye çıkılacak. 

Gölcük Tabiat Parkı cazibe merkezi olma yolunda!

Türkiye’de her yıl yerli ve yabancı çok sayıda turisti ağırlayan Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nın sürdürülebilir turizm kapsamında yapılacak düzenlemelerle "bir dünya markası" haline getirilmesi hedefleniyor.

Gölcük Panayır mahallesinin altyapısı yenileniyor!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinin kırsal kesiminde yer alan ve doğası ile dikkat çeken Yazlık Panayır Mahallesinin sağlıklı atıksu altyapısına kavuşması için çalışmalara başlanıldı.

Gölcük'te 40 milyon lira yatırımla 8 yeni okul inşa edilecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Gölcük'te bu yıl yaklaşık 40 milyon lira yatırımla 8 yeni okulu eğitime kazandırıyoruz. Böylece, 1999 depreminden sonra ilçedeki bütün okullarımızı yenilemiş olacağız" dedi.

Gölcük'te kentleşme yüksek kesimlerde arttı!

17 Ağustos Depremi'nin ardından Gölcük'te kentleşme, ilçemizin yukarı kısımlarına doğru devam ediyor. Yeni konutlar, ilçe merkezindense yukarı kesimlerde daha fazla yapılıyor.

İzmir Asarlık Gölcük Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlamalı!

Menemen'in Sesi Gazetesi muhtarlarla başladığı “Mahallenizin Sesi” projesi kapsamında Asarlık Gölcük Mahalle Muhtarı Yakup Görceğiz'i Menemen Medya Merkezi'nde ağırladı. Görceğiz, Asarlık Gölcük Mahallesi'nde dönüşümün başlaması gerektiğini belitti.

Gölcük Tabiat Parkı'na Europark Projesi uygulanacak!

Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Gölcük Tabiat Parkı'nda uygulanacak 'Europark' projesinin onay sürecinde olduğunu belirtti. Yılmaztürk, "Proje içerisinde bir Macera Parkı, bisiklet parkurları var.

Gölcük Yaylası Rekreasyon Alanı için çalışmalar başlıyor!

Ödemiş Belediyesi'nce başlatılan Gölcük Yaylası 1. Etap Rekreasyon Projesi'ne mevsimsel nedenlerle çalışmalara ara verilirken çalışmaların hava koşullarının elverişli hale gelişinin ardından hız kazanması bekleniyor.

Gölcük Mahalle Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Gölcük Terminali ne zaman yenilenecek?

Modern ve marka kent yapılma çabası içinde bulunulan Gölcük'ün otobüs terminali birçok kesimin tepkisini çekiyor. Otobüs terminali yapımı konusunda Gölcüklüler, kentsel dönüşümün başlamasını bekliyor.

Gölcük turizm Haberi

Gölcük turizm

Meclisin ilk gündem maddesi 2015-19 yılı stratejik plandı. CHP grubu stratejik planı yeterli ve inandırıcı bulmadığı için red oyu kullandı. CHP Grup sözcüsü Hüseyin Yılmaz yaptığı açıklamada "Stratejik plan ve bütçe tasarısı bir kentin geleceğine ilişkin vaatleri içerir. Bu vaatlerin gerek mecliste gerekse kamuoyunda kabul görmesinin birinci şartı ise o vaatlerin inandırıcı olmasıdır. Yoksa vaat edilenler şüphesiz görünüşte olumlu, icraatleri içerecektir. Bu nedenle bizde stratejik plan ve bütçe tasarısını bu açıdan, bir değerlendirmeye tabi tuttuk. Stratejik planının 16.17. sayfalarında yer alan güçlü ve zayıf yönlerimiz okunduğunda belediyemizin hangi yönü güçlü veya hangi yön zayıf anlamak mümkün değildir. Stratejik planın 16. sayfasında güçlü yönlerimizde Bilgi ve teknolojik gelişmelerin yakından takip edilerek uygulamaya geçilmesi yazmaktadır. Fakat arka sayfadaki zayıf yönlerimizde ise...