04 / 05 / 2024

Gölcükteki asansörler yenilenecek mi

Gölcükteki asansörler yenilenecek mi

Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği uyarınca Gölcük Belediyesi, idari sınırları içerisindeki asansörlerin yıllık kontrol hizmetleri için İnspecco Belgelendirme ve Gözetim Hizmetleri Ltd. Şti. ile protokol imzaladı.

Gölcük Otobüs Terminali kentsel dönüşümle yenilenecek!

Gölcük'te geçtiğimiz yıllardan bu yana yapılması beklenen Gölcük Otobüs Terminali’nin kentsel dönüşüm projesi dahilinde yeni haline kavuşması hedefleniyor

Yeni nesil asansörler, güven veriyor!

Yeni nesil asansörler, daha verimli, emniyetli ve akıllı sistemleriyle kullanıcıya güven veriyor. Günümüzün vazgeçilmez ulaşım araçlarının başında gelen asansörlerin ileri teknolojiyle üretilmesi veya modernize edilmesi, asansör korkusunu önemli ölçüde azaltıyor.

Gölcük Terminali ne zaman yenilenecek?

Modern ve marka kent yapılma çabası içinde bulunulan Gölcük'ün otobüs terminali birçok kesimin tepkisini çekiyor. Otobüs terminali yapımı konusunda Gölcüklüler, kentsel dönüşümün başlamasını bekliyor.

Gölcük İhsaniye Stadı yenilendi!

Uzun yıllar Gölcükspor’a evsahipliği yapan, İhsaniye Stadı, Şirinköy Stadı’nın zeminin yenilenme çalışmaları nedeniyle, 2.5 sezon sonra bir kez daha Gölcükspor’un maçlarına evsahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Gölcük'teki metruk yapılar yıkılıyor!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş´in talimatları doğrultusunda, belediye ekipleri vatandaşlardan gelen taleplere en iyi şekilde cevap verebilmek için özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Gölcük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Gölcük'te yapımı gerçekleştirilecek olan kentsel dönüşüm projesinde, mevcut sanayi sitesinin taşınacağı alan ile ilgili çalışmalar sürüyor. Kentsel dönüşüm projesinde, şu an sanayinin taşınacağı alanda görüşmeler sürüyor.

Mehmet Ellibeş Gölcük Mahalle Konağı'nı inceledi!

Gölcük Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Yazlık Mahalle Konağında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Gölcük Tabiat Parkı'na teleferik kurulacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Yedigöller'de piknik yasaklandı, Gölcük Tabiat Parkı'nda da yasaklanacak. Vatandaşlarımızın hem Yedigöller, hem de Gölcük'e gelmeden rahatlıkla piknik yapabileceği bir alan ayırdık" dedi.

Gölcük Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Gölcük Yalı Evleri'nin restorasyonu tamamlandı!

Gölcük Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesindeki 165-166 parseller üzerinde bulunan eski Yalı Mahallesi Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkıyor.

Gölcük'te kentsel dönüşümden kimse mağdur olmayacak!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in büyük önem verdiği kentsel dönüşüm projesi ile ilgili olarak önceki gün önemli bir toplantı yapıldı. Başkan Ellibeş bu konuda kimsenin mağdur olmayacağını söyledi.

Gölcük Tünel Geçişi Projesi’nde ön proje hazırlandı!

Gölcük'te yapımına kısa süre içinde başlanacak olan Hisardere Köprülü Kavşak ihalesi ile yine Gölcük'te trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan battı­- çıktı projesi, ilçemize büyük fayda sağlayacak.

Gölcük 300 yataklı öğrenci yurdu hizmete hazır!

Gölcük’te Kocaeli Üniversitesine bağlı yüksek okulların yapılmasından sonra ihtiyaç hissedilen öğrenci yurt yapımı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Gölcükteki asansörler yenilenecek mi Haberi

Gölcükteki asansörler yenilenecek mi


Gölcük Belediyesi, ilçe genelindeki binalarda bulunan asansörleri, Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği’ne uygun hale getirecek.


18.11.2008 tarih ve 27058 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği uyarınca Gölcük Belediyesi, idari sınırları içerisindeki asansörlerin yıllık kontrol hizmetleri için İnspecco Belgelendirme ve Gözetim Hizmetleri Ltd. Şti. ile protokol imzaladı. Yapılan protokolün ardından çalışmalar başladı ve ilçede 194 adet asansörün kontrolü gerçekleştirildi.

CAN KAYBI YAŞANMAMASI İÇİN

İdari sınırlar içerisinde mevcut bulunan asansör sayısına göre yapılan kontrollerin yüzde 50 seviyesinde kaldığı tespit edildi. Vatandaşların adreslerine yapılan kontrollerin önemi konusunda bilgilendirme tebligatları da yapıldı. Gölcük Belediyesi, idari sınırları içerisindeki binalarda bulunan asansörlerin Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği’ne uygun hale getirilerek kullanımda her hangi bir can ve mal kaybı yaşanmamasını amaçlıyor.


Manşet...