06 / 05 / 2024

Gölcükte kentsel dönüşüme girecek bölgeler

Gölcükte kentsel dönüşüme girecek bölgeler

Gölcük Belediyesi Kentsel Dönüşüm Protokolü, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ’nin katılımıyla gerçekleşti. İlçenin 3 bölgesinde afet riski azaltılacak.

TBMM'de kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifinin görüşmelerine devam edilecek!

Aktarılan son dakika bilgilerine göre TBMM Genel Kurulunda kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifinin görüşmelerine bu hafta da devam edilecek.

TBMM'de 12. Kalkınma Planı ile kentsel dönüşüme yönelik kanun teklifinin görüşmeleri başlıyor!

Haftalık çalışmasına yarın başlayacak olan TBMM Genel Kurulu'nda, 12. Kalkınma Planı ile kentsel dönüşüme yönelik kanun teklifinin görüşmelerine başlanacak.

İzmir Gültepe sakinlerinden kentsel dönüşüm tepkisi!

Gültepe Semti Kentsel Dönüşüm Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin genel kurulunda konuşan mahalleli, kentsel dönüşüme tepki gösterdi. 

Tuzla Birlik Sitesi'nde duran kentsel dönüşüme site sakinlerinden tepki!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde bulunan Birlik Sitesi'ndeki hak sahipleri, 4 yıldır inşaatı yapılmayan kentsel dönüşüme tepki gösterdi.

Avcılar'da kentsel dönüşüme engel!

Kocaeli Gölcük merkezli meydana gelen büyük Marmara Depremi’nde İstanbul Avcılar'daki 287 bina orta derecede hasar gördü. İlçede orta hasarlı 90 binada yaşayan sakinler, kentsel dönüşüme ikna edilemedi

İstanbul’da 20 bin kişiyi ilgilendiren kentsel dönüşüme 4 partiden destek!

İBB Meclisi, AKP’li Güngören Belediyesi’nin kentsel dönüşüme ilişkin imar planı değişikliği teklifini oy birliğiyle kabul etti. Mecliste grubu olan 4 partinin de desteklediği, üç mahalleyi kapsayan, yaklaşık 20 bin kişiyi ilgilendiren kentsel dönüşüm kararıyla, daha önce belirlenmiş olan imar haklar

Emlak dünyasından kentsel dönüşüme destek!

İzmir’de yaşanan deprem sonrasında kentsel dönüşüm konusu tekrardan gündeme geldi. Yetki belgeli emlak işletmeleri de kentsel dönüşüme tam destek vermeye hazır olduklarını duyurdu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşüme karşı değiliz!

Sancaktepe'nin İstanbul'a yakışır bir merkez olacağını söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Kentsel dönüşüme karşı değiliz. İnsanlar daha güzel yerde yaşamalı, daha iyi evlerde yaşamalı'' dedi.

Seven İnşaat Kadıköy'de kentsel dönüşüme farklı bakış açısı getirdi!

Kadıköy bölgesinde faaliyet gösteren Seven İnşaat, kentsel dönüşüme farklı bir bakış açısı getirdi..

Kocaeli Gölcüklüler dönüşümde sosyal alan istiyor!

Kocaeli Gölcük'te hayata geçecek kentsel projesi için anket yapılarak halkın istekleri dikkate alındı. Anket sonuçlarına göre, Gölcüklüler dönüşümde sosyal alan istediklerini belirtti.

Kocaeli Gölcük kentsel dönüşüm bekliyor!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş basın mensuplarına yönelik Kentsel Dönüşüm İle İlgili bilgilendirme toplantısı düzenledi. Ellibeş; Gölcük'te depremden sonraki yeniden yapılanma sürecinin hızla devam ettiğini söyledi.

Gölcük'ün tamamen kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Gölcük'ün tamamen kentsel dönüşüme ihtiyacı var" dedi

Gölcük kentsel dönüşümle modernleşiyor!

Gölcük Postası'nın yazarlarından Armağan Teke bugünkü yazısında Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde gerçekleşen kentsel dönüşümü kaleme aldı. İşte o yazı..

Gölcükte kentsel dönüşüme girecek bölgeler Haberi

Gölcükte kentsel dönüşüme girecek bölgeler

Gölcük Belediyesi Kentsel Dönüşüm Protokolü, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla gerçekleşti


Gölcük Belediyesi, ilçenin üç bölgesinde afet riskini azaltmak amacıyla kentsel dönüşüm yaptı. Protokolü Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş imzaladı. İmza törenine Bakan Güllüce’nin yanı sıra AKP Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve vatandaşlar katıldı. 3 bölgede yapılacak kentsel dönüşüm için 500 milyon lira bütçe ayrıldığı öğrenildi.

AKREDİTASYON SORUNU

İmza töreninde Kocaeli’de çok sık meydana gelmeyen akreditasyon krizi yaşandı. Programı takip etmek isteyen gazetecilere uygulanan akreditasyon uygulaması sonrasında Cihan Haber Ajansı Muhabiri Cahit Kılıç, programın yapılacağı alana alınmadı. Kılıç, gazeteci heyetiyle birlikte salona girmek isterken kapıdaki görevliler tarafından geri çevrildi. Programda...