21 / 05 / 2024

gölcük yurt inşaatında sona gelindi

gölcük yurt inşaatında sona gelindi

Kocaeli'de yükseköğrenimde okuyan öğrencilerin barınma ihtiyacının karşılanacağı ve Düzağaç Mahallesi'nde yapımı devam eden yükseköğrenim yurdu inşaatında son çalışmalar yapılıyor. Yurt inşaatında iç kısım çalışmaları da tamamlanmak üzere.

Küresel inşaat üretim raporu belli oldu! 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olacak!

Avrupa'daki iflas artışları devam ederken Türkiye'de inşaat sektöründe büyüme devam ediyor. Allianz Trade İnşaat Sektörü Risk raporuna göre; küresel inşaat üretiminin 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olması bekleniyor.

Sancaktepe metro inşaatında göçük: 1 ölü, 1 yaralı!

Sancaktepe metro inşaatında göçük meydana geldi. Meydana gelen göçükte, 1 işçi yaşamını yitirirken 1 işçi de yaralandı.

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatında son durum ne?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe'de yer alan Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatını inceledi.

Gölcük Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde hayata geçirilen millet bahçesi için inşaat çalışmaları başladı. Kısa sürede tamamlanması beklenen millet bahçesi 56 bin metrekare alana sahip olacak.

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Malatya Altay Kışlası Sosyal Tesisleri inşaatında sona gelindi! 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  Altay Kışlası içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden sosyal tesislerin inşaatında inceleme gerçekleştirdi. 

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi! 

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde inşa edilen 300 yataklı hastanenin dış cephe kaplama işlemleri tamamlandı. Hasatnede iç kısımda çalışmalar devam ediyor. 

Necat Nasıroğlu Külliyesi inşaatında son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Necat Nasıroğlu Külliyesi inşaat sahasında ve kent meydanı alanında incelemeler yaptı.

Tekirdağ'da lojman inşaatında göçük: 1 işçi öldü!

Tekirdağ'da cezaevi lojman inşaatında yaşanan göçük sırasında toprak altında kalan işçi Eşref Dere (52) yaşamını yitirdi.

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Başakşehir Gıda Toptancıları inşaatında son durum ne?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Başakşehir'de yapımı devam eden Gıda Toptancıları inşaatını ziyaret etti.

Göztepe-Ümraniye metro inşaatında kaza: 2 yaralı!

Kadıköy Sahrayı Cedid Mahallesi'ndeki Göztepe Ümraniye metro inşaatında vinç halatı boşaldı, aşağıda çalışma yapan iki işçi yaralandı.

Yalova'daki yurt inşaatında son durum ne?

Yalova Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlığa ait yurt inşaatında incelemeler yaptı.

gölcük yurt inşaatında sona gelindi Haberi

gölcük yurt inşaatında sona gelindi

Kocaeli'de yükseköğrenimde okuyan öğrencilerin barınma ihtiyacının karşılanacağı ve Düzağaç Mahallesi'nde yapımı devam eden yükseköğrenim yurdu inşaatında son çalışmalar yapılıyor. Yurt inşaatında iç kısım çalışmaları da tamamlanmak üzere.


Kocaeli'de yükseköğrenimde okuyan öğrencilerin büyük bir ihtiyacının karşılanacağı yükseköğrenim yurdu inşaatında artık son çalışmalar yapılıyor. Gölcük Düzağaç Mahallesinde yapımına geçtiğimiz yıl başlanan yurt inşaatında, kaba inşaatın bitmesinin ardından dış cephe çalışmaları da hızla devam etmekteydi. Dış cephesinin kompozitle kaplandığı yükseköğrenim yurdunda, dış cephe çalışmasının tamamlanmasının ardından yurdun iç kısmında çalışmalara başlandı. Oldukça güzel ve donanımlı bir şekilde yapılan öğrenci yurdunda, iç kısım çalışmalarının yapılmasının ardından öğrenci yurdu, açılışı yapılarak hizmete girecek. 


KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİLER BARINABİLECEK 

Geçtiğimiz yıl başlanan ve ilçemizde eğitim gören yükseköğrenim öğrencilerinin büyük bir ihtiyacını karşılayacak olan yurt, 300 öğrenciye barınma imkanı...