10 / 05 / 2024

Golden Tulips konsepti

Golden Tulips konsepti

Kayseri'de 10 bin konut yaptıktan sonra İstanbul'a çıkarma yapan Suat Altın İnşaat, Kartal'daki ilk projesi Golden Tulips için Hafele ile birlikte yeni bir konsept geliştirdi.

Golden Tulips Kartal'da takas dönemi başladı!

Kartal Golden Tulips’da satışlar devam ediyor. 168 adet bağımsız bölümden oluşan Golden Tulips  projesi Suat Altın İnşaat imzasıyla  26 katlı tek blok şeklinde inşa ediliyor.

Golden Tulips Kartal'da Cityscape Turkey'e özel yüzde 16 indirim!

İstanbul Kartal'da inşa edilen Golden Tulips Kartal projesinde Cityscape Turkey'e özel yüzde 16 indirim imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...

Golden Tulips Kartal teslim tarihi!

Golden Tulips Kartal'da stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde home ofisler yer alıyor. Golden Tulips Kartal teslim tarihi 2016 Haziran olarak belirlendi.

Golden Tulips, Hafele ile konsept geliştirdi!

Kayseri'de 10 bin konut yaptıktan sonra İstanbul'a çıkarma yapan Suat Altın İnşaat, Kartal'daki ilk projesi Golden Tulips için Hafele ile birlikte yeni bir konsept geliştirdi.

Kartal Golden Tulips projesinin satışları başladı!

Kayseri’den Türkiye’ye uzanan başarı hikayesine imza atan Suat Altın İnşaat’ın İstanbul, Kartal’daki ilk projesi Golden Tulips, şehrin “home ofis” ihtiyacını gidermek konusunda iddialı.

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn açıldı!

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn, Eyüp Silahtarağa Mahallesi’nde haftasonu açıldı. Açılışa, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala da katıldı...

ZOW İstanbul trend_works konsepti ile 19-22 Mart'ta!

Tüm dünyaya mobilya üretimi konusunda hammadde akışı sağlayan Türkiye, mobilya sektörüne yeni bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor. Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı ZOW, yepyeni bir konsepti ülkemize taşıyor.

Golden Star Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Star Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile, 2 Şubat 2015 'te Şişli'de, Ramı Kolko Müdürlüğü'nde kuruldu.

Golden Properties İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Golden Properties İnşaat Limited Şirketi, Fares Moh'd Sai, Ramadan Khaled Ramadan, Mehmet Semih Çallıoğlu, Cem Çallıoğlu, İdil Shannak tarafından 4 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Regnum Sky Tower'da mutlu ofis konsepti!

Mutlu Ofis konsepti Başkent Ankara'daki ilk örneği, Regnum Sky Tower ile hayat buluyor. Regnum Sky Tower'ın proje ortağı Murat Özcan, "Ofisi, eğlenceli, yaratıcı ve ilham verici bir yaşam merkezi haline getiriyoruz" dedi

Vadistanbul'un AVM bölümü Nişantaşı ve Bebek konsepti taşıyor!

Üç etaptan oluşan karma proje Vadistanbul'un ilk etabı 17 ayda tamamlanarak yaşam başladı. 1151 dairenin satıldığı projenin AVM bölümünde Nişantaşı ve Bebek konsepti bir araya getirildi.

Vadistanbul’un AVM bölümünde Nişantaşı ve Bebek konsepti!

Üç etaptan oluşan karma proje Vadistanbul’un ilk etabı 17 ayda tamamlanarak yaşam başladı. 1151 dairenin satıldığı projenin AVM bölümünde Nişantaşı ve Bebek konsepti bir araya getirildi...

Golden Life Pendik'te fiyatlar güncellendi! 210 bin TL'ye 2+1!

Teslimlerin 2015 yılının Eylül ayında yapılması hedeflenen Golden Life Pendik projesinde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları güncellendi. Proje kapsamında fiyatlar 210 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Golden Tulips konsepti Haberi

Golden Tulips konsepti

Kurulduğu 1970 yılından beri Kayseri'de yaklaşık 10 bin konut inşa eden Suat Altın İnşaat, İstanbul'da yeni proje için kollan sıvadı. Suat Altın İnşaat CEO'su Sedat Kılıç, 2013 yılından itibaren kayseri dışında İstanbul ve diğer şehirlerde yatırım yapmaya karar verdiklerini belirterek, "Kayseri'de 1 numara olduk. Şimdi sırada ulusal marka olmak var. Daha sonra ise dünyada söz sahibi olmak istiyoruz" dedi. Bu hedefler doğrultusunda öncelikli olarak İstanbul projelerine başladıklarını açıklayan Kılıç, ilk projeleri olan Golden Tulips'i kentsel dönüşümün yoğun olarak yaşandığı ve yeni yatırımların merkezi olan Kartal'da inşa ettiklerini vurguladı. Eski bir fabrikanın yerine yapılan projenin ofis ruhsatlı olarak inşa edileceğini vurgulayan Kılıç, 1+0 ile 2+1 arasında 160 ofisin bulunduğu projede ayrıca 70 ile 240 metrekare arasında 8 tane işyerini olacağını...